Futbol Süper Lig transfer haberleri futbol

Süper Lig transfer haberleri futbol

30.07.2013 - 11:53 | Son Güncellenme:

Süper Lig transfer haberleri, futbolda bomba transferler, transferde son gelişmeler

Süper Lig transfer haberleri futbol

Süper Lig transfer haberleri futbol

Haberin Devamı

Fenerbahçe transfer haberleri futbol

Galatasaray transfer haberleri futbol

Beşiktaş transfer haberleri futbol

Fenerbahçe transfer haberleri futbol

Fener'den çılgın Arda planı

Taraftar 'Cardozo' dedi

Fener'den çılgın Arda planı

Başkan Aziz Yıldırım'ın, en büyük hayali Arda Turan için yeniden kolları sıvadığı ortaya çıktı. Yıldırım, Arda'nın sözleşmesinde yazan "24 milyon euro'ya serbest kalır" maddesini kullanacak.

Şampiyonluğu bu sezon da G.Saray'a kaptırmak istemeyen F.Bahçe'nin, son yılların en sansasyonel transferini gerçekleştirmek için gizli bir çalışma içinde olduğu ileri sürüldü. Sarı-lacivertlilerin, Atletico Madrid'in Türk milli yıldızı Arda Turan için çılgın bir bütçe ayırdığı kaydedildi. Transferi bizzat isteyen ismin ise G.Saray'a büyük bir darbe indirmek isteyen başkan Yıldırım olduğu belirtildi. Peki, F.Bahçe'nin bu gizli planı nasıl ortaya çıktı? İşte iddialara göre o süreç:

Haberin Devamı

AYSAL ÇOK ŞAŞIRDI!
Atletico Madrid'in 'deli' lakaplı efsane başkanı Jesus Gil'in oğlu Angel Gil ile Galatasaray Başkanı Ünal Aysal, geçen hafta bir görüşme yaptı. Gil'den Arda Turan'ı isteyen Aysal, "Arda'yı size 12 milyon euro'ya satmıştık. Bu paranın üzerine biraz koyalım, onu geri alalım" teklifinde bulundu. Gil, belki de ilk kez "Tek yetkili ben değilim" demek yerine, "Arda için 24 milyon euro'yu ödemeyi kabul eden kulüp var. Hatta oyuncunun menajeri (Ahmet Bulut) ile de görüşmeler yapıldığını duyuyorum" sözlerini söyledi. Çok şaşıran Aysal, görüşmeden umutsuz bir şekilde ayrıldı.

DİREKT HESABA YATIRACAK
Arda için görüşmeleri F.Bahçe adına menajer Ahmet Bulut'la daha önce iş yapan yabancı bir menajerin gerçekleştirdiği iddialar arasında. F.Bahçe'nin özellikle Atletico'nun eşbaşkanı Cerezo ile temas halinde olduğu vurgulandı. Aziz Yıldırım'ın, Şampiyonlar Ligi'ne kalınması ve UEFA'dan ceza çıkmaması durumunda Arda için 24 milyon euro'yu Atletico'nun hesabına yatıracağı ve yıldız oyuncunun bonservisini alacağı dedikodular arasında yer aldı.

Taraftar 'Cardozo' dedi

Sarı-lacivertli yetkililerin açıklamalarına göre, Fenerbahçe Cardozo ya da Emenike'den birini kesin olarak renklerine katacak. Heyecanlı bekleyiş sürerken, Fenerli taraftarlara "Cardozo'yu mu yoksa Emenike'yi mi istersiniz?" diye soruldu. SuperFB.com'da yapılan ankette taraftarların yüzde 67.92'si (17.144 kişi) tercihini Cardozo'dan yana kullanırken, yüzde 32.08'lik kısım (8.083 kişi) ise Emenike'yi Fenerbahçe formasının içinde görmeyi tercih etti.

Haberin Devamı

BONSERViSE ZÜLFiKARi KATKISI
Öte yandan Cardozo ya da Emenike transferine başkan Yıldırım'ın yanı sıra Ali Koç, Abdullah Kiğılı, Ferit Şahenk, Nihat Özdemir ve F.Bahçeli bir yöneticinin kaynak oluşturacağı belirtilmişti. Ancak Kiğılı ve Koç'un herhangi bir yardımının olmayacağı, yönetici İsfendiyar Zülfikari'nin bonservis bedeline katkı yapacağı bildirildi.


Galatasaray transfer haberleri

Nani Cimbom'a kaldı

Aysal, Arda için İspanya’yı kuşatıyor

Emre Can atağı

Nani Cimbom'a kaldı

Zenit ve Juventus'tan sonra Monaco da transferden vazgeçti. Yüksek maliyeti ve peşindeki ünlü takımlar nedeniyle Nani'yi beklemeye alan sarı-kırmızılı ekip, ortada rakip kalmayınca harekete geçme kararı verdi

Haberin Devamı

Galatasaray'ın transfer sezonundaki en büyük çilek adayı olan ve taraftarların yolunu dört gözle beklediği Luis Nani defteri yeniden açılıyor. Yüksek maliyeti sebebiyle sarı-kırmızılı ekibin dosyasını rafa kaldırdığı Manchester United'lı oyuncu, Zenit ve Juventus'un ardından Monaco'nun da gündeminden düştü. Fransız basınında yer alan, 'Monaco'nun 10 milyon euro karşılığında Nani'yi renklerine katmak istediği' haberlerine Fransız ekibinin teknik patronu Claudio Ranieri cevap verdi.

KESİNLİKLE İLGİLENMİYORUZ
Monaco'nun Leicester City'yi 3-0'lık skor ile mağlup ettiği hazırlık maçının ardından konuşan İtalyan teknik adam, "Nani ile ilgilenmiyoruz, bunlar sadece söylenti. Ayrıca transfer defterimiz artık kapandı" şeklinde konuştu. Görüştüğü kulüpler ile yüksek ücret talep etmesi nedeniyle mutlu sona ulaşamayan Nani'nin adı Zenit ile de anılmıştı. Zenit'in Manchester United ile anlaştığı ancak Portekizli yıldızın talep ettiği yıllık maaşın yüksekliği sebebiyle Rus ekibinin bu transferden vazgeçtiği iddia edilmişti. Nani'nin gerek bonservis bedeli gerekse talep ettiği ücretin yüksekliği sebebiyle talipleri ile anlaşamaması Galatasaray'ı yeniden harekete geçirdi.

Haberin Devamı

FİYATINI BELİRLEYECEK
Hamit'in sağ kanatta beklenen performansı sergileyememesi nedeniyle Nani'yi isteyen sarı-kırmızılı ekibin transferi, düşündüğü rakamlar çerçevesinde bitirmeye çalışacağı ve bu rakamın 10 milyon euro'yu geçmeyeceği öğrenildi.

Emre Can atağı

İmparator, 19’luk futbolcunun ya satın alınmasını ya da satın alma opsiyonuyla kiralanmasını talep etti.

G.Saray’ın bugünü kadar yarınlarını da düşünen İmparator, 19’luk futbolcunun ya satın alınmasını ya da satın alma opsiyonuyla kiralanmasını talep etti. Yönetim harekete geçti.

Cimbom’da gündem Emre Can transferine kilitlendi. Elindeki yerli yelpazesini genişletmeyi hedefleyen Fatih Terim, yönetimden ısrarla Bayern Münih’in genç yıldızını istiyor. İmparator, geleceğin ‘büyük futbolcularından’ olmaya aday Emre Can’ın bonservisiyle birlikte gelmesi için yönetime baskı yapıyor.

Bugünlerde yapılacak pahalı yatırımın gelecekte G.Saray’a misliyle döneceğini hesaplayan tecrübeli çalıştırıcı şu etapta bonservisi alınamasa bile satın alma opsiyonuyla birlikte kiralanması formülünde diretiyor. Fatih Terim’in ısrarla istediği bu futbolcu için sarı-kırmızılı yönetim de kolları sıvamış durumda. Bayern Münih’te forma şansı az olan Emre Can için G.Saray, Alman ekibiyle dişe diş pazarlığa girişecek.

SAĞ BEK, ÖN LİBERO FARK ETMEZ…

Emre Can, farklı özellikleriyle Fatih Terim’in sevdiği tipte bir futbolcu. Asıl mevkisi orta saha olan 19 yaşındaki futbolcu ihtiyaç halinde sağ bekte de başarıyla görev yapabiliyor. Geçen sezon Borussia Dortmund deplasmanında, geçtiğimiz günlerde Barcelona maçında sağ bek pozisyonunda oynayan Emre Can, çalımları ve etkili ortalarıyla göz doldurmuştu. Emre Can’ın bu değişken pozisyonlarda oynama yeteneği yabancı sınırı nedeniyle kadro kurmakta zorlanması muhtemel Terim’in de işini bir hayli kolaylaştıracak.

Aysal, Arda için İspanya’yı kuşatıyor

Başkan Aysal ikili ilişkilerini kullanarak Arda Turan’ı yuvaya geri döndürmeye çalışacak. Madrid ikna edilirse milli oyuncuya yıllık 3 milyon Euro önerilecek.

G.SARAY’IN Arda Turan aşkı tekrar alevlendi. Sarı-kırmızılılar 2 sezon önce Atletico Madrid’e 13 milyon Euro karşılığında sattığı milli oyuncusunu tekrar Florya’ya getirmek için yoğun mesaiye başladı. Özellikle Fatih Terim’in ısrarla kadrosunda görmek istediği yıldız oyuncunun transferini bizzat başkan Ünal Aysal yürütüyor.
kontenjan açılacak
SNEIJDER’DE olduğu gibi (Inter Başkanı Moratti ile İtalya’da yemek yiyen Aysal, bu görüşmede Hollandalı’yı sarı-kırmızılılara kazandırmıştı) ikili ilişkilerini kullanacak olan Aysal, şimdiden bonservis çalışmalarına başladı.
AYSAL, Arda’nın dönüşü konusunda kilit rol oynayacak faktörün ise hem G.Saray’ın hem de A.Madrid’in yapacağı fedakârlık olduğunu söylerken transfer döneminin kapanışına kadar kendisine süre verilmesini istedi.
YAZ başında G.Saray’a, “Chelsea’yle görüşeyim, İngiltere hayâlim olmaz ise yuvama dönerim” diyen Arda’nın Londra temsilcisinden olumsuz yanıt alması ise Aslan’ın elini güçlendirecek.
TRANSFERMARKT’A göre piyasa değeri 24 milyon Euro olan orta saha da tekrar İstanbul’a dönmek isterken iki takımın anlaşması halinde Arda’ya yıllık 3 milyon Euro önerilecek.
BÖYLECE İmparator da 6+0+4 kuralının gelmesiyle orta sahanın solunda ve forvet arkasında yerli bir oyuncu oynatacak, kadrosunda 1 yabancıya daha kontenjan açacak.

Madrid’de 20 asist

G.SARAY’DAN ayrıldıktan sonra Atletico Madrid’e transfer olan Arda Turan, İspanyol ekibiyle çıktığı 86 maçta 10 gol atarken 20 asist yaptı. Milli oyuncumuz ayrıca takımıyla 2011-12 sezonunda Avrupa Ligi’ni kazanmıştı.

Gaziantepspor’un Sercan ısrarı

Sercan Yıldırım inadı devam ediyor... Gaziantepspor, Galatasaray’ın genç futbolcusu konusunda ısrarcı.

Daha önce yapılan görüşmelerde sonuç çıkmamıştı, ancak yönetim, teknik direktör Bülent Uygun’un raporu doğrultusunda yeniden Cimbom’la temasa geçecek.
Gaziantep kiralama bedeli olarak ücret ödemeyi kabul etmediği için ilk temaslar olumsuzdu. Bu kez bir miktar para ödenebileceği öğrenildi. Sercan da Antep’e gitmek istiyor.

Beşiktaş transfer haberleri futbol

Ronadinho'nun menajeri İstanbul'da!

Sefa’ya Hurma engeli

Beşiktaş'ın Elderson ısrarı

Eneramo resmen Kartal!

Ronadinho'nun menajeri İstanbul'da!

Ve Ronaldinho'nun menajeri İstanbul’da... Beşiktaş, Brezilyalı yıldız için önemli bir hamle yaptı. Ronaldinho’nun menajeriyle Türkiye’de masaya oturan siyah-beyazlılar, oyuncunun maliyeti için de sponsorlarla görüşüyor.

Beşiktaş'ta Ronaldinho transferinde mutlu sona yaklaşıyor. Brezilya'nın Atletico Mineiro takımında forma giyen dünyaca ünlü yıldızın abisi ve aynı zamanda menajerliğini yapan Roberto Assis akşam saatlerinde siyah-beyazlı kulübün davetlisi olarak İstanbul’a geldi. Daha önce Beşiktaş'ın yaptığı teklif için süre isteyen Assis’in siyah-beyazlı yöneticilerle yaptığı görüşmelerim olumlu geçmesi üzerine ani bir kararla İstanbul’a gelmesi camiada heyecan yarattı.

Geçen hafta Atletico Mineiro’nun Libertadores Kupası’nı kaldırmasında önemli rol oynayan 33 yaşındaki yıldız, Olimpia maçının ardından ayrılık sinyalleri vermiş, yeniden Avrupa'da forma giymek istediğini söylemişti.

Beşiktaş yönetimi, sözleşmesi aralık ayında sona erecek Brezilyalı futbolcu için 5 milyon euro bonservis bedeli ödemeye hazır... Siyah-beyazlılar, imza parası ve yıllık ücret için ismi sır gibi saklanan bir sponsor ile anlaştığı gelen haberler arasında... Dünyaca ünlü yıldızın abisi ve menajeri olan Roberto Assis’in İstanbul'da hem siyah-beyazlı yöneticilerle görüşeceği hem de sponsor firma ile masaya oturacağı öğrenildi.

Görüşmelerin olumlu geçmesi halinde Assis 3 gün içerisinde İstanbul’dan ayrılarak son karar için Ronaldinho ile görüşecek.

Sefa’ya Hurma engeli

Kayserispor Genel Menajeri Süleyman Hurma, genç kanat oyuncusunun siyah-beyazlı kulübe satılmasına karşı çıkıyor.

Fikret Orman işi Recep Mamur ile görüşerek başkanlık düzeyinde çözmek istiyor.

Geçtiğimiz sezon gösterdiği büyük çıkışla herkesin beğenisini kazanan ve A Milli Takım’a kadar yükselen Kayserisporlu Sefa Yılmaz’a Beşiktaş kanca atmış durumda. Ancak bu transferde siyah-beyazlıların önünde bir engel var ki oldukça zorlu: Kayseri Genel Menajeri Süleyman Hurma… “Doğru fiyatı bulduğunda her futbolcu satılabilir” görüşünü benimseyen Hurma, 23 yaşındaki futbolcunu için yüksek bir bonservis bedeli talep ediyor.

Süleyman Hurma’nın bu tavrından haberdar olan Orman ise işi Kayserispor’da ki mevkidaşı ile bitirmek istiyor. Avusturya’da Kayserispor Başkanı Recep Mamur ile yüz yüze görüşen ve Sefa Yılmaz’ı resmen isteyen Fikret Orman, Hurma’yı devre dışı bırakmanın peşinde. Orman’ın Sefa’ya 3 milyon euro bonservis bütçesi ayırdığı öğrenildi.

TAKAS SÖZ KONUSU!

Siyah-beyazlı yönetim bu rakama ek olarak bazı futbolcuları da takasla Kayserispor’a gönderme opsiyonunu gündeminde tutuyor.

Beşiktaş’ın bu sürpriz transfer hamlesinin altında Filip Holosko’nun 2 ay sahalardan uzak kalacak olması da etkili oldu.

AVRUPA LİGİ FAKTÖRÜ

Kartal’ın yeniden Avrupa Ligi’ne alınması sonucu Kayseri’nin Avrupa’ya gidemeyecek olması da bu transferde lehine bir gelişme…

Beşiktaş'ın Elderson ısrarı

Siyah-beyazlılar, transfer çalışmalarına ara vermiyor. Portekiz'in A Bola gazetesi, Besiktaş'ın Braga'nın Nijeryalı sol beki Elderson Echiejile'nin işini bitirmek üzere olduğunu yazdı. Gazetede çıkan habere göre Beşiktaş'ın bu transferdeki tek rakibi olan Premier Lig takımı Norwich City'den daha iyi bir teklif yaptığı belirtildi.

Eneramo resmen Kartal!

Beşiktaş, üç kez sağlık kontrolünden geçirdiği Eneramo'yu renklerine bağladı. Siyah-beyazlılar, KAP'a gönderdikleri yazıda Nijeryalı forvetin iki yıl için (sezon başına) 1 milyon 200 bin euro garanti+maç başına 10 bin euro alacağı belirtildi. Michael Enemaro, ikinci sezonunda 30 resmi maçta kadroda yer alması durumunda, sözleşmesi aynı şartlarda bir yıl uzatılacak.

Yazarlar