Futbol Süper Lig transfer haberleri futbol

Süper Lig transfer haberleri futbol

27.07.2013 - 10:16 | Son Güncellenme:

Süper Lig transfer haberleri, futbolda bomba transferler, transferde son gelişmeler

Süper Lig transfer haberleri futbol

Süper Lig transfer haberleri

Haberin Devamı

Fenerbahçe transfer haberleri

Galatasaray transfer haberleri

Beşiktaş transfer haberleri

Fenerbahçe transfer haberleri

Cardozo’da mutlu son

Emenike şimdi bile imzayı atar

Cardozo’da mutlu son

F.Bahçe Yönetimi, 2 gün önce kesin olarak anlaşmaya vardığı Benfica ile o saatten beri ödeme konusunda pazarlık halindeydi. AMK, günler önce Cardozo’nun F.Bahçe’ye satıldığının haberini duyurmuştu. Ve aradaki ufak pürüzler yüzünden açıklanmayan transferde artık hiçbir sorun bulunmuyor. Yani Cardozo’nın yeni rengi artık sarı-lacivert! BUNA göre F.Bahçe Kulübü, Benfica’ya 10+3 milyon euro ödeyecek. Başta duran 10’luk kısım nakit olarak Portekiz kulübüne verilecek. Bunun 6 milyon eurosunu başkan Aziz Yıldırım, Doğuş Holding Patronu Ferit Şahenk ile eski yöneticiler Nihat Özdemir ve Ali Koç ceplerinden ödeyecek. Daha önce Sow’da devreye giren bu isimler bir kez daha kulübe büyük bir katkı yapacaklar.

NEDEN AÇIKLAMA YOK?

Haberin Devamı

Geriye kalan 4 milyon euro ise kulübün kasasından 2 taksitle çıkacak. Bu taksitler 1 yıl içinde ödenecek. 3 milyon euroluk kısmı ise bonuslara dayanıyor. Oyuncunun atacağı gol sayısı, kazanılacak kupalar 3 milyon euroluk bir bonusu da yanında getirebilir.

Şimdi tüm bu detaylar ortadayken açıklama neden yapılmadığını merak ediyor olabilirsiniz. Bunu biz de merak ediyoruz. Herhalde F.Bahçe’nin bir sürprizi olacak ki hala transferi resmi siteden açıklamadı!

Emenike şimdi bile imzayı atar

Sarı-lacivertli ekibin Cardozo'ya alternatif olarak belirlediği Emenike cephesinden çarpıcı açıklamalar geliyor. Spartak Moskova'da forma giyen 26 yaşındaki oyuncunun menajeri Erdem Konyar, Emenike'nin yeniden teklif gelmesi halinde Fenerbahçe'de oynamayı çok istediğini ifade etti. Emenike'nin F.Bahçe'ye imza atmaya hazır olduğunu bildiren Konyar, "Moskova'yı da çok seviyor ama Türkiye onun için farklı. Aklı hep F.Bahçe'de. Sakatlığı da tamamen geçti, hiçbir problemi yok" dedi. Fenerbahçeli yöneticilerin geçtiğimiz haftalarda Moskova'ya giderek Spartak Moskova yöneticileri ile gö-rüştüğünü söyleyen Konyar, "Ben o toplantıda yoktum ama gelişmeler hakkında bilgim var. Fenerbahçe, Emenike'ye hâlâ çok sıcak bakıyor" dedi.

Haberin Devamı

Galatasaray transfer haberleri

Bruma ile ön protokol

Carlinhos için son hamle

Kolarov, Cimbom'a kaldı

'Can'ım Aslan'ım

Bruma ile ön protokol

G.Saray'ın Sporting Lizbon'dan ayrılmak için Tahkim'e giden Bruma ile ön protokol yaptığı ileri sürüldü. 18 yaşındaki sol açığa, 5 yılda maç başılarla birlikte 12 milyon euro ödeneceği belirtildi. Bruma, serbest kalırsa imzalar atılacak.

Carlinhos için son hamle

Hakan'ın yetersiz kalması nedeniyle sol bek transferini tekrar gündeme alan Galatasaray, rotayı yine Carlinhos'a kırdı. Sportif koordinatör Bülent Tulun'un, sambacı için tekrar Brezilya'ya gideceği ileri sürüldü. Fluminense, Carlinhos için 4.5 milyon euro'da diretiyor.

Kolarov, Cimbom'a kaldı

Sol bek için listede ikinci sırada yer alan Manchester City'li Aleksandar Kolarov için güzel haberler geliyor. İtalyan basını, Sırp oyuncuya talip olan Juventus'un ilk hedefinin Napolili Zuniga olduğunu yazdı. Transferde yalnız kalan Aslan'ın Kolarov için pazarlık şansı arttı.

'Can'ım Aslan'ım

Yabancı sınırlaması nedeniyle gözünü gurbetçi oyunculara çeviren Galatasaray, Emre Can ve Sinan Kurt'un transferleri için resmen düğmeye bastı. Fatih Terim'in yeni gözdesi Emre için Bayern Münih'e satın alma ve iki yıl süreyle kiralama olarak iki ayrı teklif yapıldığı öğrenildi. Teknik direktör Pep Guardiola'nın 19 yaşındaki Emre Can'ın satışına sıcak bakmadığı ancak pişmesi için kiraya verilmesine onay verdiği ifade edildi. Bavyera ekibinin, Emre'nin sözleşmesini uzattıktan sonra Galatasaray'a kiralaması bekleniyor. 1994 doğumlu olan Emre Can orta sahada görev yapıyor. Fizik gücü ve yüksek top tekniğiyle dikkat çekiyor. Geçtiğimiz yıl FIFA U-17 World Cup'ta Alman Milli Takımı ile üçüncülük yaşadı.

TERİM'İN JOKERİ OLACAKLAR

Mönchengladbach'ta forma giyen Sinan Kurt'un transferinde de önemli mesafe alındığı belirtildi. Erdal Keser'in önerdiği 17 yaşındaki Sinan, sol açık, forvet arkası ve forvette oynuyor. Teknik direktör Fatih Terim, yabancı sınırlaması nedeniyle iki oyuncuyu takımda joker olarak kullanmayı planlıyor.

Beşiktaş transfer haberleri

Ronaldinho gelmeye hazır

Sambacı Jo Kartal yolunda

Sol kanat çok yoğun

Ronaldinho gelmeye hazır

FIFA menajeri Marco Kırdemir, Brezilyalı yıldız Ronaldinho'nun Beşiktaş'a transferi hakkında haber1903'e konuştu. Kırdemir "Ronaldinho, Beşiktaş'a gelmek istiyor. Ağabeyi ve menajeri Roberto Assis ile dün gece görüştüm. Ben bile arkadaşı olduğum halde vermiyorlar. Assis bana yaptığı açıklamada, 'Ronaldinho gerçekten Beşiktaş tarafından isteniliyorsa gelip görüşelim' dedi. Ben de onların bu talebini Beşiktaş Başkanı Fikret Orman'a ilettim, ondan haber bekliyorum. Eğer Beşiktaş isterse Assis gelip görüşecek. Ancak Ronaldinho, ocak ayından sonra Avrupa'ya gelebilir" diye konuştu.

Sambacı Jo Kartal yolunda

Beşiktaş, Atletico Mineiro'da forma giyen 26 yaşındaki Brezilyalı forvet Jo için harekete geçti. Daha önce G.Saray forması giyen fakat futbolundan çok çıkardığı olaylarla adından söz ettiren Jo, bir süredir menajerler aracılığıyla Beşiktaş'ın gündeminde duruyor. Son olarak Atletico Mineiro ile Libertadores'i kazanan ve turnuvanın 7 golle gol kralı olan Jo için Beiktaş'ın resmi teklif hazırladığı iddia edildi. Siyah-beyazlıların aynı takımdan Ronaldinho için görüşmeler yaptığı sırada masasına gelen Jo için 5 milyon euro'luk bonservis bedeli düşündüğü, fakat Atletico MG'nin daha yüksek bir rakam istediği öğrenildi. Bu arada İstanbul'u bilen ve Avrupa'ya dönmek isteyen Jo'nun bu isteğinin, Beşiktaş'ın elini güçlendirdiği ifade edildi. Siyahbeyazlıların gizli bir şekilde yürüttüğü bu transfer operasyonuna Bilic'in de sıcak baktığı belirtildi.

POSTİGA VE FERREİRA LİSTEDE

BU arada Beşiktaş'ın listesine iki Portekizli futbolcunun girdiği öne sürülüyor. Bunlardan birinin forvet oyuncusu Helder Postiga, diğerinin ise sol bek Ruben Ferreira olduğu belirtildi. Beşiktaş'taki Portekizli futbolcuların menajeri olan Jorge Mendes'in şirketi Gestifute'ye bağlı olan Postiga'nın formasını giydiği Real Zaragoza'nın bir alt lige düşmesi nedeniyle Beşiktaş'a sıcak baktığı öğrenildi. Portekiz basınında yer alan haberde, siyah beyazlı ekibin Maritimo forması giyen 23 yaşındaki Ferreira'yı da gündemine aldığı belirtildi. Geride bıraktığımız sezon sergilediği performans ile birçok kulübün radarına takılan Portekizli savunma oyuncusu için, Beşiktaş'ın 2 milyon euro'luk bir teklifte bulunduğu da ifade edildi. Ferreira, 2012-13 sezonunda Maritimo forması ile 30 maça çıkıp 1 asist yaptı.

Sol kanat çok yoğun

Beşiktaş’ta transfer bitmiyor… Kaleyi Tolga Zengin’e emanet eden, savunmanın sağını da Serdar Kurtuluş’la sağlama alan siyah-beyazlılar gözünü sol kanada çevirdi. Kara Kartallar’ın gündemindeki isimler Avrupa’da da büyük yankı uyandırdı. Portekiz’in Abola Gazetesi, Braga’nın Nijeryalı sol kanat oyuncusu Elderson için siyah-beyazlıların yoğun bir uğraş içerisinde olduğunu okuyucularına duyurdu. Portekiz’de yayın yapan Record Gazetesi de, bu sezon büyük çıkış yakalayan Maritimo’nun 23 yaşındaki sol beki Ruben Fereira’yla Kara Kartallar’ın ciddi şekilde ilgilendiğini ve 2 milyon Euro’luk bir teklif sunduğunu öne sürdü.

ZIEGLER DONECEK Mİ

İtalyan europacalcio.it adresli internet sitesinde de, bir dönem Fenerbahçe forması giyen Reto Ziegler’le Beşiktaş’ın ciddi şekilde ilgilendiği iddia edildi. Haberde, Biliç’in Lokomotiv Moskova’da Ziegler’le birlikte çalıştığı da hatırlatıldı.