Futbol Süper Lig transfer haberleri futbol

Süper Lig transfer haberleri futbol

06.09.2013 - 12:18 | Son Güncellenme:

Süper Lig transfer haberleri, futbolda bomba transferler, transferde son gelişmeler

Süper Lig transfer haberleri futbol

Süper Lig transfer haberleri futbol

Haberin Devamı

Fenerbahçe transfer haberleri futbol

Galatasaray transfer haberleri

Beşiktaş transfer haberleri

Fenerbahçe transfer haberleri futbol

Sow gidiyor Cardozo geliyor

Recep Niyaz, Bucaspor'a kiralandı

Bursa Yobo’yu istedi ama...

Sow gidiyor Cardozo geliyor

Ünlü futbol dergisi France Football, Sow'un bir Katar takımının kiralama teklifine "Evet" dediğini duyururken, sarı-lacivertlilerin bu oyuncunun yerine Oscar Cardozo'yu bitirmeye çalıştığını bildirdi

Gündem yaratan haberleriyle tanınan Fransızların ünlü futbol dergisi France Football, müthiş bir iddia ortaya attı. Dergi, Moussa Sow'un, teknik direktör Ersun Yanal ile yaşadığı sorunlar nedeniyle Fenerbahçe'de huzursuz günler geçirdiğini, bu yüzden Türkiye'den ayrılmak istediğini duyurdu. Haberde, Senegalli yıldızın bir Katar kulübünün 6 aylık kiralama teklifine "Evet" dediği bildirilirken, sarı-lacivertlilerin bu oyuncudan doğacak boşluğu ise Oscar Cardozo ile doldurmak istediği iddia edildi. Fenerbahçe'nin Cardozo için Benfica'ya son bir teklif daha yaptığı, Sow'un ise ocak ayına kadar Katar'da kalacağı, ardından da Lyon'a transfer olacağı belirtildi. Transferin bitimine saatler kala ortaya atılan bu iddia bomba etkisi yaparken, bugün büyük bir sürpriz yaşanabilir.

Haberin Devamı

Recep Niyaz, Bucaspor'a kiralandı

Sarı lacivertlilerin genç yıldızı bu sezon Fenerbahçe formasından ayrı kalacak.

Fenerbahçe'nin genç yıldızı Recep Niyaz, Bucaspor'a kiralandı.

Aykut Kocaman döneminde zaman zaman sarı lacivertli formayı terleten genç yıldız, Ersun Yanal'ın takımın başına geçmesinin ardından kadroya alınmadı.

Transfer döneminde adı Hollanda ekipleriyle de anılan oyuncu, Bucaspor'da bir yıllık kiralık oynayacak.

Bursa Yobo’yu istedi ama...

Bursaspor’un Joseph Yobo girişimi başlamadan bitti...

Sarı-Lacivertliler’in Nijeryalı yıldızı Timsahlar’ın radarına girdi. Bursaspor'un Teknik Direktörü Daum, eski takımı Fenerbahçe'den Yobo'ya takımında görmek istediğini yönetimi bildirince iki kulüp arasında seri görüşmeler yaşandı. Nijeryalı oyuncu Sarı-Lacivertliler’den yıllık 2 milyon Euro kazanıyor ve bu paranın aynısını da Bursaspor’dan istedi. Bu rakam Yeşil-Beyazlı kulübe fazla gelince transfer yattı.

Haberin Devamı

Galatasaray transfer haberleri futbol

Galatasaray'a 2. Burak Yılmaz

Drogba Terim'i aradı ve...

Erman Kılıç Eskişehirspor'da


Erkan Zengin ve Serdar Aziz

Galatasaray'a 2. Burak Yılmaz

G.Saray, Kartalspor A2 takımında forma giyen Burak Yılmaz'ı renklerine bağladı.

Galatasaray Futbol Akademisi, Kartalspor A2 takımı’nda stoper olarak görev yapan 18 yaşındaki Burak Yılmaz’ı kadrosuna kattı.

Kartalspor’un A2 takımında ve U18 takımında 45 maçta görev yapan genç stoper bu maçlarda takımı adına 4 gol kaydetmeyi başardı.

G.Saray’a transfer olmadan önce sarı kırmızılı formayı ne kadar çok giymek istediğini sosyal medya hesabından da ‘inşallah bu iş olur da Allah yüzümü güldürür’ sözleriyle daha önce dile getiren genç Burak, sonunda istediğine kavuştu.

Drogba Terim'i aradı ve...

Engin Baytar'ın Galatasaray ile sözleşme yapmasının ardında Drogba'nın verdiği garantinin yattığı ortaya çıktı.

Haberin Devamı

Galatasaray’da, geçtiğimiz mayıs ayı sonunda sözleşmesi sona eren futbolculardan biri de Engin Baytar’dı. Tecrübeli futbolcu, 2012-13 futbol sezonu öncesi Fenerbahçe ile oynanan Süper Kupa maçında hakem Cüneyt Çakır’a karşı gerçekleştirdiği saldırı sonrası PFDK tarafından 11 maç cezaya çarptırılmıştı. Ve bu olaydan sonra da Engin bir anda Sarı-Kırmızılı takımda gözden düşmüş, yedek kulübeyi bile ‘zorunlu hallerin dışında’ göremez olmuştu. İç transfer çalışmaları başladığında da Engin’in adı bile anılmıyordu. İşte bu dönemde ortaya dünya yıldızı Didier Drogba çıktı... Sezon bittikten sonra ABD’de tatilde bulunan Fildişi Sahilli yıldız, Engin’in sözleşmesinin yenilenmemesi nedeniyle bir hayli tedirgindi.

‘HADDİME DEGİL AMA’

Bunun üzerine teknik direktör Fatih Terim’e telefon açarak, “Hocam, bir düşüncemi seninle paylaşmak istiyorum” diye söze başladı. Ardından şöyle devam etti: “Yanlış anlama, kesinlikle işine karışmak gibi bir düşüncem yok. Takımda karar mercii sensin. Ancak Engin Baytar ile sözleşme yenilenirse, iyi bir karar alınmış olur. Çünkü takımda direkt ileriye oynayan tek isim Engin. Onun kalmasının daha doğru olduğunu düşünüyorum. Zaman zaman çalkantılar yaşadı ama ben ona yardımcı olurum. Engin’i bana bırakın.” İşte bu görüşme sonrası Fatih Terim de ikna olmuş olacak ki, Engin ile yeni sözleşme yapıldı ve G.Saray’da kalması sağlandı.

Haberin Devamı

Erman Kılıç Eskişehirspor'da

Eskişehirspor Kulübü, Galatasaray'ın orta saha oyuncusu Erman Kılıç'ı transfer etti.

Sarı kırmızılı kulüp, takımdan ayrılmak istediğini yönetime bildiren Erman Kılıç ile yollarını ayırdı. Kılıç'ın transferi için Medical Park Antalyaspor ve Eskişehirspor kulüpleri harekete geçerken, Galatasaray yönetimi tercihini Eskişehirspor Kulübü'nden yana kullandı. Eskişehirspor'un, tecrübeli futbolcunun transferi için sarı kırmızılı kulübe 200 bin Euro ödeyeceği öğrenildi.

Erkan Zengin ve Serdar Aziz

Transferin son gününde Aslan'ın gözü Serdar Aziz ve Erkan Zengin'de. Sarı-kırmızılılar, Bursaspor ve Eskişehirspor ile orta yolu bulması halinde Fatih Terim'in çok istediği 2 oyuncuyu kadrosuna katacak

Galatasaray'da transferin son günü hareket sürüyor. Şimdiye kadar kadrosuna Bruma, Chedjou'yu katan; Melo ve Umut'un ise bonservislerini alan sarı-kırmızılılarda son hedef Serdar Aziz ile Erkan Zengin... İki oyuncu için kulüpleri Bursaspor ve Eskişehirspor ile görüşmeler devam ediyor. Serdar'ın temsilcilerinin, sarı-kırmızılı ekiple uzlaştığı ifade ediliyor. Bursaspor, Galatasaray'ın önerdiği şartları kabul ederse bugün imzalar atılabilir.

ESKİŞEHİR'E SON BİR TEKLİF DAHA YAPILACAK
Fatih Terim'in diğer gözdesi Erkan Zengin içinse Eskişehirspor Başkanı Mesut Hoşcan, "Satmayacağız" dese de Cimbom vazgeçmiyor. Yönetimin, kırmızısiyahlı kulübe bugün son bir teklif daha sunarak transfer için ısrarını sürdüreceği öğrenildi. Dün gece Erman Kılıç konusunda anlaşan taraflar bugün de Erkan için karar verebilir ve süpriz gelişmeler yaşanabilir. Terim'in Serdar ve Erkan'ı çok istediği vurgulanıyor.

11 MİLYON EURO İDDİASI HAYAL!
Öte yandan Eskişehirspor Başkanı Mesut Hoşcan, Erkan Zengin için G.Saray'dan 11 milyon euro istedikleri iddialarının gerçeği yansıtmadığını söyledi. Hoşcan, "Erkan için sarı-kırmızılı yönetimle bir görüşme yaptık ancak transfer için uygun şartlar oluşmadı" dedi.

Beşiktaş transfer haberleri futbol

Ronaldinho Ocak'ta Kartal

Beşiktaş'tan 2. Lig'e gitti!

Frei kapışması

Ronaldinho Ocak'ta Kartal

Başkan Fikret Orman, taraftarı coşturacak transferler yapmak istediklerini belirtip "Ama bunlar şartlar oluşursa gerçekleşir. Kulübü, Ronaldinho'yu devre arasına kadar bırakmama kararı aldı. O gün şartlar oluşursa tekrar konuşuruz" dedi

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, siyahbeyazlı futbol takımı ile ilgili gündemdeki konulara dair açıklamalarda bulundu. Orman, transferleri kulübün menfaatine göre yaptıklarını belirterek, "Yönetim kurulumuzun birinci hedefi, futbolun yönetiminden çok finansmanıdır. Öncelikle sorumluluğumuz, futbol takımının maaşlarını ödeyebilmektir. Avrupa'ya bu sezon da gidemeyeceğiz. Bu bize 10 milyon euro'luk bir kayba sebep oldu. Popülariteden uzak, mantık çerçevesinde ilerleyeceğiz ve bu doğrultuda gideceğiz" diye konuştu.

DEMİRÖREN TEYİT ETTİ
Fikret Orman, transferde gelecek sezon uygulanacak olan 5+0+3 yabancı kuralını düşünerek hareket ettiklerini söyledi. Orman, TFF Başkanı Yıldırım Demirören ile görüştüğünü ve bu kararın kesinlikle uygulamaya konulacağının teyidini aldığını ifade ederek, "Sol beke yapacağımız transferin kiralık olmasının sebeplerinden birisi de gelecek sezon uygulanacak 5+0+3 kuralı. Stratejimiz buna göre. Biz bunun için çalışırken başka bir kulüp kararı değiştirmeye çalışırsa buna izin vermeyiz" dedi.

TAKIM OLMAK ÖNEMLi
Taraftara dünya yıldızları getirme gibi bir söz vermek istemediklerini vurgulayan başkan Orman, "Beşiktaş, dünya yıldızıyla taraftarı mutlu etmek için önceden belli transferler yaptı ve bunun sonuçları da ortada. Önemli olan Beşiktaş'ın takım olarak hareket etmesi. Takım şu anda taraftara umut veriyor. Taraftarımızı memnun edecek, coşturacak transferler yapmak istiyoruz ama bunlar şartlar olursa gerçekleşir" ifadelerini kullandı.

FERNANDES KALACAK
Sezon başında Brezilyalı yıldız Ronaldinho için girişimde bulunduklarını hatırlatan Orman, "Kulübü, Ronaldinho'yu devre arasına kadar bırakmama kararı aldı. O gün şartlar oluşursa yine konuşuruz. Bu, taraftarımıza verilmiş bir umut değildir. Biz mantık içinde hareket edeceğiz" diye görüş bildirdi. Başkan, Fernandes konusunda da, "Bana ayrılmak istemediğini söyledi. Karşılıklı fedakarlıkla anlaşma ortamı bulacağımızı düşünüyorum" dedi.

G.SARAY'I GEÇTİ
Beşiktaş'ta üst üste gelen sponsorluk anlaşmaları kulübün piyasa değerini de yükseltti. 15 günde 158 milyon dolarlık sponsonsorluk anlaşmasına imza atan siyah-beyazlılar, 367.2 milyon TL piyasa değerine ulaşarak tarihinde ilk defa G.Saray'ı geride bıraktı. Vodafone, 145 milyon dolar'la başı çekti. Başkan Orman, voleybol ve hentbol şubesi için de görüşmelerinin sürdüğünü açıkladı.

RİZE MAÇI PAŞA'DA
Orman, Süper Lig'in 8. haftasından itibaren iç saha maçlarını Kasımpaşa Recep Tayyip Erdoğan Stadı'nda oynayacaklarını yineledi. Buna göre 5. haftada Galatasaray ile Olimpiyat Stadı'nda karşılaştıktan sonra üst üste iki hafta Antalyaspor ve Eskişehirspor deplasmanlarına gidecek olan Kartal, 8. haftada Çaykur Rizespor ile Kasımpaşa'da karşılaşacak.

Beşiktaş'tan 2. Lig'e gitti!

Spor Toto 2'nci Lig Beyaz Grup takımlarından Dardanelspor, transferin son gününde Beşiktaş A-2 Takımı'nın 1.96'lık stoperi Atınç Nukan'ı 1 yıllığına kiraladı.

Küçükçekmecespor alt yapısından yetişip 13 yaşında Başiktaş'a transfer olan Atınç Nukan, geçen sezon 2 lig 1 kupa maçında A takım formasını giydi. Farklı yaş gruplarında pek çok kez milli olan Atınç'ın pazar günü Aydınspor 1923'le oynanacak sezonun ilk maçında 18 kişilik kadroda yer alacağı bildirildi.

Frei kapışması

Beşiktaş'ın Kerim Frei transferinde Bursa ile kapıştığı ortaya çıktı. Beşiktaş, İngiliz ekibi Fulham'la 3 milyon euro'luk sözleşme fesih bedeli dahil her konuda anlaşmaya varmışken, Bursaspor son dakikada devreye girdi. Yeşil-beyazlılar, Kerim'e daha iyi teklif verince işler karıştı. Cristoph Daum ve Bursaspor yönetiminin bu transferi bitirmek için önemli bir rakamı gözden çıkarması, Frei'nin kafasının karışmasına neden oldu. Kerim'in Londra'daki menajeri Martin Wiesner'in bugün Türkiye'ye gelmesi bekleniyor.

BAŞKAN ORMAN: FREİ TAMAM
Ancak Beşiktaş yönetimi de Frei'den vazgeçmiş değil. Fulham ile 3 milyon euro bonservis ve her 25 maça 250 bin euro bonus karşılığında anlaşan siyah-beyazlılar, 19 yaşındaki futbolcu ile bugün bir kez daha görüşecek ve fiyatı yükseltecek. Beşiktaş'ın son anda da olsa Frei'yi ikna ederek hemen sağlık kontrolden geçirip imza attırmaya kararlı olduğu vurgulanıyor. Başkan Orman da "Frei ile anlaştık ama daha transfer bitmedi" dedi.

Yazarlar