Futbol Süper Lig transfer haberleri futbol

Süper Lig transfer haberleri futbol

13.07.2013 - 11:38 | Son Güncellenme:

süper lig transfer haberi, süper lig transfer, futbolda transfer haberleri, transfer haberi, galatasaray transfer haberi, fenerbahçe transfer haberi, Beşiktaş transfer haberleri, transferde son dakika gelişmeleri, bomba transferler.

Süper Lig transfer haberleri futbol

Süper Lig transfer haberleri

Haberin Devamı

Fenerbahçe transfer haberleri

Galatasaray transfer haberleri

Beşiktaş transfer haberleri

Fenerbahçe transfer haberleri

Sow ayrılıyor mu?

Aziz Yıldırım: 20 milyon euro'ya satmam

Yobo rest çekti

Cardozo geliyor

Sow ayrılıyor mu?

Fenerbahçe’nin Moussa Sow‘u satmayı düşündüğü iddia edildi.

Fransa’nın Foot Mercato adlı internet sitesinde “Fenerbahçe Sow’u satmaya hazır” başlığıyla verilen haberde, sarı lacivertli ekibin Şampiyonlar Ligi’nden men edilmesinin takımda sorun oluşturduğu, bu yüzden birkaç iyi futbolcunun gönderilebileceği ileri sürüldü. Gidecek isimlerin başında Moussa Sow’un olduğu iddia edilen haberde, Senegalli oyuncuya Rennes ve Lille kulüplerinden 15 milyon avro değerinde bir teklif verilmesi beklendiği, Liverpool’un ise daha yüksek bir teklif yapabileceği yazıldı.

Haberin Devamı

Aziz Yıldırım: 20 milyon euro'ya satmam

Aziz Yıldırım Sarı-lacivertli ekibin genç yıldızı Salih Uçan için son noktayı koydu.

Yeni transferlerle son derece geniş bir kadroya sahip hale gelen Fenerbahçe’de gençlerin forma şansı hayli azaldı. Bu doğrultuda Beykan Şimşek Karabükspor’a kiralandı, Recep Niyaz’ın da aynı ekibe kiralanması gündeme geldi. Ancak Fenerbahçe yönetimi Salih Uçan’ı bu iki isimden çok ayrı bir noktaya koyduğunu gösterdi. Geçtiğimiz sezon kritik görevler alan, UEFA Avrupa Ligi’nde yarı final heyecanı yaşayan ve kendi jenerasyonunun özel yetenekleri arasında gösterilen Salih konusunda başkan Aziz Yıldırım’ın sözleri de bu değeri gözler önüne serdi.

‘ONU KEYİFLE İZLİYORUM’

Salih Uçan için büyük umutlar besleyen Yıldırım’ın yönetim kurulu üyeleriyle yaptığı sohbette, “Salih’i keyifle izliyorum. Kiralanacağı, satılacağı yolunda haberler çıkıyor! Onu ne kiralarız ne de satarız. Sözleşmesinde ‘20 milyon Euro’ya serbest kalır’ maddesi var. Ama o parayı getirseler dahi Salih’i satmayız. Salih, F.Bahçe’nin geleceğine damga vuracak, tarihine geçecek bir isim olacak” diye konuştu.

"HAK EDEN FORMAYI ALIR"

Kanarya’nın genç yeteneği Salih Uçan, orta alandaki büyük rekabetten çekinmiyor. Salih, Ersun Yanal’ın gençlere önem veren bir hoca olduğunun altını çizerken, “Her şey bizim elimizde. Biz elimizden geleni yaptıktan sonra hocamız hak edene formayı verecektir. Ben de bu takımın bir parçası olmak için elimden geleni yapacağım” diye konuştu.

Haberin Devamı

"YILDIZIMIZ OLACAKSIN"

Teknik direktör Ersun Yanal, Topuk Yaylası’nda Salih Uçan ile özel bir görüşme yaptı. Yanal, genç yıldızı “Sana güveniyor ve inanıyorum. Daha fazla çalışacaksın, güçleneceksin ve bu takımın yıldızlarından biri olacaksın. Seninle ilgili özel planlarım var. Bu takımın önemli bir parçası olacaksın” sözleriyle motive etti.

Yobo rest çekti

Sarı-lacivertli ekipte yabancı uygulamasına ilk isyan tecrübeli savunmacıdan geldi.

Türk futbolunda büyük tartışma yaratan 6+0+4 kuralı, Fenerbahçe tarafından desteklenmiş, Alper Potuk’u renklerine katan Sarı-Lacivertli yönetim, hazırlıklarını bu doğrultuda yaptığını belirtmişti. Bu süreçte Fenerbahçe’nin kadrosunda bulunan 11 yabancının ne tavır göstereceği, kimin gideceği ise UEFA Tahkim Kurulu’nun kararının sonrasına bırakıldı.

Haberin Devamı

Ancak ‘ilk çatlak ses’ Joseph Yobo’dan geldi. Bruno Alves transferiyle ikinci plana düşen hatta gönderileceği iddia edilen Nijeryalı stoper, “Ya oynarım ya da giderim. Ne tribüne çıkarım ne de kulübede otururum” resti çekti. Geçen sezon başında bonservisine 3 milyon Euro ödenen 32 yaşındaki oyuncunun bu restinin altında ise milli forma sevdası yatıyor. Nijerya Milli Takımı adına 95 maça çıkan ve 100’e ulaşarak ‘dalya’ demek isteyen Yobo, F.Bahçe’de forma bulamazsa bu hedefine ulaşmanın çok zor olacağını düşünüyor.

Nijerya Milli Takım Teknik Direktörü Stephen Keshi ile bu konuda görüşen ve “Oynamazsan seni kadroya alamam” yanıtını alan Yobo’nun 2 yıl daha sözleşmesi bulunuyor. Yıllık 2 milyon Euro alan oyuncunun, bonservisinin bedelsiz verilmesi halinde ayrılmaya da sıcak baktığı ifade edildi.

Cardozo geliyor

Sarı-lacivertli kulübün bonservis ücreti konusunda sorun yaratan Benfica Kulübü ile sonunda el sıkıştığı öğrenildi. İşi resmiyete dökmek için ağır hareket eden yönetimin hem UEFA’ya odaklandığı, hem de kontenjan sorununu çözmeye çalıştığı bildirildi

Haberin Devamı

Fenerbahçe Kulübü, transferi yılan hikayesine dönen Oscar Cardozo konusunda mutlu sona bir hayli yaklaştı.

Başkan Aziz Yıldırım’ın, “Bizim istediğimiz rakamı kabul ederlerse bu iş olur” restini çekmesinin ardından Benfica Kulübü uzun süre dirense de sarı-lacivertli kulübün teklifine nihayet olumlu yanıt verdi.
30 yaşındaki futbolcunun, tatilini yarıda keserek Benfica Başkanı Luis Felipe Vieira ile görüşmek üzere Portekiz’e gittiği bildirildi. Paraguaylı yıldız Vieira ile yaptığı toplantıda Fenerbahçe’de oynamak istediğini bir kez daha tekrarlayınca Portekiz ekibi yelkenleri suya indirdi.

Cardozo ile daha önce her konuda anlaşmaya varan Fenerbahçe Kulübü, bonservis sorununu da çözmesine rağmen resmi açıklama için frene bastı. Sarı-lacivertli yönetim şu an tamamen UEFA Tahkim Kurulu’ndan çıkacak karara odaklanırken, Cardozo’nun takıma gelmesiyle 12’ye çıkacak olan yabancı sayısı da ister istemez kulübün önünü tıkıyor. Bu nedenle Paraguaylı oyuncuda acele etmeyen Fenerbahçe Yönetimi’nin önümüzdeki hafta anlaşmayı açıklaması bekleniyor.


Galatasaray transfer haberleri

Galatasaray Bruma için bastırıyor!

Riera'ya Villarreal talip

Ünal Aysal: "Burak'ı satarız"

Ali kontenjan açılınca gelecek!

Galatasaray Bruma için bastırıyor!

TFF'nin yabancı kararı sonrası yeni bir rota çizen Cimbom, aradığı ismi U20 DünyaKupası'nda buldu: Armindo Bruma. Şampiyonaya damga vuran Portekizli oyuncu için Sporting'e 8 milyon Euro önerildi. Genç yeteneğin menaceri de Aslan'ı işaret etti.

TFF'nin 6+0+4 kararı sonrası yabancı transferindeki politikasını değiştiren Galatasaray, Portekiz U20Takımı'nın yıldızı Armindo Bruma'ya yoğunlaştı. Her iki kanatta oynayabilen ve U20 Dünya Şampiyonası'na damgasını vuran 19 yaşındaki yetenek, teknik direktör Fatih Terim'den onay aldı. Genç yıldız için Cim Bom'un rakibi İngiliz devi Chelsea. Bruma'nın menaceri Catio Balde de Antena 1 televizyonuna yaptığı açıklamada her iki kulübün teklifini doğruladı. Chelsea ve Galatasaray'ın, Sporting Lizbon'a 8 milyon Euro (Yaklaşık 21 milyon TL) teklif ettiğini söyleyen Balde, "Sporting 12 milyon Euro istiyor ancak o rakama hiçbir kulübün çıkacağını sanmıyorum. Bruma, Sporting'de bir geleceği olduğunu düşünmüyor" dedi.

Kontratının son yılı

Galatasaray'ın, Sporting'den gelecek yanıta göre transfere son noktayı koyması bekleniyor. Dünya yıldızlarının cirit attığı Chelsea'de forma giymesi kolay olmayan Bruma'nın, Sarı-Kırmızılı kulübe daha sıcak bakması muhtemel. 19 yaşındaki kanat oyuncusunun Sporting'le olan sözleşmesinin Haziran 2014'te bitecek olması da Cim Bom'un elini güçlendiren faktörlerden.

Riera'ya Villarreal talip

İspanyol ekibi yıllık Riera'ya 1.5 milyon euro teklif etti. G.Saray gitmesi için formül arıyor

G.Saray'ın göndermek için çare aradığı Albert Riera'ya Villarreal talip oldu. İspanyol ekibinin, tecrübeli futbolcuya yıllık 1.5 milyon euro önerdiği belirtildi. Yönetimin, yılda 3 milyon euro aldığı için gitmek istemeyen Riera'yı, gerekirse bonservis için kendilerine önerilen 1.5 milyon euro'yu da verip yollayacağı bildirildi.

Ünal Aysal: "Burak'ı satarız"

Galatasaray Başkanı İngiliz basınına göre golcüleri Burak Yılmaz'ı satabilir!

Liverpool'un Burak Yılmaz'la ilgilenmesi İngiliz basınında dün de manşetlerdeydi. Daily Star, başkan Ünal Aysal'ın ağzından, "Burak'ı satabiliriz" başlığı ile verdiği haberde, Aysal'ın oyuncunun istemesi ve teklifin de kulüp yararına olması halinde Burak'ı satmayı kabul edebileceklerini söylediğini bildirdi. Suarez'i satmak üzere olan Liverpool'un Mkhitaryan'ı da Dortmund'a kaptırması nedeniyle Burak için çok ciddi bir teklif yapabileceği vurgulandı.

Ali kontenjan açılınca gelecek!

Sol bek için sürpriz şekilde G.Saray'ın radarına giren Irak Milli Takımı'nın yıldızlarından Ali Adnan'la da prensipte anlaşıldığı belirtiliyor. Yönetimin, Culio ve Elmander'i gönderdikten sonra bu transferi açıklayacağı ileri sürüldü. 19 yaşındaki Ali'nin hocası Hakim Şakir, "Ali Adnan'ı sadece Türkiye'den değil, Avrupa'dan da (Arsenal ve Sevilla) isteyen var" dedi.


Beşiktaş transfer haberleri

Almeida ayrılıyor!

Hilbert'ten duygusal veda!

İyi oyuncu diye transfer ettiler sağır çıktı!

Almeida ayrılıyor!

Beşiktaş, Almeida’dan ümidini kesti.

Gitme isteğindeki Portekizli oyuncuya, “2 milyon euro getir, git” yanıtı verildi. Geçen sezon da gitmek için çırpınan ancak talibi olmadığı için takımda kalan Almeida’nın bonservisi belli oldu. Takımdan ayrılmak isteyen Portekizli oyuncuya, “2 milyon euro getir, git” diyen yönetim, bu konuda son sözünü söyledi. Bunun üzerine Almeida’nın menajerlerinin bir İspanyol ekibiyle temasa geçtiği, hafta başından itibaren transferin hız kazanabileceği dile getirildi. Yönetimin Almeida’dan gelecek yanıta göre düğmeye basacak. Adebayor’un gelmesinin zor olduğu belirtilirken, golcü boşluğunun Eneramo ile doldurulacağı vurgulandı.

Hilbert'ten duygusal veda!

Beşiktaş ile yolları ayrılan Roberto Hilbert, Bundesliga ekiplerinden Bayer Leverkusen'e imza attı.

Beşiktaş’ın eski futbolcusu Robert Hilbert’in yeni adresi belli oldu. 28 yaşındaki Alman futbolcu, Bundesliga ekiplerinden Bayer Leverkusen ile anlaştı. Transferi resmi internet sitesinden duyuran Alman ekibi, Hilbert’in 2 senelik mukaveleye imza attığını açıkladı.

Hilbert’in transferi üzerine bir açıklama yapan Bayer Leverkusen Sportif Direktörü Rudi Voller, iyi bir transfer yaptıklarını söyledi.

BEŞİKTAŞLILARA SESLENDİ

Spox.com editörü Fatih Demireli’ye transferi hakkında açıklama yapan Hilbert ise Beşiktaşlı taraftarlara seslendi. “Beşiktaş taraftarına, beni ailelerinden biri olarak gördükleri için çok teşekkür ediyorum” diyen Hilbert, siyah-beyazlı taraftarların kendisine olan sevgisinin gurur verici olduğunu söyledi. Beşiktaş’taki döneminin kendisini olgunlaştırdığını dile getiren Hilbert, yabancı kuralı nedeniyle takımda ciddi bir rekabet olduğunu ifade ederek, “Beşiktaş’taki dönemim hareketliydi” diye konuştu.

İyi oyuncu diye transfer ettiler sağır çıktı!

Beşiktaş'ın, "İyi futbolcu" diye transfer ettiği Adana Demirsporlu Ahmet Hamza Çatal'ın bir kulağının tamamen duymadığı, diğerinde de işitme kaybı yaşandığı ortaya çıktı. İşitme Engelliler Milli Takımı'na çağırılan futbolcu, geçen sezon alelacele eski ekibine geri gönderildi.

Beşiktaş'a yıldız adayı olmak için geldi, kendini İşitme Engelliler Milli Takımı'nda buldu. Geçtiğimiz sezon Adana Demirspor'dan siyah-beyazlılara transfer olan Ahmet Hamza Çatal'a büyük ümit bağlayan dönemin teknik direktörü Samet Aybaba, bu gencin sağlık sorunu karşısında şaşkına döndü. Ahmet'in bir kulağında tamamen işitme kaybı bulunurken, diğerinde de sorunlar vardı. Yönetim ve teknik heyet, transferin ardından durumu öğrenince hemen devreye girdi, genç futbolcusunu tedavi ettirmek için çalışmalara girişti. Ancak Ahmet Hamza için yapacak fazla bir şey yoktu. Operasyonu riskliydi ve tamamen işitme duyusunu kaybedebilirdi. Bundan dolayı ameliyattan vazgeçildi.

Antrenmanlarda işitme cihazı kullanması nedeniyle bir sıkıntı yaşamayan genç oyuncu, resmi maçlarda aleti çıkartmak zorunda bırakıldı. Bu kez az işitmesi nedeniyle oyun içerisinde sıkıntılar yaşayan Ahmet Hamza Çatal'ın bu durumunu öğrenen İşitme Engelliler Futbol Milli Takımı teknik heyeti, bu oyuncu için davet gönderdi. O ana kadar durumdan haberdar olmayan yönetim devreye girdi, daveti reddetti. Geçen sezon ara transferde yeniden Adana Demirspor'a dönen futbolcu, yeniden İşitme Engelliler Milli Takımı'na dahil edildi ve şu anda da Edirne'de ay-yıldızlı ekiple birlikte kampta bulunuyor. Federasyon yetkilileri, işitme engeli yüzde 50'den fazla olanların milli olabildiğini belirterek, bazı durumlarda oyuncuların normal takımlarda forma giyebileceğini dile getirdiler.

2009'da Hırvat Milli takımı stoperi Gordon Schildenfeld'i kiralayan Beşiktaş'ta Hırvat futbolcunun maçta görme sorunu yaşadığı öğrenilmişti. Gordon kısa süreli Beşiktaş macerasının ardından forma giymeden ülkesinin yolunu tutmuş, Biyah Beyazlı takım tarihine 'Beşiktaş kör futbolcu transfer etti' diye geçmişti.