Futbol Süper Lig transfer haberleri futbol

Süper Lig transfer haberleri futbol

12.08.2013 - 10:15 | Son Güncellenme:

Süper Lig transfer haberleri, futbolda bomba transferler, transferde son gelişmeler

Süper Lig transfer haberleri futbol

Süper Lig transfer haberleri

Haberin Devamı

Galatasaray transfer haberleri futbol

Fenerbahçe transfer haberleri futbol

Beşiktaş transfer haberleri futbol

Galatasaray transfer haberleri

Arda 24 milyon euro

Galatasaray, Arda Turan ile anlaştı

Arda 24 milyon euro

Sarı-kırmızılılar, eski futbolcuları Arda Turan’a yeniden parçalı formayı giydirmek için çalışmalarını sürdürüyor. Operasyonu yürüten başkan Ünal Aysal, önceki gün Atletico Madrid’in başkanı Gil Marin ile bizzat görüştü. Aysal, 26 yaşındaki yıldız için 15 milyon euro + Albert Riera’yı vermeye hazır olduklarını söyledi. Fakat Marin’in yanıtı, küçük çaplı bir şok etkisi yarattı. Marin, “Arda bizim en iyi oyuncularımızdan bir tanesi. Onun için belirlediğimiz bonservis bedeli 24 milyon euro. Bu parayı getirirseniz, Arda’yı alabilirsiniz” dedi. Marin’in sözleri Ünal Aysal’ı frene basmaya zorladı. Arda’dan vazgeçmediklerini belirten Aysal, “Ancak bu parayı ödemem imkansız” ifadelerini kullandı.

Uzatmak istiyorlar

Haberin Devamı

Gelişmeler, topu adeta Arda’nın ayağına yuvarladı. Arda, sorumluluktan kaçmadı ve Marin’e yuvasına dönmek istediğini açıkladı. Fakat Marin’in yanıtı uzlaşmadan uzaktı. “Fiyatın belli. Öderlerse gidersin” diyen İspanyol başkan, işi iyice yokuşa sürdü. Diğer yandan Atletico’nun başka planları olduğu da öğrenildi. Milli futbolcumuzun sözleşmesi 2015’te bitiyor. Arda’nın fiyatının gelecek yaz 7 milyon euroya kadar düşebileceğini düşünen Atletico Madrid, yıldız oyuncunun sözleşmesini uzatmak istiyor. Ancak her konuda anlaşan Aslan ve Arda’nın kavuşmasına, hiç kimse engel olamayacak gibi…

Galatasaray, Arda Turan ile anlaştı

Sezonun başlamasına 1 hafta kala Galatasaray'da gündemde sadece Arda Turan transferi var. Ligtv'nin haberine göre; Şampiyonlar Ligi'nde yabancı konusunda sıkıntı yaşamayan sarı-kırmızılı yönetim, Arda Turan'ın transferini bitirip Spor Toto Süper Lig'de kadrosunu rahatlatmak istiyor. Avrupa'da forma giyen ve Türk pasaportu taşıyan futbolcuların yüksek maliyetleri yüzünden geri adım atan Galatasaray yönetiminin, Arda Turan'la her konuda anlaştığı öğrenildi. Wesley Sneijder'ın aldığı yıllık ücret olan 4. 5 milyon Euro önerilen milli futbolcunun kulübünün vereceği yanıtı beklediği bildirildi. Galatasaray yönetimi, Atletico Madrid'le pazarlıkları belli bir noktaya getirirken, bu sezon Fransa'dan astronomik transfer bütçesiyle tüm futbol dünyasını şaşırtan Monaco'nun da Arda Turan'ı istediği iddia edildi.

Haberin Devamı

Hafta içinde Arda Turan transferine nokta koymayı düşünen sarı kırmızılı yönetimin milli futbolcuyu UEFA'ya bildirilecek listeye yazmak istediği öğrenildi. Galatasaray yönetiminin ayrıca Elmander konusunda sıcak saatler yaşadığı ve Türkiye'den bazı takımların istediği İsveçli futbolcuyu ikna edemediği ifade edildi. Elmander için Galatasaray'a en ciddi teklifin Yunanistan'ın Olimpiakos kulübünden geldiği ancak İsveçli futbolcunun kalmaktan yana olduğu belirtildi. Brezilyalı Carlinhos'u kadrosuna dahil etmek isteyen Galatasaray'ın yabancı kontenjanında dogacak bir boşluğu beklediği kaydedildi.

MENAJERİ YALANLADI

Çıkan haberler üzerine bir açıklama yapan Arda Turan'ın menajeri Ahmet Bulut, şuan Galatasaray ile bir anlaşmanın belirtti.

HAKAN ŞÜKÜR DE TWEET ATTI

Haberin Devamı

Eski Galatasaraylı futbolcu Hakan Şükür mesajında, "Arda Galatasaray ile anlaştı. Artık iş kulüplerin anlaşmasına kaldı. İnşallah Türk futbolu için hayırlı olur" dedi.

Fenerbahçe transfer haberleri

Stoch'un yerine o geliyor

Son yolcu Krasic

Recep Niyaz şartları

Stoch'un yerine o geliyor

Sarı-Lacivertliler’de özellikle yabancı transferine odaklanan yönetim uzun süre Cardozo’nun peşinde koşmuştu. Ancak Benfica ile istenilen anlaşma zemini oluşmayınca rota Emenike’ye çevrilmiş ve Spartak Moskova kulübü ile yapılan görüşmeler sonrasında Nijeryalı yıldız kadroya katılmıştı. Kadrodaki yabancı sayısı kabarınca ilk etapta Stoch, PAOK kulübüne kiralandı. Tüm yoğunluk yabancılara çevrilirken yerli transferi konusunda da harekete geçildi. Stoch’u PAOK’a kiralayan Fenerbahçe, bu bölgeye yerli bir takviye yapmayı planlıyor. Eskişehirspor forması giyen Erkan Zengin’i kadrosuna katmak isteyen Sarı-Lacivertliler’in bu transferi önümüzdeki hafta içinde bitirmesi bekleniyor.

Son yolcu Krasic

Miroslav Stoc’u, Yunanistan’ın PAOK takımına kiraladıktan sonra yeni transferi Emanuel Emenike ile beraber toplamda 11 yabancı futbolcusu bulunan Fenerbahçe’de takımdan gönderilecek son isim netlik kazandı.

Geçtiğimiz sezonun başında Juventus’tan büyük umutlarla transfer edilen, fakat bir türlü kendisinden bekleneni veremeyen Milos Krasic, sarı-lacivertli takıma veda ediyor.

Teknik direktör Ersun Yanal, İstanbul Büyükşehir Belediyespor’dan transfer edilen, fakat kadrodaki yabancı şişkinliği nedeniyle henüz lisans çıkartılamayan ve bir başka takıma kiralanacağı konuşulan Samuel Holmen’in takımdan gönderilmesini veto ederek, tercihini Krasic’in gitmesinden yana kullandı.

Milos Krasic geçtiğimiz günlerde Fenerbahçe’de kazandığı paranın yarısına bir başka takımda oynayabileceğini söylemişti.

Recep Niyaz şartları

Fenerbahçe elindeki genç oyunculardan Recep Niyaz'ı pişmesi için Karabükspor'a göndermeye hazırlanırken, sarı-lacivertlilerin hazırladığı ilginç kiralama sözleşmesi Karadeniz ekibinin kafasını karıştırdı. Fenerbahçe, Recep Niyaz'ı Karabükspor'a 25 maç oynama garantisi ile göndermek istiyor. Buna göre Recep Niyaz, 25 maç oynarsa kiralama bedeli alınmayacak. 20 maçın altında oynarsa 250 bin euro, 15 maçın altında ounarsa ise 500 bin euro Karabükspor kiralama bedeli ödeyecek. Fakat bu duruma sakatlıkla dahil değil. Karabükspor şartları inceliyor.

Beşiktaş transfer haberleri

Top Roni'de

Almeida indirime gidiyor!

Top Roni'de

Beşiktaş'ta Ronaldinho transferinde umutlar yeniden yeşerdi. Futbol direktörü Önder Özen'in, "Ronaldinho, artı 10 bin kombinedir. 4-5 milyon dolar ürün satış geliridir. Radikal bir karar vermemiz gerekiyorsa, verelim" açıklaması taraftarı heyecanlandırırken, ikinci başkan Ahmet Nur Çebi de Brezilyalı yıldızın menajerliğini yapan abisi Roberto Asis ile her konuda anlaştıklarını ifade etti. Transferin önündeki tek engel ise sambacının kulübü Atletico Mineiro. Beşiktaş, bu konuyu çözme işini ise Ronaldinho'ya bıraktı. Brezilyalı oyuncunun, kulübünü ikna etmesi halinde Beşiktaş'a imzaya geleceği bildirildi.

OLURSA AĞUSTOS'TA OLUR, OCAK'TA DEĞİL!

Ronaldinho'nun gelmesi halinde yıllık ücretinin 2.5 milyon euro'luk kısmını Beşiktaş karşılayacak. Kalan kısmını ise sponsorlar üstlenecek. Brezilyalı yıldızın basında çıkan haberlerin aksine Beşiktaş'ta oynamak istediği vurgulandı. 32 yaşındaki tecrübeli oyuncunun gelmesi halinde Beşiktaş'a maliyetinin sanılandan daha düşük olacağı da öğrenildi. İkinci başkan Ahmet Nur Çebi, kendileri açısından bu transferde bir sorun bulunmadığını, topun artık Ronaldinho'da olduğunu kaydederek, "Kulübünü ikna ederse gelir. Bu transfer olacaksa ağustosta olacak, ocakta istemiyoruz" diye konuştu.

Almeida indirime gidiyor!

Takımdaki geleceği ‘papatya falı’na dönen Hugo Almeida, sözleşmesinde indirime gidip, yeni kontrat imzalamaya hazırlanıyor. Portekizli 2 milyon Euro’ya ‘Tamam’ dedi, yönetim biraz daha indirim istiyor.

..Ve Beşiktaş’ta forvet krizi sonuca bağlanıyor. Siyah-beyazlıların Portekizli yıldızı Hugo Almeida’yla yapılan görüşmeler sonunda meyvesini verdi. Yönetimle masaya oturan ve kalmak istediğini dile getiren Hugo Almeida, mevcut sözleşmesinden indirime gidebileceğini söyledi. Bu durum üzerine yöneticiler de Almeida’ya yeni bir kontrat teklifinde bulundular. Siyah-beyazlılar seneliği 1 milyon 750 bin Euro’dan 3 senelik kontrat teklifi yaptılar. Hugo Almeida ise 2 milyon Euro’ya ‘tamam’ dedi ve imza atmaya hazır olduğunu dile getirdi.

TAM 500 BİN EURO

Tarafların kısa bir süre içerisinde ortak noktada buluşması bekleniyor. Beşiktaş ile kontratı sezon sonunda bitecek olan Hugo Almeida, siyah-beyazlılardan yıllık 2 milyon 500 bin Euro kazanıyor. Sezon sonunda başarılı oyuncunun bonservisi için ‘fon’a 2 milyon Euro ödenmesi gerekiyor. Bu konuda oldukça hassas olan yönetim, pazarlık yapmayı planlıyor.

Yazarlar