Futbol Süper Lig transfer haberleri futbol

Süper Lig transfer haberleri futbol

22.07.2013 - 10:03 | Son Güncellenme:

Süper Lig transfer haberleri, futbolda bomba transferler, transferde son gelişmeler

Süper Lig transfer haberleri futbol

Süper Lig transfer haberleri

Haberin Devamı

Fenerbahçe transfer haberleri

Galatasaray transfer haberleri

Beşiktaş transfer haberleri

Fenerbahçe transfer haberleri

İkisinden biri gelecek!

Taktik savaşı

İkisinden biri gelecek!

Semih Şentürk’ün takımdan ayrılması üzerine kadroya tecrübeli bir yerli golcü katmayı planlayan Fenerbahçe Yönetimi, transfer listesinde yer alan Mevlüt Erdinç ile Cenk Tosun için girişimlerini sürdürüyor. Kulübüyle sözleşmesi devam eden iki futbolcunun bonservis bedelleri için pazarlıklar devam ediyor. Teknik direktör Ersun Yanal 3 kulvarda mücadele edecek takımın bu iki oyuncudan birini alması halinde forvette sıkıntı yaşamayacağını söyledi.

Taktik savaşı

Şampiyonlar Ligi ön eleme turunda Salzburg ile oynayacağı maç öncesinde pivot santrfor transferini bitirmek isteyen Fenerbahçe ile Benfica arasındaki ‘Oscar Cardozo’ pazarlığı her gün yeni bir boyut kazanıyor. Portekiz kulübü ile 12 milyon euro karşılığında bonservis için el sıkışan sarı-lacivertliler ödeme planı konusunda sorun yaşıyor. Benfica yönetimi parayı 6 ayda 2 taksit ile istiyor, Fenerbahçe ise 1 yılda 3 taksit halinde ödemeyi teklif etti.

2 SENEGALLİ GOLCÜ

Haberin Devamı

Lizbon’da bulunan İdari Menajer Hasan Çetinkaya önceki gün başkan Aziz Yıldırım ile sık sık telefon görüşmesi yaptı. Başkan ise Galatasaray’ıın Melo için Juventus’a uyguladığı taktik ile yola çıkarak, alternatif isimleri gündeme getirdi. Sarı-lacivertliler transfer listesinde yer alan Chilsea’nin Senegalli yıldızı Demba Ba ile New Castle’da oynayan vatandaşı Papis Cisse’ye yöneldi.

PAPIS CISSE DE LİSTEYE GİRDİ

Newcastle United’ta forma giyen Papis Cisse de Fenerbahçe’nin gündemine girdi. 28 yaşındaki Senegalli oyuncunun İngiliz kulübüyle 2017 yılına kadar sözleşmesi devam ediyor. Ancak yönetim ile sorunlar yaşayan Cisse’nin ayrılmak istediği bildirildi. Almanya Ligi’nde de uzun yıllar forma giyen Cisse, geçtiğimiz yıl Premier Lig’de 36 maçta oynamış ve 8 gol atmıştı. 1.83 boyundaki Cisse de Senegal Milli Takımı’nda forma giyiyor.

SOW’UN KANKASI: DEMBA BA

Geçtiğimiz yıl Newcastle United’den Chelsea’ye transfer olan Demba Ba, Fenerbahçe’nin transfer listesinde Cardozo’dan sonraki ilk aday olarak görünüyor. Moussa Sow’un Senegal Milli Takımı’ndan arkadaşı olan Demba Ba, geçen yıl Fenerbahçe’nin Süper Lig’deki bir maçını izlemişti. Demba Ba birlikte Hacca gittiği Sow’u Şükrü Saracoğlu Stadı’nda yalnız bırakmadı. Senegalli twitter hesabından da Fenerbahçe’nin maçlarına zaman zaman yorumlar yapıyor.

Haberin Devamı

Galatasaray transfer haberleri

Aslan'da son hedef Siqueira

Gel, yardımcım ol!

Aslan'da son hedef Siqueira

Futbol Federasyonu'nun 6+0+4 yabancı kuralını delmek için girişimlerini sürdüren Cimbom'un ismi yıldızlarla anılmaya devam ediyor. Son iddia İspanya'dan geldi. AS ve Marca gazeteleri, Iraklı Ali Adnan konusunda ilerleme kaydedemeyen sarı-kırmızılıların sol bek için Granada'lı Guilherme Siqueira'nın peşinde olduğunu yazdılar. 27 yaşındaki oyuncu ile Real Madrid ve Everton'ın da ilgilendiği bildirildi. Real Madrid Başkanı Perez'in Siqueira ile görüştüğü ifade ediliyor. Granada'nın Brezilyalı sol bek için, Everton'ın 4 milyon pound'luk teklifini reddettiği de kaydedildi. Başarılı futbolcu, geçtiğimiz sezon La Liga'da 6 gol ve 3 asistlik performansıyla dikkatleri çekti. Yönetim, stopere Chedjou'yu, forvet arkasına Erman Kılıç'ı transfer edip, Umut ve Melo'nun bonservislerini alarak Fatih Terim'in istediği bölgeleri takviye etti. Geriye sadece sol bek kaldı. Yabancı kontenjanında yer açılırsa bu bölgeye de Siqueira düşünülüyor.

Gel, yardımcım ol!

İngiliz Sunday Mirror gazetesi, Chelsea'ye geri dönen Mourinho'nun Didier Drogba'ya oyuncu-antrenörlük teklif ettiğini yazdı. G.Saray ile 1 yıl daha sözleşmesi olan Didier, teklifi kabul ederse antrenörlüğe başlayacak.

Beşiktaş transfer haberleri

Varela Kartal mı oluyor?

Bilic’in Hutchinson inadı bitmiyor

Varela Kartal mı oluyor?

Yabancı sınırlamasında eli en rahat kulüp olan Beşiktaş, ön libero ve santrfor için arayışlarını sürdürürken ilginç bir öneriyle karşılaştı. Geçtiğimiz haftalarda siyah-beyazlı kulübe önerilen Silvestre Varela yeniden gündeme geldi. Portekiz devi Porto, kulübe bağlı menajerler aracılığıyla Beşiktaş yöneticilerine “Varela’yı ister misiniz?” teklifini yineledi. Daha önce kapıyı 4 milyon eurodan açan Porto bu kez fiyatta indirime gitti. Portekiz şampiyonu bu transferin 3 milyon euro civarında bir bedele bitebileceğini Beşiktaş’a iletti. Bu 1 milyon euroluk indirim siyah-beyazlı yönetimin ilgisini çekti.

Hem keseye uygun hem de kaliteli

Her iki kanatta oynayabilen 28 yaşındaki futbolcu ikinci forvet olarak ileri uçta da görev alabiliyor. Portekiz Milli Takımı’nda da oynayarak kalitesini kanıtlayan Varela için istenen 3 milyon euroyu makul bulan Beşiktaş Futbol Komitesi, oyuncuyla ilgili detaylı araştırmalara başladı. Geçtiğimiz sezon Şampiyonlar Ligi ve milli takım da dahil olmak üzere beş kulvarda 42 maça çıkan 8 gol – 4 asist üreten Silvestre Varela’nın tahmini bonservis bedeli 7 milyon euro olarak gösteriliyor. Porto, yeni sezon kadrosunda düşünülmeyen 28 yaşındaki Varela’yı elden çıkarmak istiyor. Bu futbolcu hakkındaki kesin kararı Önder Özen ve Slaven Bilic ikilisi verecek.

Bilic’in Hutchinson inadı bitmiyor

Orta sahaya defansif gücü yüksek, teknik ve asist özelliği bulunan bir oyuncu isteyen Beşiktaş’ın hocası Slaven Bilic’in Atiba Hutchinson ısrarı sürüyor. Hutchinson’ın menajerlerinin istediği 900 bin euroluk imza parası nedeniyle başkan Fikret Orman ile arası açılan Bilic buna rağmen geri adım atmıyor. Hırvat hoca, 30 yaşındaki oyuncunun Beşiktaş orta sahasına tecrübe getireceğini düşünüyor. Avrupa kariyerinin zirvesine PSV’de ulaşan ve geçtiğimiz sezon 44 maçta 2 gol – 7 asist üreten Hutchinson istikrarı ile göze çarpan bir isim. Kopenhag ve PSV formaları ile Avrupa kariyerinde 290 maçta 28 gol kaydetti. Hutchinson asıl mevkisi olan orta sahanın yanında sağ bekte de oynuyor.