Futbol Süper Lig transfer haberleri futbol

Süper Lig transfer haberleri futbol

20.07.2013 - 10:53 | Son Güncellenme:

süper lig transfer haberi, süper lig transfer, futbolda transfer haberleri, transfer haberi, galatasaray transfer haberi, fenerbahçe transfer haberi, Beşiktaş transfer haberleri, transferde son dakika gelişmeleri, bomba transferler.

Süper Lig transfer haberleri futbol

Süper Lig transfer haberleri

Haberin Devamı

Fenerbahçe transfer haberleri

Galatasaray transfer haberleri

Beşiktaş transfer haberleri

Fenerbahçe'de taşlar yerinden oynuyor

5 patrondan Cardozo hediye

Oscar Cardozo’nun transferiyle Sarı-Lacivertliler’deki yabancı oyuncu sayısı 12’ye çıkacak.

TFF’nin 6+0+4 uygulaması nedeniyle de Fenerbahçe yönetimi maliyetleri yüksek bazı yabancı oyuncular ile yollarını ayırma kararı aldı. Yönetim, yabancı kontenjanı nedeniyle bu oyunculardan en az 2’siyle yollarını ayırmak zorunda. Fenerbahçe yönetimi, Premier Lig kulüplerinden Sunderland’ın transfer etmek istediği Raul Meireles ile yollarını ayırmayı planlıyor. Sarı-Lacivertliler, Portekizli yıldız için 8 milyon Euro bonservis bedeli istiyor.

EN AZ ZARARLA GÖNDERİLECEK

Haberin Devamı

Yönetimin yollarını ayırmayı planladığı diğer isimler ise Joseph Yobo ile Milos Krasic... Bruno Alves’in transferinin ardından teknik direktör Ersun Yanal, Yobo’nun gönderilmesi için yönetime rapor verdi. Yolların ayrılması düşünülen diğer isim ise Milos Krasic. Sırp futbolcunun menajeriyle görüşmeler devam ediyor. F.Bahçe, 7 milyon Euro’ya transfer ettiği Milos Krasic’i en az zararla elinden çıkarmak istiyor.

5 patrondan Cardozo hediye

Aziz Yıldırım, Ferit Şahenk, Abdullah Kiğılı, Nihat Özdemir ile Ali Koç maliyetin 8 milyon eurosunu karşılayacak. Cardozo, Salzburg karşılaşmasına yetişecek.

F.Bahçe Başkanı Aziz Yıldırım’ın Topuk Yaylası’nda taraftarlara ‘Siz isteyin, Cardozo’yu da getiririm” sözü gerçekleşiyor. Yıldırım’ın organizasyonuyla Cardozo kulübe yük edilmeden Fenerli işadamlarının desteğiyle finanse edilecek.

4 MİLYON EUROSU KULÜPTEN

Yıldırım’ın öncülüğünü yapacağı kampanyada Sow’un transferinde uygulanacak yöntem tekrarlanacak. Başkan Aziz Yıldırım’ın yanı sıra Asbaşkan Abdullah Kiğılı, eski yöneticilerden Ali Koç, Nihat Özdemir ve Ferit Şahenk de bu transferin gerçekleşmesinde ekonomik katkı sağlayacak. F.Bahçeli işadamlarının bu transfer için sağlayacağı katkı 8 milyon euro olacak. Kalan bölüm ise kulüp tarafından ödenecek.

ÇETİN PAZARLIK SÜRÜYOR

Cardozo için transfer görüşmelerini ise İdari Menajer Hasan Çetinkaya yürütüyor. Dün Portekiz’e giden Çetinkaya’nın Benficalı yöneticilerle görüşmeleri hafta başına kadar noktalaması bekleniyor. 15 milyon euro isteyen Benfica, bunda geri adım atmış ve 12 milyon euroya kadar inmişti.

Haberin Devamı

PLAY-OFF TURUNA GELECEK

Yönetim bu oyuncunun Devler Ligi ön eleme maçına kadar yetiştirilmesini istiyordu. Planlarını buna göre yapan F.Bahçe, Salzburg’la eşleştikten sonra çok da aceleci değil. Çünkü Cardozo olmadan da bu turun geçileceğine herkes kesin gözle bakıyor. Yine de Paraguaylı yıldızın transferinin bitirilmesi halinde UEFA’ya verilecek listeye eklenmesi planlanıyor.

Galatasaray transfer haberleri
Napoli Burak için çıldırdı
Fatih Terim Emre Can'ı istiyor
YERLİ MALI REUS
İtalyan devi Drogba’yı istiyor!
Cavani'yi 64 milyon euro'ya satarak kasasını parayla dolduran Napoli, G.Saray'ın süper golcüsü için önce 20 milyon euro önerecek, gerekirse 25 milyon euro'ya kadar çıkacak
İtalya Ligi'nde gelecek sezon şampiyonluğu hedefleyen Napoli, Burak Yılmaz'ın peşinde. Kulüp başkanı Aurelio De Laurentiis, teknik direktör Rafa Benitez'in de isteği doğrultusunda bu sezon transfere 125.5 milyon euro ayıracağını açıkladı. Uruguaylı golcüsü Edson Cavani'yi de 64 milyon euroya Paris Saint Germain'e satan mavi-beyazlılar, forvet hattını Galatasaray'ın süper golcüsü Burak Yılmaz için güçlendirmek istiyor. İtalyan ekibi, listesinin ilk sırasında yer alan Real Madrid'li Gonzalo Higuain'den 40 milyon euroluk bonservis bedeli, ayrıca oyuncunun da Chelsea'ye gitmek istemesi nedeniyle vazgeçti. Arjantinli golcünün gündemden düşmesiyle Burak Yılmaz listede ilk sıraya yükseldi. Bunun için hemen girişimlere başlanacağı da dile getiriliyor.
CORRiERE DELLO SPORT DUYURDU
Napoli, Burak için Galatasaray'a 20 milyon euro önerecek. Bu rakamı 25 milyon euroya kadar çıkarması beklenen Napoli, Burak'ın ardından bir golcü daha alacak. Burak'ın gitmesi durumunda Napoli'de birlikte oynayacağı muhtemel isimler arasında Manchester City'den Edin Dzeko, İnternacional'den Damiao bulunuyor. İtalyan spor gazetesi Corriere dello Sport da dünkü sayısında Burak Yılmaz-Napoli flörtünü doğruladı. Gazete Napoli Başkanı Aurelio De Laurentiis'in Burak transferini bizzat yürüteceğini ve önümüzdeki hafta İstanbul'a gelerek Galatasaray yöneticileriyle masaya oturacağını kaydetti. Önümüzdeki hafta Burak konusunda sıcak gelişmeler yaşanacak.
HAYALi AVRUPA'DA OYNAMAK
Burak daha önce yaptığı açıklamada, "G.Saray'da mutluyum ve uzun yıllar devam etmek istiyorum. Ancak Avrupa'da oynamak da en büyük hayalim. Üst düzey bir takım beni isterse ve kulübüm de uygun görürse Avrupa'ya gidebilirim" ifadesini kullandı.
TÜRKİYE'NİN EN PAHALI OYUNCUSU
Almanya'nın en çok satan gazetesi Bild ise, Burak Yılmaz'ın 18 milyon euro'luk değeriyle Türkiye liglerinin en pahalı futbolcusu haline geldiğini yazdı. Habere göre Burak, bu unvanı Sneijder'in elinden aldı. Muslera, Selçuk ve Semih Kaya'nın değerinin arttığı; Elmander, Engin, ve Hamit'in değer kaybettiği belirtildi.
Fatih Terim Emre Can'ı istiyor
Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, Bayern Münih'in genç yıldızı Emre Can'ı çok istiyor.
AMK Gazetesi'nden Bahadır Çokişler'in haberine göre, Galatasaray'ın teknik direktörü Fatih Terim, orta sahaya Bayern Münih'in genç ismi Emre Can'ı almak istiyor.
Emre Can, oyun stili ve mücadeleci oyun kişiliğiyle Terim’in de aklına yazılmış durumda. Terim, Bayern’in henüz net bir bonservis rakamı belirlemediği Türk orta saha oyuncusunun transferinin bir an önce bitmesini istiyor.
Galatasaray adına işleri yürüten sarı-kırmızılıların eski futbolcusu ve yardımcı antrenörü Erdal Keser, futbolcunun ailesi ve Bayern yetkilileriyle görüşerek ikna turlarını sürdürüyor. Keser, her iki cepheye de Emre Can’ın Kroos, Schweinsteiger gibi isimlerin gerisinde kalacağı ve Galatasaray’a gitmesi yönünde telkinlerde bulunuyor.
Galatasaray taraftarı olduğu bilinen Emre Can için Rummenigge “Takımdan göndermeyi düşünmüyoruz” demişti ancak Erdal Keser, Hamit Altıntop gibi isimler başta olmak üzere birçok isim Emre Can’ı ikna etmiş durumda. Bayern yönetimi Emre Can’ı bonservisiyle vermeye yanaşmazsa kiralık için formül üretilmeye çalışılacak.
YERLİ MALI REUS
Galatasaray, yıldızların yanına M’Gladbach’ın 17 yaşındaki oyuncusu Sinan Kurt’a göz dikti. Stili ve fiziki görüntüsüyle “Türk Reus” diye anılan gurbetçi, hücumda ve forvet arkasında oynuyor, Alman U17 Milli Takımı’nda da görev yapıyor
Galatasaray, Almanya’daki Türk Reus’un peşine düştü. Teknik Direktör Fatih Terim’in, “ucuz çilek” projesi kapsamında izlettiği 1000 genç oyuncu arasında bulunan ve listenin en üst sıralarında yer alan Mönchengladbach’ın 17 yaşındaki Türk oyuncusu Sinan Kurt için sarı-kırmızılıların harekete geçtiği belirlendi.
Geçen sezon Bundesliga U18’de 25 gol atarak bir anda dikkatleri üzerine çeken Sinan, yine M’Gladbach’tan yetişerek Almanya’nın iki devi Bayern Münih ile Borusissa Dortmund’u karşı karşıya getiren büyük yetenek Marco Reus’a benzetiliyor. Futbol stili ve fizik görüntüsüyle Reus’u andıran Sinan Kurt için Galatasaray’ın devreye girdiğini öğrenen Almanlar hemen A takıma aldı. Sinan’ın bu sezondan itibaren Bundesliga’da boy göstereceği bildirildi.
Devler de peşinde
Aynı zamanda Fenerbahçe ve Beşiktaş’ın da istediği iddia edilen Sinan Kurt’un 2 yıl daha Mönchengladbach ile sözleşmesi bulunurken, genç oyuncunun bonservisinin 1 milyon euro olduğu bildirildi. Terim’in yardımcısı Ümit Davala’nın Sinan için temaslarda bulunduğu ve oyuncu için istenen rakamın sarı-kırmızılılar tarafından fazla bulunduğu belirtildi. Her fırsatta “Florya’da kendi çileklerimizi yetiştirmeliyiz” diyen Terim’in, aynı zamanda Almanya U17 Milli Takımı’nda forma giyen futbolcuyu transfer ederek, Türk futboluna kazandırmak istediği ifade edildi. Bu arada menajerlerin sürekli fiyat artırmasından sıkılan Galatasaray Başkanı Ünal Aysal, Bruma ve Ali Adnan’dan vazgeçti.
İtalyan devi Drogba’yı istiyor!
Yeni sezon öncesi sükse transferler yapan Juventus, devre arasında istediği Didier Drogba için bir kez daha Galatasaray’ın kapısını çalmaya hazırlanıyor...
Tevez ve Llorente transferleriyle bombaları patlatan İtalyan devi Juventus, arka arkaya yaşadığı iki şampiyonluğun ardından yeni başarılara gözünü dikti. “Şampiyonlar Ligi ve Serie A’da en iyi takım biz olmak istiyoruz” diyen Genel Direktör Marotta’nın transfer listesini eline geçiren İtalyan basını ise Didier Drogba’nın Juventus’un istediği isimler arasında yer aldığını yazdı.
RÖVANŞI ALMAK İSTİYORLAR
Geçen sezon Drogba için Galatasaray ile yarışan Juve, sadece Çin Ligi’nden Anelka’yı alabilmiş, Drogba’yı ise Galatasaray’a kaptırmıştı. İtalyan basını Juve’nin Drogba isteği için ‘Sansasyonel’ tabirini kullanırken, transferin kilit noktasının Galatasaray yönetimi olduğunu belirtti.
GİTMEK İSTEMİYOR
Geldiği günden itibaren, Ada ve Çizme’den birçok teklif alan hatta son olarak Mourinho’nun Chelsea’nin başına geçmesiyle Chelsea’ye gideceği konuşulan Didier Drogba, yaptığı açıklamalarla Türkiye’yi, Galatasaray’ı ve sarı-kırmızılı taraftarları çok sevdiğini ve bir yere gitmek istemediğini defalarca tekrarlamıştı. Juve’nin bu son teklifi sonrası Fildişili’nin ne cevap vereceği ise merak konusu.
Beşiktaş transfer haberleri
Taraftar '10'dan haber bekliyor!
Enoh sürprizi
Tolga Zengin gün sayıyor
Ronaldinho, Beşiktaş hakkındaki son kararını takımı Atletico Mineiro ile 24 Temmuz’da oynayacağı Copa Libertadores final maçı sonrası verecek.
Beşiktaş taraftarı heyecanla dünya yıldızı Ronaldinho’nun gelişini bekliyor; Ronaldinho ise kariyerinde kazanamadığı tek kupa olan Copa Libertadores’in finalini…
Siyah-beyazlı takıma yıllık maliyeti 10 milyon euroyu bulan Brezilyalı süper yıldız için geri sayım başladı. Söz konusu maliyeti, dünyaca ünlü iletişim devi Vodafone’un sponsorluğu ile karşılayacak Kara Kartal, Ronaldinho’nun Güney Amerika’daki misyonunu tamamlaması için geri sayımda. R10 kulübü Atletico Mineiro ile 24 Temmuz’da çıkacağı Copa Libertadores final ikinci maçının ardından Brezilya kariyerini noktalayacak. Güney Amerika’nın Şampiyonlar olan Libertadores’in final ilk maçında Atletico Mineiro, Paraguay ekibi Olimpia’ya deplasmanda 2-0 yenilmişti. Rövanşta Meniro’ya gol yemeden üç fark gerekiyor. 1980 doğumlu futbolcu Avrupa’ya dönüşünü hangi takımla yapacağı konusunda en doğru kararı vermek için bir süre daha düşünmek için süre istediği öğrenildi. Ancak alınan bilgilere göre Beşiktaş mevcut adaylar arasında en önde olan kulüp.
Enoh sürprizi
Transfer çalışmalarına devam eden Beşiktaş, Ajax'ın tecrübeli futbolcusu Eyong Enoh'u listeye dahil etti. Beşiktaşlı yöneticilerin Ajax'ın 27 yaşındaki Kamerunlu futbolcusunu transfer listesine aldıkları öğrenildi. Defansif orta saha olan Enoh, geçen sezon kiralık olarak Fulham'da 9 maçta oynadı.
Tolga Zengin gün sayıyor
Beşiktaş'ın 2.5 milyon euro önerdiği, Trabzon'un 3 milyon euro istediği Tolga için kulüpler 2 milyon 750 bin euro'da anlaştı. Tolga da alacağı 250 bin euro'dan feragat etti, iş bitti.
Beşiktaş ile Trabzonspor, tecrübeli kaleci Tolga Zengin konusunda nihayet anlaşmaya vardı. Siyah-beyazlıların 2.5 milyon euro'luk teklifine, Karadeniz temsilcisi "3 milyon euro'dan aşağıya kesinlikle olmaz" yanıtını vermiş ve bu konuda geri adım atmamıştı. Bu arada Trabzonspor Başkan Yardımcısı Sebahattin Çakıroğlu, NTV Radyo'ya yaptığı açıklamada, "Tolga Zengin bizim için özel bir insandır. Onun istekleri konusunda hareket edeceğiz" diyerek bir anlamda transfere yeşil ışık yaktı. Annesinin rahatsızlığı sebebiyle sürekli olarak İstanbul'a gidip-gelen milli kaleci Beşiktaş'ta oynamak istediğini bordo-mavili yöneticilere bildirince, transfer süreci yeniden hız kazandı. Bunun hemen ardından yapılan görüşmeler sonucunda taraflar Tolga için ortak noktada buluştu. Buna göre siyahbeyazlılar, 2 milyon 750 bin euro bonservis bedeli ödeyecek; Tolga da bordo-mavili ekipten alacağı 250 bin euro'dan feragat edecek. Başkan Orman'ın, önümüzdeki günlerde Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu ile bir araya gelerek işi bitireceği belirtildi.