Futbol Süper Lig transfer haberleri futbol

Süper Lig transfer haberleri futbol

02.08.2013 - 10:04 | Son Güncellenme:

Süper Lig transfer haberleri, futbolda bomba transferler, transferde son gelişmeler

Süper Lig transfer haberleri futbol

Süper Lig transfer haberleri

Haberin Devamı

Galatasaray transfer haberleri futbol

Fenerbahçe transfer haberleri futbol

Beşiktaş transfer haberleri futbol

Galatasaray transfer haberleri

Frei’den Aslan’a mesaj

Emre Florya’ya doğru

Art ARDA baskılar…

Frei’den Aslan’a mesaj

Arda Turan’ı örnek alan Türk pasaportlu milli oyuncu, “Şu anda Fulham’da oynuyorum ve iki yıl daha kontratım var. Gelecekte neler olacağını bilemeyiz. Her şey olabilir” diyerek sarı-kırmızılılara yeşil ışık yaktı.

Emre Florya’ya doğru

Bayern Münih’te 21 futbolcunun süre aldığı maçta 1 dakika bile oynamayan Emre Can ayrılıyor. Alman devi ile pazarlıkları sürdüren Cimbom, oyuncuyu tapusuyla almak istiyor.

Bu transfer döneminde geçmiş yılların aksine suskun kalan Galatasaray hazırlık maçlarında iyi sinyaller vermedi, yönetim harekete geçti. Teknik heyetin raporu doğrultusunda yerli oyuncuları gündemine alan yöneticiler, Arda Turan-Emre Can ikilisi gözüne kestirdi. Arda transferi ile Ünal Aysal ilgileniyor, Emre için de sarı-kırmızılılar dört koldan saldırıyor.

KİRALAMAYA ‘HAYIR’

Haberin Devamı

Öyle ki Fatih Terim’in meslektaşı Guardiola’yı aramasından sonra Erdal Keser de Bayern Münih Sportif Direktörü Sammer ile iletişime geçti. Görüşmeler olumlu gidiyor ama bir noktada tıkanıyor. Çünkü Alman ekibi, ‘geleceğin Ballack’ı olarak gördüğü Emre Can’ı bonservisiyle vermek istemiyor. Galatasaray ise kiralamaya sıcak bakmıyor.

TEŞEKKÜRLER GUARDIOLA

Ancak Almanya’dan gelen son haberler, sarı-kırmızılıların lehine. Guardiola, Sao Paolo’ya 2-0 yendikleri maçta 21 oyuncusuna görev verirken, Emre Can’a 1 dakika bile şans tanımadı.

Sözün özü Emre’nin Bayern’de devam etme ihtimali kalmadı. Bundesliga’dan aldığı teklifleri reddeden 19 yaşındaki orta saha oyuncusu, Devler Ligi faktörü ile Galatasaray’ı istiyor, geri sayım sürüyor

Art ARDA baskılar…

Galatasaray Yönetim Kurulu üyesi ve kulüp sözcüsü Şükrü Ergün, Radyospor’a konuştu. Ünal Aysal’ın Arda’da ısrarcı olduğunu belirten Ergün, “Başkanımız da ifade etti; Arda gelse iyi olur. Takımı şu anda vermek istemiyor. Ama bu durum, Atletico Madrid’in hep aynı fikre sahip olacağı anlamına gelmiyor. Her an her şey değişebilir” dedi.

Haberin Devamı

Fenerbahçe transfer haberleri

Holmen’e Brondby talip

Yobo müjdeyi verdi

Seç, beğen, al

Holmen’e Brondby talip

Fenerbahçe’nin yabancı sınırı nedeniyle lisans çıkaramadığı Samuel Holmen’e Danimarka’nın Brondby takımının talip olduğu iddia edildi. Danimarka’nın Ekstra Bladet Gazetesi, Brondby’nin İsveçli orta saha oyuncusuna teklif yapmaya hazırlandığını yazdı.

Yobo müjdeyi verdi

Fenerbahçeli futbolcuların ‘Yeni forvet kim olacak?’ merakını tecrübeli oyuncu dindirdi. Salzburg’dan dönüş yolcuğulunda Joseph Yobo’nun ağzından defalarca ‘Emenike’ sözü duyuldu.

F.Bahçe Yönetimi’nin resmi siteden 2 kez açıkladığı gibi ‘Cardozo veya Emenike’den biri’ alınacak. Esasında bu durum taraftarı mutlu ediyor. Çünkü her takım taraftarı, böyle kaliteli iki forvet arasında tercih yapmayı ister. Taraftarın gönlü Oscar Cardozo’da ama teknik direktör Ersun Yanal’ın önde daha hareketli bir forvet istemesinden dolayı ibre Emmanuel Emenike’ye doğru kaymıştı 5 gün önce.

S.Moskova’nın oyuncusu satmaya yanaşmasıyla, her konuda anlaşılan Benfica’yı bekletmeye geçen sarı-lacivertlilerin, Rus ekibiyle arasında 500 bin euro fark kaldığını dün gazetemizden duyurmuştuk. F.Bahçe 13 veriyor, Moskova ise 15’ten 13.5’a kadar düştü. Yani tranfser bitti bitiyor.

AÇIKLANMAK ÜZERE

Haberin Devamı

Tabii kimin geleceğini sadece taraftar merak etmiyor. F.Bahçeli futbolcular da transferden habersiz. Ve onların merakını dün İstanbul’a dönüş yolunda Joseph Yobo dindirdi. Emenike’nin Nijerya Milli Takımı’nda kaptanlığını yapan hemşehrisi, yol boyunca konuşurken ağzından sık sık ‘Emenike’ kelimesi çıktı.

Bu da transferin sadece resmi imzalara kaldığını ve anlaşmanın yapılmak üzere olduğunu bizlere bir kez daha gösteriyor.

Seç, beğen, al

Fenerbahçe golcü arayışına noktayı koymak üzere. Sarı-lacivertli ekip hem uzun süredir peşinde olduğu Cardozo'da hem de son anda gündeme aldığı Emmanuel Emenike'de tüm pürüzleri aştı. Karar aşamasında olan F.Bahçe iki yıldızdan birini her an açıklayabilir. Rus medyası Fenerbahçe'nin Emenike için Spartak Moskova'yla 15 milyon euro'ya el sıkıştığını ileri sürdü. İki gündür İstanbul'da bulunan Cardozo'nun menajeri Aldave ise twitter'den ilginç bir mesaj yazdı. Dün Türkiye'den ayrılan Aldave "Yedi tepeli güzel bir şehirden ayrılıyorum. Yakında görüşürüz" diyerek tekrar İstanbul'a geleceğinin sinyalini verdi. Bu arada Fenerbahçe dün akşam borsaya gönderdiği yazıda, Cardozo ve Emenike için görüşmelere başlandığını belirtti.

Haberin Devamı

Beşiktaş transfer haberleri

Ronaldinho Ocak'ta Beşiktaş'ta

Kartal’a Adebayor müjdesi

Ronaldinho Ocak'ta Beşiktaş'ta

Brezilyalı yıldız Ronaldinho kunusunda önemli aşamalar kat eden Beşiktaş'da tarihi transfer girişimi ertelendi.. İkinci Başkan Ahmet Çebi tarafından uzun süredir telefon trafiği ve yazışmalarla sürdürülen, son iki gündür de İstanbul'da devam eden görüşmeler, dün sabah noktalandı. Siyah-beyazlılar, Ronaldinho ile mali konularda anlaşma sağlanması durumunda, yıldız futbolcuyu hemen Türkiye'ye getirtmek isterken; Brezilyalı'nın menajeri ise ısrarla "Ocak'tan önce gelmek istemiyor" dedi.

KİRALIK OLARAK GELEBİLİR
Çebi ile yıldız futbolcunun menajeri Assis arasında iki gündür İstanbul'da gerçekleşen pazarlıklar, Brezilyalı yıldızın Ocak ayında Türkiye'ye gelmekte ısrarcı olmasından dolayı çıkmaza girdi. Roni'nin menajeri dün İstanbul'dan ayrılırken, tarafların Ocak ayında yeniden bir araya gelerek, durum değerlendirmesi yapacakları ifade edildi. Görüşmede Ronaldinho'nun, 6 aylık kiralık olarak gelmesinin de gündeme geldiği belirtildi.

KADRO DIŞI KALDI
Ronaldinho'nun, gribe bağlı olarak vücudunda ağrılar bulunduğunu iddia ederek Atletico PR maçında oynamayı reddetmesi, Brezilya'da kafaların karışmasına neden oldu. Bir başka iddia ise Atletico kulübünün, sözleşme uzatmak istemeyen Ronaldinho'yu kadro dışı bıraktığı, bazı takımlarla temas halinde son bulana kadar kadroya alınmayacağı şeklinde.
Kartal’a Adebayor müjdesi
Valencia’da forma giyen Soldado’nun sürpriz bir şekilde Tottenham’ın yolunu tutması Adebayor’un takımda kalma olasılığını azalttı. Togolu futbolcu bu takviyenin ardından gitmeyi iyice kafasına koydu. Londra ekibinde bugün gerçekleşen Soldado transferinin ardından Togolu golcü Adebayor, artık Tottenham’dan ayrılmayı düşünüyor.

Ada basınında yer alan haberlere göre Beşiktaş’ın da transfer listesinde olan Adebayor, gelen teklifleri artık daha ciddi ve hızlı bir şekilde değerlendirecek. Premier Lig’e göre daha erken başlayacak olan diğer Avrupa liglerine daha hazır ve kamp süreci geçirmiş bir şekilde gitmek isteyen Adebayor, menajerine ayrılacağını belirtti. Yine İngiliz basını, Beşiktaş’ın Adebayor transferi için bu hafta Londra’ya geleceğini yazdı.

Ronaldinho transferinde sonuç alamayan siyah-beyazlılar, yıldız transferi için Adebayor’a yönelecek. Soldado’nun da Tottenham’a transfer olması Beşiktaş’ın transferdeki elini kuvvetlendiriyor.