Futbol Süper Lig transfer haberleri futbol

Süper Lig transfer haberleri futbol

28.08.2013 - 10:11 | Son Güncellenme:

Süper Lig transfer haberleri, futbolda bomba transferler, transferde son gelişmeler

Süper Lig transfer haberleri futbol

Süper Lig transfer haberleri

Haberin Devamı

Galatasaray transfer haberleri futbol

Beşiktaş transfer haberleri futbol

Fenerbahçe transfer haberleri futbol

Galatasaray transfer haberleri

Bitmeyen aşk Podolski

İş Coentrao'ya kaldı

Şimdi de Milan Sneijder'i istedi

Erkan Zengin ve Serdar Aziz atağı

Burak İtalya'ya gitti

Bitmeyen aşk Podolski

Galatasaray Arsenal'in Alman yıldızı için temaslarını sürdürüyor. Podolski, "Arsenal ile sözleşmem var ama transfer henüz bitmedi" sözüyle ayrılık sinyali verdi. Polonya asıllı yıldız, İngiliz ekibinde yedeklikten bıktı

Galatasaray'ın sezon başında isteyip alamadığı Lucas Podolski konusunda yeni gelişmeler yaşanıyor. Almanya'da yaşayan futbolcunun temsilcisi ve ekonomist Yaşar Çalışır, Polonya asıllı Alman oyuncunun Arsenal'den ayrılmak istediğini söyledi. Radyospor'da Özgür Sancar'ın konuğu olan Çalışır, "Podolski Türkiye'yi ve İstanbul'u çok seviyor. Her fırsatta da İstanbul'a gitmek istediğini söylüyor. Arsenal'de yedek yedek kaldığı için ayrılmaya sıcak bakıyor" dedi. Podolski için Schalke'nin de devrede olduğunu belirten Çalışır, Terim faktörünün bu transferi bitirmeye yetebileceğini de sözlerine ekledi. Podolski dün akşam oynanan Arsenal-F.Bahçe maçı öncesinde Türkçe olarak, "Bugün (dün) Türk yemeklerinin tadını çıkardım. Akşam da önemli bir Türk ekibiyle karşı karşıya geleceğiz" ifadelerini facebok hesabından paylaştı.

Haberin Devamı

AYSAL'IN ONAYI BEKLENİYOR
Polonya asıllı Alman golcü "Arsenal ile sözleşmem sürüyor. Ancak transfer sezonu bitmedi. Futbolda her an her şey olabilir" diyerek ayrılık sinyalini de verdi. Öte yandan Podolski ile Emirates Cup'ta bir görüşme yapan sarı-kırmızılı yöneticilerin bonservisi 10 milyon euro civarında olan futbolcudan olumlu yanıt aldıkları ve başkan Ünal Aysal'ın onayını bekledikleri öğrenildi.

Şimdi de Milan Sneijder'i istedi

İtalyan II Sussi Diario, ırkçı hareketler nedeniyle Milan'dan ayrılmak isteyen Kevin Prince Boateng'in Sneijder ile takas yapılabileceğini yazdı. İtalya'da ırkçılık nedeniyle rahatsız olan 26 yaşındaki Ganalı ön liberonun G.Saray'ı istemesinin bu takasın önünü açtığı da belirtildi. Milan'ın ikinci başkanı Adriano Galliani her fırsatta Wesley Sneijder'e olan hayranlığını dile getiriyordu. Milan, Boateng+7 milyon euro verip Sneijder'i almak istiyor.

Haberin Devamı

Erkan Zengin ve Serdar Aziz atağı

G.Saray, son 10 güne girilirken transfere hız verdi. Eskişehirspor'dan Erkan Zengin, Rize'den Oğuzhan ve Bursaspor'dan Serdar Aziz sarı-kırmızılı ekibin hedefindeki isimler

Teknik direktör Fatih Terim'in A Milli Takım'dan teklif almasının ardından ikinci plana düşen transfer harekatı kaldığı yerden devam ediyor. Türkiye Futbol Federasyonu'nun yabancı kontenjanını 6+0+4'te sınırlı tutması nedeniyle mevcut kadrodaki yerli kalitesini yükseltmek isteyen Galatasaray, transfer sezonun bitmesine 9 gün kala listesine Süper Lig'de forma giyen üç ismi aldı. Stoper, sol bek ve sağ kanada takviye yapmak isteyen sarı-kırmızılı yönetim hemen görüşmelere başladı.

ARDA'NIN YERiNE ERKAN
Fatih Terim'in çok istemesine karşılık Atletico Madrid'in bırakmaması nedeniyle şimdilik Arda transferini askıya alan Galatasaray, bu oyuncunun yerine Fenerbahçe'nin de gündeminde yer alan Erkan Zengin'e yöneldi. Erkan'ı transfer etmek için bütün şartları zorlamaya niyetli olan sarı-kırmızılılar, 28 yaşındaki yıldıza karşılık Emre Çolak'ı takasta kullanmayı düşünüyor. Cimbom, 4 milyon euro ve Emre'yi verip transferi noktalamayı planlıyor. Eskişehir'in hocası Ertuğrul Sağlam'ın da Emre'yi istemesi nedeniyle transferin gerçekleşme olasılığının yüksek olduğu belirtiliyor.

Haberin Devamı

VER SERDAR'I AL KAZIM'I
Yabancı kontenjanındaki sıkıntı nedeniyle Aurelien Chedjou ve Dany'yi birlikte oynatamayan G.Saray, Gökhan Zan ve Semih'i rotasyonda kullanıyor. Ancak iki oyuncunun sakatlıklar yaşaması, teknik heyeti tedirgin ediyor. Bu nedenle iyi bir alternatif alınması istenirken Bursaspor'dan Serdar Aziz ilk aday... Cimbom, Bursaspor Teknik Direktörü Daum'un ısrarla istediği Kazım'a karşılık yeşilbeyazlılardan Serdar Aziz istiyor. Bu transfer de her an sonuçlanabilir.

YEKTA KURTULUŞ OĞUZHAN TAKASI
Cimbom'un listesindeki bir diğer isim ise Çaykur Rizespor'un sol beki Oğuzhan Berber... 21 yaşındaki genç yıldız uzun dönemden bu yana teknik direktör Terim tarafından takip ediliyor. Yekta Kurtuluş'u kiralamak isteyen Karadeniz ekibinden Oğuzhan istendi ve görüşmeler devam ediyor.

Haberin Devamı

YiĞiT GAZiANTEP'E
Terim'in gözden çıkardığı yerli isimlerin yeni takımlarının da önümüzdeki haftaya kadar netleşmesi bekleniyor. Sercan Yıldırım'ı Şanlıurfaspor'a kiralayan Galatasaray'da Yekta Kurtuluş ve Colin Kazım ile birlikte Yiğit Gökoğlan da gönderilecekler arasında... Geçen sezon Ordu'da kiralık oynayan Yiğit'in Gaziantepspor'a gideceği iddia edildi.

İş Coentrao'ya kaldı

Galatasaray, Portekizli sol bek Coentrao için Real Madrid ile anlaşmaya vardı. İspanyol ekibi 11 milyon euro'ya "evet" dedi. Cimbom'un Coentrao'ya yıllık 3 milyon euro, maç başına da 25 bin euro olmak üzere 4 yıllık sözleşme önerdiği, cevap beklediği öğrenildi.

Lazio’nun Burak Yılmaz ısrarında bu sabah flaş bir gelişme yaşandı. G.Saray Sportif Direktörü Bülent Tulun, bu sabah saatlerinde TK1861 sefer sayılı uçakla Roma’ya gitti.

Burak İtalya'ya gitti

Burak Yılmaz’ı ısrarla isteyen İtalyan ekibi Lazio ile pazarlık masasına oturmak üzere Roma’ya giden Tulun, havalimanında yaptığı açıklamada, “Oturup konuşacağız ama olacağını sanmıyorum. Çünkü biz 18 milyon eurodan aşağı satmayız” diye konuştu.

Beşiktaş transfer haberleri futbol

Leverkusen Almeida'ya talip

Transferde son aday Wakaso!

Fernandes hoca oluyor

Leverkusen Almeida'ya talip

Alman 11 Freunde dergisi, Bayer Leverkusen'in Almeida'yı istediğini ileri sürdü. Teklifin detaylarının yer almadığı haberde Alman ekibinin Portekizli yıldız ile temasa geçtiği dile getirildi. Siyah-beyazlıların ise tecrübeli forvete karşılık Ömer Toprak'ı talep edeceği belirtildi.

Transferde son aday Wakaso!

Transfer çalışmaları süren Beşiktaş, Espanyol'un Ganalı yıldızı Wakaso'yu da takibine aldı... İspanyol Marca gazetesi, 23 yaşındaki Wakaso için Meksika'dan bazı kulüplerin yanı sıra Kartal'ın da devrede olduğunu yazdı. Sol kanatta oynayan yıldız oyuncu, sol bekte de görev yapıyor.

Fernandes hoca oluyor

Portekizli yıldızın yanı sıra Tolga Zengin ve İbrahim Toraman, haftanın belirli günleri altyapıdaki oyunculara futbol dersleri verecek. Üç isim, gençlere mevkilerinin inceliklerini anlatırken, onlara kulüp sevgisini aşılayacak ve rol modeli olacak.

Beşiktaş Futbol Direktörü Önder Özen, siyah-beyazlı kulüpte yeni uygulamalarından birisine daha imza atıyor. Önümüzdeki hafta startı verilecek bu uygulamayla birlikte Fernandes, İbrahim Toraman ve kaleci Tolga Zengin alt yapıdaki oyunculara ders verecek. Üç futbolcu, gençlere hem mevkilerinin inceliklerini anlatarak bilgi birikimlerini aktaracak hem de onlara rol modeli olacak.

Sambade de katılıyor

Kalecilerden başlayacak olan altyapı derslerine Tolga Zengin ile birlikte kaleci antrenörü Jose Sambade de katılacak. Özel dersler sayesinde Beşiktaş'ın geleceği olan gençlerin kulüp sevgileri pekiştirilecek ve A takıma altyapıdan oyuncu kazandırma hedefi doğrultusunda sivrilen isimler belirlenecek.

Farklı bir deneyim

Programa sıcak bakan Fernandes, İbrahim Toraman Ve Tolga Zengin, "Seve seve gençlere antrenörlük yaparız. Bu hem bizim hem de genç oyuncular için farklı ve güzel bir deneyim olacak" dediler. Altapıda oynayan gençleri ise yıldızlarla buluşmanın heyecanı sardı.

Kartal onunla güzel

Fernandes, Beşiktaş'ta toplam 19 gol attı. Siyah-beyazlı ekip, Portekizli oyuncunun fileleri havalandırdığı 17 maçta 15 galibiyet, 2 beraberlik alırken mağlubiyet yüzü görmedi.

Fenerbahçe transfer haberleri

Marwijk gelecek

Krasic Lyon yolcusu

Marwijk gelecek

Fenerbahçe ile ilgili günün bomba iddiası Hollanda'dan geldi. NU Sport, Hollanda Milli Takımının eski teknik direktörü Bert van Marwijk'in Olympiakos'un hoca adayları arasında bir numarada olduğunu yazdı. F.Bahçe'nin işlerin kötü gitmesi durumunda daha önce ağır buldukları isteklerini kabul edip Marwijk'i getirebileceği iddia edildi.

Krasic Lyon yolcusu

Fransız ekibiyle kiralama konusunda anlaşma sağlayan Kanarya, Sırp yıldızın maaşının bir kısmını kendi ödeyecek.

F.Bahçe Yönetimi, bu hafta Milos Krasic’ten kurtulmayı planlıyor. Geçen sezon 7 milyon euroya alındıktan sonra elini suya-sabuna dokundurmayan Sırp yıldızı yollamak için büyük çaba sarfeden sarı-lacivertliler, Genoa’dan istediği teklifi alamayınca Lyon’la anlaşma sağladı.

YILLIK 2.3 MİLYON

Fransa Lig 1’in önemli takımlarından Lyon’la prensipte anlaşan yönetim, yıllık 2.3 milyon euro garanti alan Krasic’in yıllık ücretinin bir bölümünü kendisi ödeyecek.

Bu sezon formayla tanışamayan 28 yaşındaki oyuncu, toplam 1147 dakika olan sarı-lacivert kariyerinde sadece 1 gol attı, 2 de asist üretti. Oyuncunun maç başı ücreti de 25 bin euro.