Futbol Süper Lig transfer haberleri futbol

Süper Lig transfer haberleri futbol

07.01.2014 - 10:57 | Son Güncellenme:

futbol transfer haberleri, Süper Lig transfer haberleri, Beşiktaş transfer haberleri, transfer 2013, 2013 transfer haberleri, 2013 transfer, galatasaray, beşiktaş, fenerbahçe, son transfer haberleri, son dakika gelişmeleri, en yeni transfer haberleri, bomba transfer haberleri, transfer dedikoduları, süperlig transfer 2013, süper lig transfer haberleri, transferde son dakika gelişmeleri, son transferler

Süper Lig transfer haberleri futbol

Süper Lig transfer haberleri

Haberin Devamı

Galatasaray transfer haberleri futbol

Fenerbahçe transfer haberleri futbol

Beşiktaş transfer haberleri futbol

Galatasaray transfer haberleri

Burak'ın son talibi Arsenal

Amrabat ile yollar ayrıldı

Marko Marin yakın takipte

Astori için 6 milyon euro

Burak'ın son talibi Arsenal


Sezon başında Lazio'nun kapısından dönen Burak Yılmaz için şimdi de Arsenal'in devreye girdiği ileri sürüldü. İleri uçta Giroud'a alternatif olabilecek bir oyuncu arayan İngiliz kulübünün, Chicarito ve Remy'nin yanı sıra Burak ile de ilgilendiği belirtildi. Milli oyuncuyu Luis Suarez'e benzeten scout ekibinin şefi Rowley'in olumlu raporunun da menajer Wenger'i etkilediği bildirildi.

Amrabat ile yollar ayrıldı

Haberin Devamı

Galatasaray, Amrabat ile yolları ayırdı

İzet Hajroviç ve Alex Telles ile anlaşan Galatasaray, bu iki isme imza attırabilmek için mevcut kadrodan ilk olarak Amrabat ile yolları ayırdı... Fatih Terim’in isteği üzerine 8 milyon Euro’ya transfer edilen Faslı oyuncunun Antalyaspor’a bedelsiz kiralandığı belirtildi. Akdeniz ekibinin Başkanı Gültekin Gencer yaptığı açıklamada Ünal Aysal’ın, Amrabat’ı sezon sonuna kadar kendilerine kiraladığını söyledi. Bu arada Gencer, Holosko konusunda da Beşiktaş ile el sıkıştıklarını ifade etti.

Marko Marin yakın takipte

Avrupa basını, Galatasaray'ın şimdi de Chelsea'li Marko Marin'in peşinde olduğunu ileri sürdü. Haber, İspanyol AS gazetesi ile İtalyan Tuttomercato sitesinde yer aldı. Chelsea, 24 yaşındaki Marin'i sezon başında 1 yıllığına Sevilla'ya kiralamıştı. İspanyol ekibinde 12 maça çıkan Marin, 2 gol, 4 asistlik bir performans sergiledi. Orta saha ve kanatta forma giyen Bosna doğumlu Alman oyuncu, Alman Milli Takımı'nda 16 kez oynayıp, 1 gol kaydetti.

Astori için 6 milyon euro

La Gazzetta dello Sport, Mancini'nin istediği İtalyan stoper için G.Saray'ın Cagliari'ye 6 milyon Euro teklif ettiğini öne sürdü.

Galatasaray Kulübü Başkanı Ünal Aysal, "Şampiyonlar Ligi listesine 3 yeni isim ekleyeceğiz" derken, gözler Alex Telles ve Hajroviç'in ardından 26 yaşındaki Astori'ye çevrildi. Kamerunlu Dany ile yollarını ayırmaya hazırlanan sarı-kırmızılı takımda teknik direktör Roberto Mancini'nin Cagliari forması giyen vatandaşını istediği dün de La Gazzetta dello Sport'ta yer aldı. Haberde, Cagliari'nin 10 milyon Euro istediği Astori için G.Saray'ın 6 milyon Euro teklif ettiği yer aldı.

Haberin Devamı

Antalya'da oynarız

Galatasaray'la Ziraat Türkiye Kupası'nda karşı karşıya gelecek Tokatspor'da teknik direktör Mehmet Şahan açıklamalarda bulundu. Maçın Antalya'da oynanmasının kendileri için sorun olmayacağını belirten Şahan, kamp çalışmalarını Antalya'da devam ettiklerinden buranın da kendileri için avantaj olacağını belirtti.

Veysel Sarı sürprizi!

İşte Caner Erkin'in istediği rakam!

Essien için Fenerbahçe ve Galatasaray kapışıyor!

Emenike'nin peşinde Premier Lig ekipleri var!

Veysel Sarı sürprizi!

Eskişehir Başkanı Mesut Hoşcan, Veysel Sarı'nın gideceği kulübü işaret etti. Fenerbahçe ihtimalleri yükseldi.

Es Es’in Başkanı “Ayrılmayı kafasına koymuş. Bir kulüple anlaşmış ki bizimle yollarını ayırma kararı almış” dedi. Ertuğrul Sağlam da Veysel’in gelip, kendilerine “Gitmek istiyorum” dediğini açıkladı.

Haberin Devamı

Eskişehir Başkanı Mesut Hoşcan ile Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam, Veysel Sarı’nın F.Bahçe’ye transfer olacağını ima etti.

Ersun Yanal, eski öğrencisi Veysel Sarı’yı Gökhan’ın yedeği olarak sezon başında da transfer etmek istemiş ancak bu transfer o dönemde gerçekleşmemişti. Hoşcan, NTV Spor’a “Kendisi kulübümüzden ayrılmayı kafasına koymuş, hangi kulübe gideceğini bilmiyoruz ama bir kulüple anlaşmış ki bizimle yollarını ayırma kararı almış” dedi.

"BIRAKIN İSTANBUL’A GİDELİM"

Ertuğrul Sağlam da A Haber’e Tarık ve Veysel için “Kendileri bir tercih yaptı. Mukavelelerini uzatmadılar. Sezon sonunda bizimle olmayacakları için ara transferde bu çocukları değerlendirmek zorundayız. iki futbolcu kardeşimiz de Eskişehirspor’da önümüzdeki sezon oynamak istemediklerini dolayısıyla bu transferi düşünmemiz gerektiğini bize söylediler” diye konuştu.

Haberin Devamı

Veysel Sarı transferinde F.Bahçe adına iki ihtimal var:

SEZON SONU BEDAVA GELİR

1- Veysel’in Eskişehir ile sözleşmesi 31 Mayıs’ta sona eriyor. Sarı-Lacivertli kulüp, şu ana kadar Veysel için Eskişehir yönetimiyle herhangi bir görüşme yapmadı. Bu nedenle Veysel’in sezon sonunda bonservis bedeli ödenmeden bedava transferi gündeme gelebilir.

2- F.Bahçe yönetimi 11 Ocak’ta transfer gündemiyle toplanacak. Toplantı sonunda Veysel’in ocak transfer döneminde küçük bir bonservis bedeli karşılığında alınması mümkün olur.

İşte Caner Erkin'in istediği rakam!

Milli oyuncu sözleşme uzatmak için Gökhan Gönül'ün yıllık kazancını işaret etti. Caner, 1.7 milyon Euro garanti para ve toplam 765 bin Euro maç başı talep etti

Fenerbahçe'de ''sözleşme uzatacak' ya da 'başka kulüplere gidecek' dedikodularının en çok yapıldığı isimlerin başında Caner Erkin geliyor. Sarı lacivertli kulüp, başarılı futbolcusunun sözleşmesini tıpkı daha önce Volkan Demirel ve Mert Günok'a yaptığı gibi sezon sonunda uzatacak. Kulübünden bonuslarla birlikte yaklaşık 800 bin dolar kazanan Caner ise, yeni sözleşme için kriterini belirledi. Yıldız futbolcu, Fenerbahçe ile Milli Takım'da sağ ve sol kanadı birlikte paylaştığı Gökhan Gönül'ün yıllık ücretini baz alacak.

Gökhan, sarı lacivertli takımda yıllık 1 milyon 710 bin Euro garanti para, maç başı ücreti olarak da yıllık 765 bin Euro kazanıyor. Bu da yaklaşık 2.5 milyon Euro'luk bir rakama denk geliyor.

SEZON SONUNU BEKLEYECEK

Caner de takım arkadaşının bu ücretini kıstas alarak yıllık en az 2-2.5 milyon Euro'luk bir rakam isteyecek. Ayrıca genç futbolcuya 2 yıl önce ücretinde düzeltme konusunda söz verilmesine rağmen, o dönem yaşanan sıkıntılar nedeniyle bu söz tutulamamıştı. Caner'in bunu sorun etmeyip en iyi performansını gösterdiği de futbolcunun çevresi tarafından vurgulanıyor.

F.BAHÇE'DE KİM NE ALIYOR? (Euro)

Kuyt: 2.850 milyon
Meireles: 2.6 milyon
Sow: 2.6 milyon
Emre: 2.6 milyon
G.Gönül: 2.475 milyon
Kadlec: 2.4 milyon
Yobo: 2.3 milyon
M.Topal: 2.3 milyon
Cristian: 2.2 milyon
Egemen: 2.2 milyon

Essien için Fenerbahçe ve Galatasaray kapışıyor!

Chelsea ile yollarını ayırması beklenen Michael Essien'in Fenerbahçe'ye gidebileceği iddia edildi. Yıldız futbolcu için Galatasaray'ın da devrede olduğu belirtiliyor.

Her ne kadar ara transferde dünya yıldızı alması beklenmese de Fenerbahçe'yle ilgili heyecan verici iddiaların ardı arkası kesilmiyor. Sarı-lacivertli ekibi ilgilendiren son çarpıcı haber İngiltere'den geldi. Bir bahis sitesi, Chelsea'de şans bulamayan ünlü orta saha oyuncusu Essien'in Juventus veya Fenerbahçe'ye gidebileceğini duyurdu.

Sitede, Essien'in transferde gidebileceği muhtemel kulüplerden birinin de Galatasaray olduğu belirtildi.

Emenike'nin peşinde Premier Lig ekipleri var!

Premier Lig takımları bu sezon Fenerbahçe'nin yıldızlarına kanca attı.

Manchester United'ın yedek kaleci Mert Günok'u istediği iddialarının ardından bu kez de Ada'nın birçok takımının Emenike'yi takibe aldığı belirtildi.

Özellikle ilk yarının son haftalarında gösterdiği performansla ve attığı gollerle dikkatleri üzerine çeken Nijeryalı yıldız, İngiliz The Guardian Gazetesi tarafından da, dünyada 2013'ün en iyi 100 futbolcusu arasında gösterilmişti.

Ronaldinho için son çırpınış!

Almeida kolay değil

Lescott gelebilir

Ronaldinho için son çırpınış!

Beşiktaş’ın 5 milyon euroluk garanti teklifine karşılık vermek isteyen Brezilya kulübü, önerisini 6 milyon dolara çıkardı. Ancak bu bile siyah-beyazlıların çok gerisinde kaldı. Beşiktaş Yönetimi dün yaptığı toplantıda, Brezilyalı oyuncunun fiyatını 6 milyon euroya yükseltme kararı aldı.

Ronaldinho’yu bitirerek Türk futbol tarihinin en önemli transferlerinden birine imza atmaya hazırlanan Beşiktaş Yönetimi, 5 milyon euroluk teklifi 6 milyon euroya çıkararak bekleyişe geçti. Brezilya’dan henüz bir haber almasalar da, buradaki en yüksek teklifi Atletico Mineiro’nun sunması ve bunun bile siyah-beyazlıların altında kalması Beşiktaş’ı iyice umutlandırdı.

Başkan Fikret Orman’ın yönetim toplantısında “Nasılsa 700-800 bin euro gibi maç başı vereceğiz. 6 milyon euroya bu işi bitirin” talimatıyla fiyatın daha da yükseltildiği ortaya çıktı. Böylece transferde ne kadar ciddi olduğunu gösteren Kartal, Atletico Mineiro’nun sunduğu teklifin azlığının yanında, Brezilya’da vergi sisteminin yüksek olması nedeniyle de ümidini iyice artırdı. Yıldız oyuncuya maddi olarak en fazla teklifi yapan kulüp unvanını elinde bulunduran Beşiktaş, Ronaldinho’nun kabul etmesi halinde,
transferi noktalamak için banka teminatı da sunacak. Orman bu teminatın Ahmet Nur Çebi tarafından verilmesini istedi.

Bu transferdeki tüm rakiplerini saf dışı bırakmak için reklam ve sponsor gelirleriyle, Ronaldinho’ya ekstra kazançlar da yaratacak olan yönetim, transferi bitirmesi durumunda, yıldız futbolcunun ismini paraya çevirebilmek için, Uzak Doğu, Dubai, Avrupa, ABD ve Brezilya’da yapılacak turnuvalara katılmayı da planlıyor.

ORMAN KIZIL’LA TARTIŞTI

Ronaldinho konusu konuşulurken Beşiktaş Başkanı Fikret Orman’ı telefon ile arayan Gaziantepspor Başkanı İbrahim Kızıl’ın, Serdar Kurtuluş transferinden kalan 800 bin TL’yi istediği ve Orman ile sert tartışmalar yaşadığı iddia edildi. Gaziantepspor’dan Cenk Tosun’u almak isteyen Beşiktaş’ın işinin yaşandığı ileri sürülen bu tartışmanın ardından zora girdiği ifade edildi.

Almeida kolay değil

Özen, Almeida'nın sözleşme uzatma ihtimalinin zor olduğunu söyledi. Portekizli'nin Dünya Kupası'na odaklandığını belirten Özen, "İyi bir kontrat beklentisi var. Dünya Kupası'nı bekliyor. Oyuncunun ve fonun imzası, yani iki imza gerekiyor. Kolay gözükmüyor" dedi.

Lescott gelebilir

Beşiktaş Sportif Direktörü Önder Özen, siyah beyazlı takımın transfer gündemine ilişkin soruları yanıtladı. İngiliz stoper Joleon Lescott hakkında değerlenmdirmelerde bulunan Özen, "Lescott beğendiğim bir stoper. Serttir, agresiftir. Sezon sonunda sözleşmesi bitiyor, devre arasında gelme olasılığı bence yok, 20'sinden sonra belki" ifadelerini kullandı.