Futbol Süper Lig transfer haberleri futbol

Süper Lig transfer haberleri futbol

05.09.2013 - 10:00 | Son Güncellenme:

Süper Lig transfer haberleri, futbolda bomba transferler, transferde son gelişmeler

Süper Lig transfer haberleri futbol

Süper Lig transfer haberleri futbol

Haberin Devamı

Galatasaray transfer haberleri futbol

Fenerbahçe transfer haberleri futbol

Beşiktaş transfer haberleri futbol

Galatasaray transfer haberleri

Aslan Serdar’ı, Timsah Amrabat’ı istiyor

G.Saray’dan son dakika hamlesi!

Aslan Serdar’ı, Timsah Amrabat’ı istiyor

SAVUNMAYA Serdar Aziz takviyesi yapmak isteyen Cimbom, Bursa’nın 5 milyon Euro istemesiyle birlikte frene bastı. Semih ve Gökhan Zan’ın yanı sıra kadroda yerli bir stoper daha barındırmak isteyen Cimbom, Bursa ile Serdar Aziz pazarlıklarını sürdürüyor.


BURSA ise Serdar Aziz için G.Saray’ın ısrarını sürdürmesi halinde Amrabat kozunu oynayacak. Daum’un da istediği Faslı oyuncuyu Serdar Aziz karşılığında istemeye hazırlanan yeşil-beyazlılar gelecek yanıta göre hareket edecek.

Haberin Devamı

G.Saray’dan son dakika hamlesi!

G.Saray transferde son dakika sürprizi yapmak için harekete geçti ancak girişim sonuçsuz kaldı. Sarı-kırmızılı ekibin yönetimi, Real Madrid’in Portekizli sol beki Fábio Coentrão için son bir hamle yaptı.

İspanyol devinin 25 yaşındaki yıldızını, kiralık olarak kadroya katmak isteyen yönetim, Real Madridli idarecilerle temasa geçti. G.Saray Başkanı Ünal Aysal, yaptığı açıklamada, “Fábio Coentrão’yu kiralamak istedik ancak olmadı” dedi.

Fenerbahçe transfer haberleri

Jimmy atağı

Jimmy atağı

Sarı-lacivertli yönetim teknik direktör Ersun Yanal’ın sistemine uygun olduğu için alınmasını istediği G.Birliği’nin genç oyuncusu Jimmy Durmaz için başkent kulübünün kapısını çaldı. Resmi teklif sunulan Jimmy Durmaz için G.Birliği yönetimi 6 milyon euro bonservis bedeli istiyor.


RÜYA GERÇEKLEŞEBİLİR

Fenerbahçe yönetimi ise Serdar Kesimal ile Recep Niyaz’ı (kiralık) bu oyuncuya karşılık takas olarak önerdi. Jimmy Durmaz’ın babası Simon Durmaz, Fenerbahçe’nin oğlunu istediğini doğrulayarak, “Bu transferin olması bizim için bir rüyanın gerçekleşmesi olur. Fenerbahçe büyük bir kulüp. Jimmy de G.Birliği izin verirse transferi çok istiyor” dedi.

Beşiktaş transfer haberleri

Kerim resmen Kartal

Ramon geliyor

Kerim resmen Kartal

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman önceki gün Kerim Frei'nin transferi için girişimleri sürdürdüklerini açıklamıştı. Lig TV'ye röportaj veren Orman, "Esasında Kerim'i sezon başında almak istiyorduk. Hatta, Şampiyonlar Ligi finaline gittiğimde bir görüşme yapmıştım. Maliyeti uygun olursa Kerim'i istiyoruz. Görüşmeler var ama neticelenen bir şey yok" demişti.

3'E İNDİ

Ancak dün gece bomba patladı. Transfer çalışmalarını sürdüren Beşiktaş, uzun bir süredir Galatasaray'ın gündeminde olan Kerim Frei'ın transferi için Premier Lig ekibi Fulham ile anlaşmaya vardı. Galatasaray'dan Frei için 3.5 milyon euro talep eden Fulham, Beşiktaş ile yaptığı uzun pazarlıklar sonucunda '3 milyon euro'luk' teklife 'Evet' dedi ve anlaşma sağlandı. Beşiktaş'ın ayrıca Kerim Frei'nin oynadığı her 25 maç için Fulham'a 250 bin euro'luk ek bir ödeme daha yapacağı öğrenildi.

Ramon geliyor

Beşiktaş, yılan hikayesine dönen sol bek transferini nihayet mutlu sonla bitiriyor... Uzun süre Manchester United'da Patrice Evra'nın yedeği Hollandalı Alexander Büttner'in peşinden koşan ancak İngiliz ekibinin Evra'nın yerine alternatif bir oyuncuyu renklerine bağlayamaması üzerine hevesi kursağında kalan Beşiktaş, aradığı ismi Brezilya'da buldu... Siyah-beyazlı ekip, Flamengo forması giyen 25 yaşındaki Ramon de Moraes Motta'yı kiralamak için Brezilya ekibi ile anlaştı. İmzayı attığı ve bugün İstanbul'da olacağı öne sürülen sambacının olumsuz performans halinde ocakta geri döneceği de iddia ediliyor. Motta transferinden önce Beşiktaş'ın Gençlerbirliği'nin sol beki Tosic'e bir yıl kiralama teklifi yaptığı da ortaya çıktı. Bilic'in görüştüğü Tosic bu öneriyi, kırmızı-siyahlı yöneticilere iletti ve "Beşiktaş'ta oynamak istiyorum" dedi. Başkent ekibinin başkanı İlhan Cavcav ise "Böyle transfer mi olur" diyerek kestirip atınca Roman, İstanbul'a davet edildi.

Yazarlar