Futbol Süper Lig transfer haberleri futbol

Süper Lig transfer haberleri futbol

16.07.2013 - 10:31 | Son Güncellenme:

Süper Lig transfer haberleri, futbolda bomba transferler, transferde son gelişmeler

Süper Lig transfer haberleri futbol

Fenerbahçe transfer haberleri futbol

Haberin Devamı

Cardozo'ya reddedemeyeceği teklif!

Yobo ayrılıyor mu?

Krasic ve Stoch'a Araplar talip!

Cardozo'ya reddedemeyeceği teklif!

Fenerbahçe, Oscar Cardozo’yu iknada fazla zorlanmadı.

Benfica’dan yıllık 1 milyon 250 bin euro kazanan golcü oyuncu, sarı-lacivertli yöneticilerle yaptığı ilk görüşmede kendisine sunulan 3 milyon euroluk teklif karşısında yelkenleri çabuk suya indirdi. Benfica Kulübü de bonservis ücretinde 10.5 milyon euroya indi. Transferin birkaç gün içinde netlik kazanması bekleniyor.

Cardozo’ya veda

Cardozo’ya Benfica taraftarlarından veda mesajı geldi. Hazırlık kampında pankart açarak, “Teşekkürler Cardozo; 165 GOL” diyen taraftarlar, yıldız golcüye de vefa örneği gösterdiler.

Yobo ayrılıyor mu?

Haberin Devamı

Fenerbahçe'nin tecrübeli savunmacısı Joseph Yobo, Süper Lig ekiplerinden Gaziantepspor'un radarında...

Fenerbahçe'de Bruno Alves'in transfer edilmesinden sonra takımdaki geleceği belirsizleşen Nijeryalı stoper Joseph Yobo, yabancı kuralı sebebiyle takımdan ayrılma noktasına geldi.

The Guardian Nigeria'nın verdiği habere göre diğer bir Süper Lig ekibi Gaziantepspor, Yobo'yu kiralayabilir. Haberde, Fenerbahçe kadrosunda 11 yabancının bulunmasının takımı sıkıntıya sokabileceğinden de bahsedildi.

32 yaşındaki stoper, Fenerbahçe'de ilk sezonunu kiralık olarak oynamış, ardından Everton kulübünden 3 milyon euro karşılığında transfer edilmişti.

Yobo, Fenerbahçe forması ile 102 maça çıktı.

Krasic ve Stoch'a Araplar talip!

Birleşik Arap Emirlikleri'nin Al Jazeera Abu Dhabi kulübü, Miroslav Stoch ve Milos Krasic'e talip oldu.

Fenerbahçe'nin başına talih kuşu konuyor... Birleşik Arap Emirlikleri'nin önde gelen ekiplerinden Al Jazeera Abu Dhabi takımı, sarı-lacivertli ekipten Miroslav Stoch ve Milos Krasic'e talip oldu. Her iki futbolcunun da durumunu sarı-lacivertlilere soran Abu Dhabi Sportif Direktörü Mohammed Aneyzi'nin, Fenerbahçe'ye resmi başvuruda bulunmaya hazırlandığı bildirildi.

Şu an yabancı sayısı 11
Fenerbahçe'nin Stoch'a karşılık 10, Krasic için ise 8 milyon euro'luk bir bonservis fesih bedeli istediği ancak Arap ekibinin iki yıldıza karşılık toplam 12 milyon euro'luk bir teklif paketi hazırladığı belirlendi. Fenerbahçe'nin elinde şu an 11 yabancı futbolcusu var. Cardozo'nun transferiyle bu 12'ye çıkacak. TFF'nin aldığı 6+0+4 kararına göre takımlar kadrolarında en fazla 10 futbolcu bulundurmak zorunda. Fenerbahçe, Al Jazeera Abu Dhabi'den gelecek teklif sayesinde hem yabancı kontenjanını azaltma hem de büyük paralar kazanma şansı yakalayacak.

Haberin Devamı

Menajeri ipucunu vermişti
Krasic'in menajeri Dejan Joksimovic, önceki gün yaptığı açıklamada gelen teklifler hakkında ipuçları vermişti. Ünlü menajer, 1 hafta-10 gün içinde Krasic'in durumunun netleşeceğini, oynama garantisi almaması halinde Sırp yıldızın Fenerbahçe'den ayrılacağını bildirmişti.

Ruslar 5 milyon önerdi
Al Jazeera Abu Dhabi'nin transfer etmek için teklif hazırladığı Stoch'a Dinamo Moskova ile Lokomotif Moskova'nın da talip olduğu öğrenildi. Ancak iki Rus ekibinin en fazla 5 milyon euro teklif ettikleri, bu yüzden transferin gerçekleşmediği ifade edildi.

Haberin Devamı

Son karar Yanal'ın
Geçen sezon futboluyla dip yapan Stoch, Topuk Yaylası'nda çok iyi bir hazırlık dönemi geçiriyor. Göze girmek için büyük gayret sarf eden Slovak futbolcu hakkındaki son kararı teknik direktör Ersun Yanal'ın vereceği öğrenildi.


Galatasaray transfer haberleri

Galatasaray Melo'yu borsaya bildirdi

Guardiola Emre Can için Galatasaray'a söz verdi!

Melo bitti sırada Bruma var

Ali Adnan'dan Galatasaray açıklaması!

Galatasaray Melo'yu borsaya bildirdi

Galatasaray Kulübü, Felipe Melo'nun geçici transferi için Juventus Kulübü ile görüşmelere başlandığını borsaya bildirdi.

Galatasaray Sportif AŞ, Juventus FC oyuncularından Felipe Melo'nun geçici transferi için resmi görüşmelere başlandığını duyurdu. KAP'a gönderilen açıklamada şu ifadelere yer verildi;
"Profesyonel futbolcu Felipe Melo de Carvalho'nun geçici transferi için kulübü Juventus FC için görüşmelere başlanmıştır. Kamuoyu gelişmelerden haberdar edilecektir."

Guardiola Emre Can için Galatasaray'a söz verdi!

Haberin Devamı

Galatasaray, Bayern Münih'in 19'luk yıldızına kancayı attı.

Fatih Terim, Bayern Münih’in 19’luk yıldızına kafayı taktı. Meslektaşı Pep Guardiola’ya
bizzat ulaştı ve Türk pasaportlu orta saha oyuncusu Emre Can’ın transferi için söz aldı.

Geride kalan iki sezonda Galatasaray şampiyonluğa ulaşmakla kalmadı, transfer döneminde ezeli rakiplerini solladı. Selçuk İnan’la start verildi; Hamit, Burak ve Umut gibi Milli Takım’ın iskeletini oluşturan isimler sarı-kırmızılı takımı seçti; Muslera, Melo, Sneijder ve Drogba gibi dünya yıldızları parçalıyı giydi. Sıra geleceğin Galatasaray’ını oluşturmaya geldi…

EN BÜYÜK KUPALARI KALDIRDI

Takımı gençleştirmeye kararlı teknik direktör Fatih Terim, öyle bir futbolcuya kancayı taktı ki Türkiye ayağa kalkacak. Bu isim, henüz 19 yaşında Bayern Münih formasıyla Şampiyonlar Ligi kupasını kaldıran Emre Can’dan başkası değil!

Geçen sezon Javi Martinez, Toni Kroos, Bastian Schweinsteiger ve Luis Gustavo’nun
gölgesinde kalan Emre’nin Alman devindeki forma şansı, Thiago Alcantara transferiyle iyice azaldı. Cimbom düğmeye bastı.

TERİM GUARDIOLA’YI ARADI

1994’lü orta saha oyuncusunu kadrosunda görmek isteyen Fatih Terim, Bayern Münih’in yeni teknik direktörü Guardiola’ya ulaştı ve Emre Can’ın Alman devindeki geleceği hakkında bilgi aldı. Guardiola İmparator’a yeni sezon kampında Emre’yi tamamen tanımak istediğini söyledi ve ekledi: “Eğer kadromda düşünmezsem, transferinde size öncelik tanıyacağız.”

SÖZLEŞMESİ SENEYE BİTİYOR

Bayern Münih’le 1 yıl sözleşmesi kalan Emre Can, alt yaş kategorilerinde Almanya’nın formasını giydi, hatta Panzerler’in U-17 Takımı’nın kaptanlığını yaptı. A Takım seviyesinde şimdilik ülke tercihini yapmayan 19 yaşındaki oyuncu için Abdullah Avcı bir süre önce şu yorumu yapmıştı: “Emre Can Türkiye’yi seçsin, onu direkt ilk 11’de oynatırım.”

BAYERN’DE PİŞER CİMBOM’A DÜŞER

Geçmişte yolu Liverpool’a düşmüş birçok yabancı, Galatasaray formasını giydi. Örnek mi? Venison, Saunders, Abel Xavier, Kewell, Baros, İnsua ve Riera… Hatta Liverpool efsanesi Souness, hocalık yaptı. Söz konusu gurbetçiler olduğunda da Galatasaray’ın yolu Bayern Münih’le kesişiyor. Erhan Önal-Uğur Tütüneker ikilisini Berkant Göktan takip etti. Bu üçlüyü Hamit Altıntop izledi. Sıra Emre Can’a geldi…

Melo bitti sırada Bruma var

Cimbom’un yardımcı hocası transfer için çok önemli ipuçları verdi...

Melo bitti sırada Bruma var
Spor 16 Temmuz 2013, Salı GönderYazdırYorum
Etiketler: Bruma , melo , Ali Adnan , Galatasaray , Hasan Şaş
önceki habersonraki haber
1- "Yönetim bize tercihini sundu. Biz de Melo'da karar kıldık. Artık onun takıma katılmasını bekliyoruz."
2- "Bruma'nın gelmesini çok istiyoruz. Eğer transfer edersek takımdaki bir yabancı oyuncu gidecek."
3- "Ali Adnan'la da görüşmelerimiz oldu. Ancak çok uçuk rakamlar istiyorlar. Yeniden görüşeceğiz."

Hasan Şaş taraftarı heyecanlandıracak açıklamalar yaptı... Galatasaray'ın yardımcı hocası başta Melo olmak üzere Bruma ve Ali Adnan'la ilgili önemli ipuçları verdi. Öncelikle Melo'nun durumuna değinen Şaş, "Melo ve Wellington konusunda kararı teknik heyet verdi. Yönetim bize tercihimizi sordu biz de Melo'da karar kıldık. Kendisi son 2 sezonun şampiyon takımının önemli bir oyuncusu. Türk futbolunu da iyi biliyor. Artık onun bir an önce takıma katılmasını bekliyoruz" dedi. Portekiz U20 Milli Takım oyuncusu Bruma için de teklif yaptıklarını vurgulayan Şaş, "Bruma bir süredir yakından ilgilendiğimiz istikbal vaat eden bir oyuncu. Kendisinin Galatasaray'a gelmesini çok istiyoruz. Bize büyük katkı sağlar"diye konuştu.

BRUMA KABUL EDERSE BİR YABANCI OYUNCU GİDER
BRuma'nın yanıtının olumlu olması durumunda yabancı oyunculardan biriyle yolları ayıracaklarını ifade eden Hasan Şaş, "Bunun için teknik heyetle oturup konuşacağız. Şu anda kimin gideceği konusunda bir açıklama yapmak yersiz" dedi. Şaş Iraklı oyuncu Ali Adnan'a da değinerek, "Görüşmelerimiz oldu. Ancak transferler için uçuk rakamlar istiyorlar. Bu futbolcu konusunda gelişmeler yaşanabilir" dedi.

OBI MIKEL VE BOATENG İLE HİÇ İLGİLENMEDİK
Hasan Şaş Obi Mikel ve Boateng'le ilgili olarak da, "2 futbolcu da gündemimize gelmedi. Bu konuda çıkan haberler spekülasyon" diye konuştu. Yabancı oyuncu konusunda 6+0+4 kuralına da değinen Şaş, "Kenarda kalan oyuncuyu Devler Ligi'nde oynatacağız ama ligde oynamadığı için o oyuncu nasıl hazır olacak. Bu uygulamanın sakıncaları var. İlerde sıkıntı çekeriz" dedi.

SPORTING ONU KADROYA ALMADI
G.Saray'ın istediği Portekizli Bruma, Sporting Lizbon'un Kanada'da yapacağı kampa alınmadı. Kulübünün Bruma'ya yıllık 350 bin Euro teklif ettiği ancak Bruma'nın bunu kabul etmediği öğrenildi. Bu durum G.Saray'a gelme ihtimalini artırdı.

SNEİJDER'DEN ÇOK MEMNUNUZ
Şaş kampta en iyi performansı Sneijder'in sergilediğini söyleyerek, "Performans seviyesi yüzde 75'in üzerinde. Çok memnunuz" dedi.

Ali Adnan'dan Galatasaray açıklaması!

G.Saray'ın listesinde yer alan Irak Milli Takımı'nın sol beki Ali Adnan, "Terim ile çalışmayı çok isterim" dedi

U20 Dünya Şampiyonası'nda yarı finale yükselen Irak Milli Takımı'nda sol bekteki performansı ile G.Saray'ın transfer listesine giren Ali Adnan, sarı-kırmızılı takıma gelmekten gurur duyacağını söyledi. SkyTurk360'a konuşan genç oyuncu, G.Saray ve Çaykur Rizespor'dan teklif aldığını belirterek, "Öncelikle Bağdat'a ailemin yanına gitmek istiyorum. En sağlıklı kararı vereceğim. Allah bana yardım ederse Fatih Terim gibi bir teknik adamın yanında oynamayı gerçekten isterim" dedi.

Drogba ile oynamak güzel olur
Drogba ve Sneijder'le oynamanın çok güzel bir duygu olacağını belirten Ali Adnan, "Bana resmi bir teklif gelmedi şu an. Ama görüş birliği oldu. Galatasaray'dan da yetkililerle görüştüm. Ancak benim bir menajerim var. Ondan gelecek tekliflere göre en iyi imzayı atacağımı umuyorum" ifadesini kullandı.


Beşiktaş transfer haberleri futbol

Assifuah ve Beşiktaş iddiası!

Adebayor'a 4 senelik kontrat

Kartal'ın gözü Iraklı Messi'de

Eneramo'dan iyi haber!

Assifuah ve Beşiktaş iddiası!

Beşiktaş, U20 Dünya Kupası'nda altın ayakkabı kazanan Gana'nın golcüsü Assifuah için görüşmelere başladı.

Siyah-beyazlı yönetim, Türkiye’de düzenlenen U20 Dünya Kupası’nda 7 maçta 6 gol atıp altın ayakkabıyı kazanan Ebenezer Assifuah Inkoom için görüşmelere başladı.

Bir golcü transfer edecek Beşiktaş dünyaca Michael Eneramo’nun sağlık raporunu bekliyor. Acıbadem’den alınan detaylı sağlık raporları kulüp doktoru İsmail Başöz ile alanında uzman doktorların bulunduğu bir heyetçe inceleniyor. Değerlendirmeyi bekleyen Beşiktaş’ın diğer yandan gelecek vaat eden bir ismi, Türkiye’de düzenlenen U20 Dünya Kupası’nın en beğenilen isimlerinden olan Ganalı Ebenezer Assifuah-Inkoom’ı gündemine aldığı öğrenildi.

ALTIN AYAKKABILI YILDIZ

1993 doğumlu 20 yaşındaki Assifuah’ın menajerleri ile temasa geçen futbol direktörü Önder Özen’in analiz ekibince hazırlanan bir?raporu da teknik direktör Slaven Bilic’e de sunduğu belirtildi. Özen ve Bilic’in transferin maliyetine göre bu futbolcu hakkında kesin kararı verecek.

1.76’lık Assifuah ülkesinde Liberty takımının formasını giyiyor. Turnuvada 7 maçta 6 gol atarak gol kralı olan ve altın ayakkabıyı kazanan genç futbolcu nefesleri kesen 4-3’lük Şili maçında uzatmanın uzatmasında takımını yarı finale taşıyan sayıyı kaydederek hafızalara kazınmıştı.

Adebayor'a 4 senelik kontrat

Siyah-beyazlılar 4 yıllık sözleşme imzalayacağı 29 yaşındaki yıldızın kendisine ve kulübüne 4’er milyon Euro ödeyecek. Vodafone’un sponsor olacağı 1.91 boyundaki golcünün pazartesi günü İstanbul’a gelmesi bekleniyor

MUTLAKA en az bir çilek almam lazım” diyen Beşiktaş Başkanı Fikret Orman hedefini gerçekleştirmeye çok yakın... UEFA’dan gelen kötü habere rağmen siyah-beyazlılar, dünyaca ünlü golcü oyuncu Emmanuel Adebayor’un transferi için artık gün sayıyor...
İNGİLTERE Premier Lig ekiplerinden Tottenham Hotspur’un formasını giyen Togolu yıldız uzun süredir siyah-beyazlıların gündemindeydi. Bilic, geçtiğimiz günlerde düzenlediği basın toplantısında kendisine yöneltilen Adebayor sorusu üzerine “Onu her teknik adam kadrosunda görmek ister” demişti. Siyah-beyazlılar aradan geçen sürede bu transfer için çok önemli mesafe katetti ve 1.91 boyundaki santrforu kadrosuna katmaya çok yaklaştı...
BEŞİKTAŞ’A Adebayor için Vodafone yardımcı olacak. Bilindiği gibi Vodafone ile siyah-beyazlılar arasında yeni yapılan İnönü Stadı’nın isim hakkı ve forma göğüs reklamı için ön anlaşma imzalanmıştı. Dünyaca ünlü GSM şirketi, şimdi de Kartal’a Adebayor için sponsorluk yapacak.

AYLIK 400 BİN EURO
KARTAL, tecrübeli futbolcu ile 4 yıllık kontrat imzalayacak. Oyuncunun 2014-2015 sezonu sonuna kadar sözleşmesi olan kulübü Tottenham’a 4 milyon Euro bonservis bedeli ödenecek. Adebayor ise aylık 400 bin Euro’dan (10 ay ödeme yapılacak) senelik 4 milyon Euro alacak. Siyah-beyazlılar bu şartlarla transferi bitirme noktasına getirdi ve her şeyin açıklanması için detaylarda da el sıkışılması kaldı. Adebayor’un önümüzdeki pazartesi günü İstanbul’a gelip, sağlık kontrolünden geçtikten sonra resmi sözleşmeye imza atması bekleniyor.
DAHA önce Arsenal, Real Madrid ve Manchester City gibi dünya devlerinin de formasını giyen deneyimli yıldız, geçen sezon ligde 25 maçta 5, Avrupa Ligi’nde ise 8 maçta 3 gol atmayı başarmıştı.

Kartal'ın gözü Iraklı Messi'de

G.Saray'ın Irak Milli Takımı'ndan sol bek Ali Adnan'ı transfer etmek için süren çalışmalarından sonra Beşiktaş'ın da Irak'ın Messi'si denen Humam Tareq için girişimlere başladığı iddia edildi. Gözlemcilerin beğendiği 17 yaşındaki Tareq için kulübü Al Quwa Al-Jawiya ile temasa geçildi.

Almeida şaşırttı!

Geçen sezon yaşadığı sakatlıklar nedeniyle yönetimin iyi bir rakama satmayı düşündüğü Portekizli forvet, "Burada mutluyum, gitmeyeceğim" diye konuştu

Beşiktaş'ta Hugo Almeida konusunda ilginç gelişmeler yaşanıyor. Geçen sezon sık yaşadığı sakatlıklar ve yüksek maliyeti yüzünden sıkıntı yaratan Almeida'yı göndermek isteyen yönetim; tecrübeli forvetten hiç beklemediği bir cevap aldı. Portekizli futbolcu konusunda teknik direktör Slaven Bilic'in de görüşü alınırken; sezonluk maliyeti 5 milyon euro'ya ulaşan Portekizli golcüyü iyi bir fiyata satmayı düşünen yönetime Almeida'dan şaşırtıcı bir yanıt geldi. Portekizli oyuncu, yeni sözleşme imzalamaya hazır olduğunu ailesinin İstanbul'da yaşamaya alıştığını bu yüzden ayrılmak istemediğini söyledi.

AİLEM BURADA ÇOK MUTLU
Yönetim ise Portekizli forvet Hugo Almeida'ya teklif edeceği yeni sözleşmede, toplanan alacaklarını yıllara bölüştürmeyi planlıyor ancak yıldız futbolcunun ise buna sıcak bakmadığı ifade edildi.

Eneramo'dan iyi haber!

Eneramo'ya uygulanan 2. kontrol daha iyi çıktı, 2 yıllık imza attırılacak

Beşiktaş'a transferi sağlık kontrollerine takılan Michael Eneremo'dan iyi haber geldi... Siyah-beyazlı kulüple tüm şartlarda anlaşmaya varan Nijeryalı santrforun kalbindeki ritm bozukluğu ve menisküs ameliyatı sonrası yanlış tedavi şüphesi, imzanın askıya alınmasına neden olmuştu. Sağlık kontrolleri sırasında ortaya çıkan sorunlar nedeniyle ciddi bir şok yaşayan camiaya iyi haber ise son karar öncesi yapılan ikinci kontroller sonrası geldi...

Dizinde de bir sorun görülmedi

İKİ sezondur Sivasspor forması giyen 28 yaşındaki Nijeryalı yıldızın kalbindeki ritm bozukluğunun yaşamsal bir risk oluşturmadığı öğrenildi. Ayrıca bu durumun futbol oynamasına da engel teşkil etmediği ve Eneramo ile sözleşme yapılacağı vurgulandı. Bu arada tecrübeli oyuncunun ameliyat olduğu dizinde de bir sorun bulunmadığı dile getirildi.

Yazarlar