Fenerbahçe Süper Lig transfer haberleri futbol

Süper Lig transfer haberleri futbol

03.08.2013 - 10:41 | Son Güncellenme:

Süper Lig transfer haberleri, futbolda bomba transferler, transferde son gelişmeler

Süper Lig transfer haberleri futbol

Süper Lig transfer haberleri

Galatasaray transfer haberleri futbol

Fenerbahçe transfer haberleri futbol

Beşiktaş transfer haberleri futbol

Haberin Devamı

Arda’ya rüya teklif

Elmander gidiyor Carlinhos geliyor

Melo işleri karıştırdı!

Arda’ya rüya teklif

Aslan gözünü kararttı, yılın bombası için kesenin ağzını açtı...

Sneijder’e ödenen parayı baz alan sarı-kırmızılı yönetim, Arda’ya reddedilmesi güç bir teklifte bulundu: 4 milyon 500 bin euro! Sıra Atletico Madrid ile pazarlığa oturmaya geldi…

TFF’nin yabancı sınırını 6+0+4 şeklinde belirlemesi sonrası mecburen yerli isimlere yönelen sarı-kırmızılılar, Emre Can’i bitiremedi ama Arda Turan’dan vazgeçmedi. Öyle ki Atletico Madrid cephesi “Arda’nın peşini bırakın” mesajını gönderse de başta başkan Ünal Aysal olmak üzere sarı-kırmızılı yöneticiler dört koldan bu transferi bitirmeye çalışıyor.

DÜŞÜNMEDEN ‘EVET’ DEDİ

Haberin Devamı

Bu yazın başında Fenerbahçe’den yıllık 7 milyon euroyu bulan astronomik bir teklif alan Arda’ya Galatasaray da reddedilmesi güç bir teklif sundu. 10 numarası Wesley Sneijder’in kazandığı parayı baz alan sarı-kırmızılı yönetim, eski kaptanına yıllık 4.5 milyon euro önerdi. 2 yıl daha sözleşmesinin kaldığı Atletico Madrid’de 2.5 milyon euroya oynayan Arda teklife düşünmeden ‘Evet’ dedi.

PAZARLIK BAŞLIYOR

İspanyol ekibi ile masaya oturacak sarı-kırmızılı idareciler, Arda’yı sattıkları paraya (12 milyon euro) geri almaya çalışacak. Atletico Madrid, sözleşmesine “25 milyon euroya serbest kalır” maddesi koydurduğu oyuncusu için pazarlıklara kapalı. Ama bir gerçek var ki Arda bu sezon satılmazsa, gelecek yaz 1 sene sözleşmesi kalacak ve Atletico’nun zarar etmesi söz konusu olacak.

Elmander gidiyor Carlinhos geliyor

Hakan ve Riera’dan ümidi kesen Galatasaray eski aşkına yöneldi. Elmander’le boşalacak kontenjan, Carlinhos’la dolacak.

Hazırlık maçlarında Hakan Balta ve Albert Riera iyi sinyaller vermedi, teknik heyet yönetimden sol beke takviye istedi. Gündemdeki ismi herkes çok iyi biliyor çünkü sarı-kırmızılılar 1 yıldır Carlinhos’la ilgileniyor. Yabancı sınırı sonrası bu transferde frene basan yöneticiler, tekrar harekete geçti.

Kazım’ı 4. forvet olarak düşünen Fatih Terim, Elmander’e kapıyı gösterdi. İsveçli forveti Olympiakos’a gönderilmeye çalışılıyor. Elmander’in Yunanistan’a gidişi kesinleştiği anda Carlinhos için gaza basılacak.

Haberin Devamı

Melo işleri karıştırdı!

Sarı-kırmızılı yönetim, Culio'ya fesih karşılığında 350 bin euro teklif etti. Ancak Arjantinli, Melo kozuyla daha çok para istiyor

Galatasaray'da yabancı kontenjanı konusunda alınan karar ve yapılan kısıtlama planları bozdu. 11 Ağustos'ta Süper Kupa finalinde F.Bahçe ile karşılaşacak olan sarı-kırmızılılarda yönetim, Culio sorununu çözemez ise teknik direktör Fatih Terim finale 1 yıldızından yoksun çıkabilir. Melo'nun bonservisinin çıkartılması için Riera, Culio ve Elmander üçlüsünden en az birisinin takımdan ayrılması gerekiyor. İlk aday ise Culio...

Fesih için 350 bin euro teklifi

Takımdan ayrılmaya en yakın gözüken Culio ile yönetim uzlaşmaya çalışıyor. Başkan Ünal Aysal'ın da yakından takip ettiği görüşmelerde, Culio'ya fesih işlemine karşılık tazminatı olan 350 bin euro teklif edildi. Beklemeye geçen oyuncu ikna olmazsa, Melo Kayseri'deki Süper Kupa maçında forma giyemeyecek. Culio'nun, Melo kozunu kullanması, yönetimin elini kolunu bağlamış olsa da, Melo'ya lisans çıkartabilmek için Culio'nun akibeti 10 Ağustos'a kadar beklenecek.

Haberin Devamı


Beşiktaş transfer haberleri futbol

Ronaldinho müjdesi Carlos'tan

Corluka'yı istedi

Adebayor müjdesi!

Portekiz’den Elderson iddiası

Ronaldinho müjdesi Carlos'tan

Yıldız oyuncunun iknası için Beşiktaş'ın kendisinden yardım istediği yolundaki iddiasını doğruladığı Superdeporte gazetesine konuşan Roberto Carlos, "Türkiye ile ilgili anlattıklarım çok ilgisini çekti. O da geliyor" ifadesini kullandı

Corluka'yı istedi

Teknik direktör Slaven Bilic, Hırvatistan Milli Takımı'ndan öğrencisi olan Vedran Corluka'yı istedi. Lokomotiv Moskova'da forma giyen 27 yaşındaki defans oyuncusu ile defalarca görüştüğü öğrenilen Hırvat hocanın, savunmadaki sıkıntıya çare aradığı öğrenildi. Corluka'nın sözleşmesi 2016'ya kadar devam ediyor.

Adebayor müjdesi!

Almeida'dan yanıt bekleyen Beşiktaş'ın gündemindeki Adebayor'un Tottenham günleri sona eriyor. Soldado'yu alan, Morata'yı isteyen Londra ekibiyle, Togolu futbolcunun yolları ayrılıyor.

Haberin Devamı

Beşiktaş’ta golcü transferinde sıcak gelişmeler yaşanıyor. Siyah-beyazlılar, Portekizli forveti Hugo Almeida’ya yeni sözleşme teklif etmiş, ancak 1.94'lük dev golcü bu öneriye sıcak bakmamıştı. Bu gelişmenin ardından tüm gözler, Tottenham’ın forveti Emmanuel Adebayor’a çevrildi. İngiltere’den gelen son haberler de, tam Beşiktaş’ın istediği gibiydi…

LONDRA’DAN AYRILMIYOR

Valencia’dan Soldado’yu renklerine bağlayan Tottenham, Gareth Bale’in transferinde de genç golcü Morata’yı takas yoluyla kadrosuna katmak istediğini Real Madrid’e iletti. Bu gelişmeler, Tottenham’ın patronu Villas Boas’ın, Adebayor’un biletini kesmesi olarak yorumlandı.

AYRILIK KAÇINILMAZ

Uzun süredir Beşiktaş ile görüşmelerde bulunan Adebayor’un da kariyerinde yeni bir sayfa açmak istemesi, siyah-beyazlıların elini güçlendiriyor. Bu konuda önümüzdeki günlerde somut gelişmelerin yaşanmasına kesin gözüyle bakılıyor.

Portekiz’den Elderson iddiası

Portekiz'in Abola Gazetesi, Beşiktaş'ın savunmanın solu için Elderson'la anlaşmaya vardığını yazdı.

Geniş yer ayrılan haberde, Braga’nın Nijeryalı savunmacısıyla siyah-beyazlıların her konuda el sıkıştığını, Elderson’a senelik 1.5 milyon Euro ödeneceği dile getirildi. Braga ile Beşiktaş arasındaki pazarlıkların da tüm hızıyla devam ettiğinin altı çizilip, Kara Kartal’ın bonservis için 1 milyon 500 bin eurodan yukarı çıkmadığı ifade edildi. Elderson, Braga formasıyla geçen sezon çok başarılı bir performans sergilemiş ve dikkatleri üzerinde toplamıştı.

Fenerbahçe transfer haberleri

Transferde Fenerbahçe'nin canını sıkacak son dakika gelişmesi!

Galatasaray maçı öncesi Sow endişesi

Transferde Fenerbahçe'nin canını sıkacak son dakika gelişmesi!

Fenerbahçe'nin uzun zamandır Spartak Moskova'dan transfer etmek istediği eski oyuncusu Emmanuel Emenike ile ilgili Spartak cephesinden ilk defa açıklama geldi.

Kırmızı beyazlı kulübün genel müdürü Roman Askhabadze, Rus Sovetskiy Sport gazetesine yaptığı açıklamada, Emenike ile ilgilenen tek takımın Fenerbahçe olmadığını belirterek, "Futbolcuya talep olması çok güzel" dedi. "Bir haftadır Emenike'nin Fenerbahçe'ye transfer edilebileceği konuşuluyor, Türk takımı da Spartak'ın forveti ile ilgilendiğini açıkladı. Nasıl değerlendiriyorsunuz?" sorusuna Askhabadze, Spartak Moskova'nın oyuncularına diğer kulüplerden zaten bir ilgi olduğunu ve son dönemlerde bazı oyunculara ilginin önemli ölçüde arttığını söyledi. Gazetenin muhabirinin, Fenerbahçe'nin resmi olarak futbolcu ile ilgilendiğini açıkladığını ve bunun söylenti olmadığını, kendisinin de aldığı duyumların Emenike'nin başka bir kulübe gidebileceği şeklinde olduğunu hatırlatması üzerine Roman Askhabadze, "Emenike'ye ilginin arttığını inkar edecek değilim. Üstelik sadece Türk kulübünden de değil. Futbolcuya talebin olması çok iyi" dedi.

Muhabirin, "Siz daha evvel bir röportajınızda, Spartak oyuncularının kontratlarında ciddi tazminatlar olduğunu söylemiştiniz, 50 milyon Euro civarında. Emenike'nin anlaşmasında da var mı? Ya da onda böyle bir madde yok, kulüp istediği ücreti söyleyebilir mi?" sorusu karşısında ise Askhabadze, "Sözleşmedeki tazminat ve oyuncunun haklarının başka kulüp tarafından alınması arasında net bir ayırım var. Kulüp kendi güvenliği açısından bazı durumlar için tazminat koyar, oyuncunun anlaşma dışında kulüpten gitmemesi için. Ve biz mümkün olabilecek en yüksek rakamı kontrata koymaya çalışıyoruz" derken, muhabir, "Emenike ile ilgili konuşma birinci varyant mı, ikinci varyant mı üzerinden ilerliyor?" sorusuna ise Askhabadze "Konuşma sadece ilgilenme düzeyinde" cevabını verdi.

Spartak Moskova'nın transfer politikası ile de ilgili bilgi veren Askhabadze, "2 Eylül'e kadar gelişmeler olabilir. Transfer politikamızın yüzde 80'ini gerçekleştirmiş durumdayız" dedi.

Bu arada Emenike'nin transfer haberleri ile ilgili Rus medyasının internet sayfalarında haber altlarına yapılan yorumlarda Spartak taraftarının bu transfer söylentilerinden rahatız olduğu ve Emenike'nin kalması gerektiği fikrinin ağırlık kazandığı görüldü.

Galatasaray maçı öncesi Sow endişesi

Fenerbahçe'nin başarılı golcüsü Sow'un Senegal Milli Takımı kadrosuna çağırılması, G.Saray ile oynanacak Süper Kupa finali öncesi tedirginlik yarattı.

Fenerbahçe, TFF Süper Kupa Finali'nde Galatasaray ile oynayacağı maçta golcü oyuncusundan yoksun kalma tehlikesi yaşıyor.

Teknik direktör Alain Giresse tarafından Senegal'in Fransa'nın başkenti Paris'te Zambia ile oynayacağı hazırlık maçının 25 kişilik kadrosunda Fenerbahçe'nin golcü oyuncusu Moussa Sow da yer alıyor.

Sow, 14 Ağustos'ta Paris'te oynanacak maç için hazırlıklarını birkaç gün öncesinden yapması beklenen Senegal'in kampına katılması halinde, Fenerbahçe'nin Galatasaray'a karşı oynayacağı Süper Kupa finalinde forma giyemeyecek.

Senegal Futbol Federasyonu tarafından 14 Ağustos'ta oynanacak maç için kampın ne zaman başlayacağı açıklanmazken, Fenerbahçe'nin 11 Ağustos tarihindeki Süper Kupa ile çakışması halinde golcü oyuncu için izin istemesi bekleniyor.

Senegal'in kadrosunda Eskişehirspor'un yeni transferi Alfred Ndiaye de yer alıyor.

İşte Senegal'in 25 kişilik kadrosu:

KALECİ : Bouna Coundoul, Cheikh Ndiaye, Issa Ndoye

DEFANS : Lamine Gassama, Issa Cissokho, Lamine Sané, Cheikhou Kouyaté, Kara Mbodji, Papy Djilabodji, Cheikh Mbengue, Pape Ndiaye Souaré

ORTA SAHA : Salif Sané, Mouhamed Diamé, Pape Couly Diop, Sadio Mané, Idrissa Gana Guèye, Stephane Badji, Alfred Ndiaye

FORVET : Mame Birame Diouf, Moussa Sow, Pape Modou Sougou, Dame Ndoye, Ibrahima Baldé, Mbaye Niang

Yazarlar