Futbol Süper Lig transfer haberleri futbol

Süper Lig transfer haberleri futbol

10.01.2014 - 10:14 | Son Güncellenme:

Süper Lig transfer haberleri, futbolda bomba transferler, transferde son gelişmeler

Süper Lig transfer haberleri futbol

Süper Lig transfer haberleri

Haberin Devamı

Galatasaray transfer haberleri futbol

Fenerbahçe transfer haberleri futbol

Beşiktaş transfer haberleri futbol

Amrabat'tan yönetime mesaj! 'Gidersem...'

Telles için Napoli devrede!

Hajrovic'te % 20 sürprizi

Bruma'ya teklif var!

Amrabat'tan yönetime mesaj! 'Gidersem...'

Ga­la­ta­sa­ray’ın ara trans­fer dö­ne­min­de kad­ro­dan gön­der­me­yi dü­şün­dü­ğü Fas­lı oyun­cu­su Nor­din Am­ra­bat, tek­nik he­yet ara­cı­lı­ğıy­la yö­ne­ti­me me­saj gön­der­di. Fas­lı fut­bol­cu­nun gön­de­ril­mek is­te­me­si­ni an­la­dı­ğı­nı be­lir­te­rek, “An­cak Tür­ki­ye’de Ga­la­ta­sa­ray’dan baş­ka bir ta­kım­da oy­na­mam. Gi­de­cek­sem yurtdı­şı­na gi­de­rim” de­di­ği kay­de­dil­di. Kay­se­ris­por’un ise Am­ra­bat’a ta­lip ol­du­ğu kay­de­di­lir­ken Sa­rı-Kır­mı­zı­lı­lar’ın Fas­lı oyun­cu­yu ki­ra­la­ma yo­luy­la Sa­lih Dur­sun için ta­kas ola­rak tek­lif et­ti­ği be­lir­til­di. Kay­se­ri yö­ne­ti­mi­nin ise Am­ba­rat’ı Sa­lih ta­ka­sın­da dü­şün­me­dik­le­ri­ni an­cak bun­dan ba­ğım­sız ola­rak ala­bi­le­cek­le­ri­ni söy­le­dik­le­ri öğ­re­nil­di. Kay­se­ri’nin, Cey­hun Gül­se­lam ta­le­bi­ne ise ret ya­nı­tı ve­ril­di­ği kay­de­dil­di.

Haberin Devamı

Sa­lih için son gün

Sa­lih Dur­sun’un me­na­je­ri Cen­giz­han Hın­çal ise önem­li ve net bir açık­la­ma­da bu­lun­du. Kay­se­ris­por ile Ga­la­ta­sa­ray ara­sın­da­ki gö­rüş­me­ler­de son aşa­ma­ya ge­lin­di­ği­ni be­lir­ten Hın­çal, “Da­ha net bir ge­liş­me yok. Ku­lüp­ler ara­sın­da­ki gö­rüş­me sü­rü­yor, ku­lüp­le­r an­laş­mak üze­re. Bi­raz iler­le­me var. On­lar­la an­laş­tık­tan son­ra biz Ga­la­ta­sa­ray ile ma­sa­ya otu­ra­ca­ğız. Trans­fe­rin 10 Ocak Cu­ma gü­nü­ne (bu­gün) ka­dar so­nuç­la­na­ca­ğı­nı dü­şü­nü­yo­rum. Gö­rüş­me­ler olum­lu iler­li­yor. Biz bek­le­me­de­yiz” de­di.

Hajrovic'te % 20 sürprizi

Galatasaray'ın İzet Hajrovic için 3.8 milyon euro bonservis bedelinin dışında İsviçre kulübüne bir sonraki satıştan yüzde 20 pay hakkı verileceği ortaya çıktı

Galatasaray'ın İzet Hajrovic için 3.8 milyon euro bonservis bedelinin dışında İsviçre kulübüne bir sonraki satıştan yüzde 20 pay hakkı verileceği ortaya çıktı. Ayrıca Boşnak oyuncunun, sarı-kırmızılı ekipte tutunamaması durumunda ilk görüşme hakkının Grasshoppers'a verileceği de sözleşmesinde yer alıyor.

Haberin Devamı

Telles için Napoli devrede!

Gremio Başkanı Fabio Koff'un Galatasaray'a çok kızgın olduğu ve "Alex'i İtalya'ya satın" dediği belidtildi. Menajeri Otto da bu yönde bir açıklama yaparak İtalya'dan teklif aldıklarını duyurdu. Alex Telles'e kanca atan kulübün Napoli olduğu ve resmi teklif yapmaya hazırlandığı öğrenildi.

Galatasaray'ı suçladılar

Sportif Direktör Rui Costa, “Sözleşmede anlaşma sağlanmışsa buna uymanız gerekir. Son anda o maddeleri değiştiremezsiniz. Ben Gremio kulübünü risk altına sokamam” dedi. Telles’in menajeri Fernando Otto ise yaşanan problem nedeniyle şaşkın olduğunu ifade etti. Mancini ile sürekli görüştüğünü kaydeden Otto, “Telles’i çok isteyen Mancini de benim gibi çok şaşkın durumda. İtalya’dan teklifler var. Türkiye olmazsa, Telles’i oraya götürebilirim” diye konuştu.

Haberin Devamı

Uçağa binmedi

Alex Telles’in, Türkiye’ye gelirken son anda havaalanından geri döndüğü ortaya çıktı. Brezilya basınındaki haberlere göre Telles, Porto Alegre’deki Salgado Filho Havaalanı’nda iken çıkan pürüzü öğrendi ve uçuşunu iptal etti. Buradan Sao Paolo’ya uçacak olan oyuncu oradan da Türkiye uçağına binecekti.

‘Kontrat yok’

Galatasaray, Alex Telles transferinin Gremio’ya peşin ödeme yapılmaması nedeniyle geciktiği yönünde medyaya yansıyan haberleri yalanladı. Yapılan açıklamada, “İmzalanmamış bir kontratın ödemesinin olmayacağı gibi, konuya ilişkin herhangi bir son tarihin de bulunmadığının bilinmesini isteriz” ifadeleri kullanıldı.

Bruma'ya teklif var!

Sarı-kırmızılı ekipte fazla forma şansı bulamayan Bruma'nın kiralanması gündemde...

Yabancı kontenjanı nedeni ile ligin ilk yarısında fazla forma şansı bulamayan Bruma'nın kiralanması yeniden gündeme geldi...

Serie A'dan iki kulübün Portekizli yıldız için Galatasaray'a resmi başvuru yaptığı öğrenildi. Hajrovic'in gelmesiyle alternatifleri artan Roberto Mancini'nin Bruma'nın sezon sonuna kadar kiralanmasına sıcak baktığı gelen bilgiler arasında.

Haberin Devamı

Fenerbahçe transferde büyük oynuyor

Yanal'ın Kampl ısrarı sürüyor

Üç yabancı kesin gidici

Cardiff'in Yobo inadı!

Salih'e garanti verdiler!

Fenerbahçe transferde büyük oynuyor

Süper Lig'in lideri Fenerbahçe, hem gelecek sezonun yabancı yapılanmasını sürdürüyor hem de kadrosuna yeni isimler katmanın planlarını yapıyor.

Devre arasında transfer yapmayacağını ve yabancı kontenjanı kısıtlamasına göre hareket edeceğini açıklayan Fenerbahçe, Avrupa'da yıldız oyuncuları da takip etmeye devam ediyor. Genç, koşan ve arzulu bir takım yaratmak isteyen Ersun Yanal, sezon sonuna kadar sözleşmesi olmasına rağmen Fenerbahçe'nin geleceğini yaratmak için mücadele ediyor. Sarı lacivertli takımla ilk sezonunda şampiyonluk yaşayıp kontratını böyle bir başarı ile yenilemek isteyen Ersun Yanal, Marsilya'nın yeni yıldız adayını da gözden kaçırmıyor.

Yeni jenereasyonun yıldız adayı
Geçen sezon Bastia formasıyla harikalar yaratan ve ülkemizde düzenlenen 20 Yaş Altı Dünya Kupası'nın yıldızları arasında yer alan Thauvin, bu yıla da bomba gibi girmişti. Geride bıraktığımız ilk yarıda altısı Şampiyonlar Ligi karşılaşması olmak üzere toplamda 26 maça çıkan Florian Thauvin, 11 gol 6 asistlik bir performans yakaladı. Fransa 21 Yaş Altı Milli Takımı'na da yükselen Thauvin için geleceğin Ribery'si yorumları da yapılıyor. Fransa Milli Takımı'nın yeni nesil yıldız adayları arasında gösterilen sağ kanat oyuncusu, geçen sezon da Bastia formasıyla adeta şov yaptı. Milli maçlar dahil olmak üzere 46 maça çıkan Thauvin, 18 hol 4 asistlik performansıyla Fransa Ligi'ni salladı.

İngiliz basını Arsenal ve Fenerbahçe dedi
Geleceğin yıldızı olarak gösterilen 20 yaşındaki futbolcu için Fenerbahçe'nin devrede olduğu, oyuncunun sezon sonuna kadar takibine devam edileceği belirtildi. Marsilya'nın içinde bulunduğu mali kriz ve lihdeki kötü durumu, oyuncunun satılmasına neden olabilir. Marsilya ligin ilk yarısını lider Paris Saint Germain'in 15 puan gerisinde 6. sırada tamamladı.

Marsilya böyle giderse Şampiyonlar Ligi ve UEFA Avrupa Ligi'ne katılamama riskiyle de karşı karşıya. Ciddi bir ekonomik kriz tehlikesi yaşayan Marsilya, Thauvin'i ciddi bir bonservis bedeli karşılığında elinden çıkarabilir. Transfermarkt değerlerine göre 12 milyon Euro bonservis bedeli biçilen Thuavin için İngiliz basını Arsenal'in de devrede olduğunu yazdı. İngiltere medyası, Wenger'in Fransız yıldız adayı ile yakından ilgilendiğini ve transferde rakiplerinin Fenerbahçe olduğunu ifade etti.

Transfer harikası
Haberin detayındaysa Marsilya'nın 15 milyon Euro ödeyerek kadrosuna kattığı Florian Thauvin için beklediği bonservis bedelinin 20 milyon Euro olduğu yazıldı. Sarı lacivertlilerin bu bonservis bedeline yaklaşmasının çok zor olduğu, Arsenal'in de bu kadar büyük bütçeli bir transferi yaz dönemine bırakacağı belirtildi

Grenoble'dan Bastia'ya transfer olan Thauvin, buradan Lille'e 3,5 milyon Euro bonservis bedeliyle transfer oldu. Lille daha sonra oyuncunun 1 sene daha Bastia'da kiralık oynamasını istedi ve futbolcuyu eski takımında bıraktı. Burada harikalar yaratan Florian Thauvin, Lille'e gelmeden Marsilya'ya gitti. Ancak bu transfer Lille kulübüne 15 milyon Euro kazandırdı. Fransa'nın en çok konuşulan transfer politikalarından biri olan Thauvin, Lille'de oynamadan takımına 15 milyon Euro kazandırmış oldu.

Yanal'ın Kampl ısrarı sürüyor
Fenerbahçe'nin bir diğer transfer hedefi de Kevin Kampl, Sezonun ilk yarısını fırtına gibi geçiren ve Ersun Yanal'ın ısrarla kadrosuna katmak istediği Sloven oyuncu için sarı lacivertliler her şartı zorlayacak. Gerek sezon sonu gerekse de devre arası transfer sezonunda kadrosunda görmek istediği Kampl için Ersun Yanal'ın ısrarı devam ediyor. İlk devrede 29 maça çıkan ve 10 gol 16 asist gibi üst düzey bir performans sergileyen Kampl, geçen yılı da 7 gol 15 asist ile tamamlamıştı. Skora katkısı oldukça fazla olan orta saha oyuncusu, Ersun Yanal'ın istediği tüm özelliklere sahip. Eurosport.com Türkiye'nin edindiği bilgiye göre, Ersun Yanal'ın önümüzdeki sezonki oyun planı için Kampl'ı ısrarla istediği belirtildi. Salzburg'un 7,5 milyon Euro bonservis bedeli belirlediği Kampl için futbolcunun menajeri Eurosport.com Türkiye'ye sarı lacivertlilerin ilgisini doğrulayan açıklamalarda bulunmuştu. Antalya kampı devam ederken Ersun Yanal'ın da transfer için Aziz Yıldırım ile bir araya gelebileceği de belirtildi.

Üç yabancı kesin gidici
Devre arasında Kadlec ve Yobo, sezon sonunda da Krasic ile yolları ayıracak olan sarı lacivertliler sözleşmesi bitecek olan Cristian için de Türk vatandaşlığı başvurusunda bulunacak. Eğer Cristian'ın başvurusu kabul edilirse futbolcuyla yeni mukavele yapılacak. Türkiye'deki 5. yılına haziran ayıyla beraber merhaba diyecek olan Cristian Baroni, Mert Nobre gibi Türk statüsünde oynayabilecek. Miroslav Stoch'un da sezonun ikinci yarısında performansına bakılarak yeni sezon kampına götürülüp götürülmeyeceğine karar verilecek. Slovak futbolcu Yunanistan Ligi'ndeki başarılı performansını sürdürürse takımda kalacak. Ancak sert bir düşüş yaşarsa gelen ilk ciddi teklifle yollar ayrılacak.

Cardiff'in Yobo inadı!

Bu sezonun ilk yarısında forma şansı bulamayan ve teknik direktör Ersun Yanal'ın yolların ayrılmasını istediği Yobo için Cardiff City ısrarını sürdürüyor

Ancak Sarı-Lacivertliler’de yıllık 2.3 milyon Euro kazanan Nijeryalı da, alacağı para konusunda indirime gitmiyor. İngiliz ekibi bu rakamı çok bulurken, tecrübeli savunmacı Sarı-Lacivertliler’le idmanlarını sürdürmeye devam ediyor. Sezon başından bu yana Nijeryalı savunma oyuncusuyla temasta olan İngiliz ekibi, Yobo için tüm şartları zorluyor.

Salih'e garanti verdiler!

Daum, Batalla'nın yerine düşündüğü Salih Uçan'a forma garantisi verdi. Tecrübeli hoca, “Gelirsen yerin hazır, ilk 11'in vazgeçilmezi olursun” dedi. Timsah, Cenk Tosun transferinde de mutlu sona yakın. Kıyasıya pazarlık sürüyor.

Bursaspor’un transfer listesindeki bir numaralı isimlerden Salih Uçan’a Daum garantisi. Alman teknik adam Fenerbahçe’den kiralamak istediği genç oyuncuya mesaj gönderdi, “Gelirsen forman hazır. İlk 11’in vazgeçilmezi olursun” dedi. Yeşil-Beyazlı takımda Batalla’nın ayrılmasının ardından 10 numara mevkii için Sarı-Lacivertliler’in genç yıldızını düşünen Daum, yönetime bu konuda ısrarını sürdürüyor.

Timsah’ın idarecileri Salih için en kısa zamanda Fenerbahçe’nin kapısını bir kez daha çalacak. Ersun Yanal’ın vereceği karar doğrultusunda transfer konusu netleşecek. Süper Lig’de bu sezon yalnızca 7 maçta şans bulan genç oyuncu için verilen bu garanti, Fenerbahçe cephesini de ikna etmek adına önemli etken. Zira geleceğin en önemli yıldızları arasında gösterilen 19 yaşındaki futbolcunun oynayarak kendisini geliştirmesi arzu ediliyor. Ancak özellikle alternatifli orta sahaya sahip olan Fenerbahçe’de bu durum pek mümkün görünmüyor.

Beşiktaş Keita'ya yöneldi!

Ronaldinho olmadı Robinho

Tarık Çamdal çıldırttı!

CSKA'dan Fernandes'e 4 milyon euro

Ronaldinho rüyası bitti!

Beşiktaş Keita'ya yöneldi!


Ronaldinho'da hüsran yaşayan Beşiktaş rotayı bir dönem Barcelona forması da giyen Seydou Keita'ya çevirdi. En son Çin'in Dalian Aerbin takımında ter döken tecrübeli orta saha oyuncusu menajerler aracılığıyla siyah-beyazlılar'a önerildi. 33 yaşındaki Keita da son kararı teknik direktör Bilic'in vereceği öğrenildi. Keita 2008-2012 yıllarında Barcelona'da forma giymiş ardından Çin'in yolunu tutmuştu. Bu arada Eneramo, Karabük'le sözleşleş imzaladı.

Ronaldinho olmadı Robinho

Ronaldinho'ya 2.5 yıl için 15 milyon Euro teklif eden Beşiktaş dün gelen haberle sarsıldı. Yıldız oyuncunun kulübü Atletico Mineiro, Sambacı ile 1 yıllığına anlaştığını duyurdu. Kartal'ın yeni hedefi Milan'ın Breziyalı yıldızı Robinho

Beşiktaş'ın Ronaldinho hayali dün suya düştü... Ronaldinho'nun transferinde şoka uğrayan Kartal'ın hedefinde bir başka Brezilyalı var! İtalyan devi Milan'ın yıldızı Robinho'nun Beşiktaş'ın listesinde olduğu ifade edildi. Atletico Mineiro ile sözleşme yenilen Ronaldinho'nun transferini başkan Alexandre Kalil, twitter hesabından duyurdu. Başkan Kalil'in Ronaldinho'ya imzayı attırdıklarını açıklamasından sonra Atletico Mineiro'nun resmi sitesi aşırı yüklenmeden dolayı çöktü. Brezilyalı futbolcunun Türkiye'deki temsilcisi Ayhan Yeşilbaş, Atletico Mineiro Kulübü Başkanı Alexandre Kalil'in, Ronaldinho ile sözleşme yenilediklerine dair sosyal medyada yer alan ifadelerini doğruladı.

KARTAL YARIM SEZON KİRALAMAK İSTİYOR
İtalya'dan gelen iddialara göre Beşiktaş'ın Robinho için kiralık teklifinde bulunduğu sezon sonunda da Avrupa kupalarına gidebilmesi halinde oyuncuyu satın almak istediği İfade edildi. Beşiktaş'ın listesinde olan Robinho'nun şimdilik Siyah-Beyazlı kulübe sıcak bakmadığı iddia edildi. Ancak menajerinin bu transfer için açık kapı bıraktığı ve "Neden olmasın" dediği iddia edildi

BU SEZON 19 MAÇTA 2 GOL ATTI 4 ASİST YAPTI
Yeniden yapılanma kararı alan Milan'ın Robinho'yu satmak istediği ancak kiralık tekliflerini de değerlendirebileceği belirlendi. Robinho bu sezon Milan'da oynadığı 19 resmi maçta 2 gol attı ve 4 asist yaptı. Önceki günlerde yıldız oyuncunun ismi Trabzonsporla'da anılmıştı. Beşiktaş yönetimi, Ronaldinho'da yaşadığı sıkıntıyı Robinho ile telafi etme peşinde.

MiLAN'DAN AYRILACAK
29 yaşındaki yıldız Milan'a 2010 yılında transfer oldu. Santos, Real Madrid, Manchester City formaları giyen Brezilyalı oyuncu İtalyan kulübüyle de devre arasında yollarını ayıracak.

Tarık Çamdal çıldırttı!

Eskişehirspor oyuncusu Tarık Çamdal ile görüşen Beşiktaş oyuncunun görüşmeler sırasında ettiği lafın ardından transferden vazgeçti.

Beşiktaş, Galatasaray ile çekiştiği Tarık Çamdal'dan da vazgeçti. Görüşmeler yoğun bir şekilde sürerken genç oyuncunun farklı bir ortamda "G.Saray'da oynamak istiyorum ama..." şeklinde bir ifadesinin öğrenilmesi üzerine, siyahbeyazlı yöneticilerin, "Bu nasıl iş bizimle pazarlıkta ama böyle laflar ediyor" dediği ve imza aşamasından döndüğü öğrenildi. Futbol Direktörü Önder Özen ise "Tarık artık gündemimizde yok. Allah herkesin gönlüne göre versin" ifadesini kullandı.

CSKA'dan Fernandes'e 4 milyon euro

Saha içindeki disiplinsizliği, sözleşme yenileme konusundaki direnişi ve gece hayatındaki skandalları nedeniyle artık taraftarı da bezdiren Fernandes konusunda Rusya'dan ilginç bir teklif geldi. Japon yıldızı Honda'yı Milan'a kaptıran CSKA Moskova'nın, sezon sonu için West Ham ile el sıkıştığı belirtilen Fernandes ile ilgilendiği bildirildi. Rusların, Portekizli için Beşiktaş'a 4 milyon euro'luk bir teklifte bulunduğu ileri sürüldü.

Ronaldinho rüyası bitti!

Beşiktaş’ın sponsor desteğiyle transferini gerçekleştirmek için yoğun çaba harcadığı Brezilyalı yıldız kulübü Atletico Mineiro’da kaldı. Mineiro Başkanı Alexandre Kalil, twitter üzerinden Ronaldinho ile anlaştıklarını açıkladı.

Siyah-beyazlı kulübün uzun süredir transfer etmek istediği Ronaldinho’dan kötü haber geldi. Sponsor desteğiyle Brezilyalı yıldızı İstanbul’a getirmek için yoğun çaba harcayan Beşiktaş yönetiminin girişimleri sonuçsuz kaldı. 33 yaşındaki Ronaldinho, kulübü Atletico Mineiro ile anlaşmaya vardı. Atletico Mineiro Başkanı Alexandre Kalil, resmi twitter hesabı üzerinden bir açıklama yaparak, oyuncunun sözleşme yenilediğini söyledi. Kalil yazdığı mesajda transfer haberlerine göndermede bulunarak, “Bu gürültüler canımı sıkıyordu. Ancak herkesin sevdiği adam kulüpte kaldı. Sözleşme yeniledik” dedi.

1 yıllık imza

Atletico Mineiro da twitter hesabından Ronaldinho ile yeniden anlaşıldığını duyurdu. Kulübün resmi internet sitesinden ise anlaşmanın 1 yıllık olduğu belirtildi.

Beşiktaş, Ronaldinho’ya en son 4.5 milyon euro önermişti. Brezilyalı yıldızın ağabeyi ve menajeri Roberto Assis aynı rakamların Brezilya’da olduğunu bu sebeple rakamın 6.5 milyon euro olmasını istemişti. Ronaldinho’nun Türkiye temsilcisi Ayhan Yeşilbaş ise oyuncunun menajeri Roberto Assis’in kendisini aradığını ve imzaların atıldığını söylediğini belirterek, “Maddiyat dışında başka unsurların devreye girdiğini tahmin ediyorum çünkü Beşiktaş’ın hatırı sayılır bir teklifi vardı” diye konuştu.

R10 çok mutlu!

Kulübü Atletico Mineiro ile sözleşme yenileyen Ronaldinho, resmi twitter hesabından açıklama yayınladı. Brezilyalı oyuncu, Atletico Mineiro taraftarlarına yazdığı mesajda mutlu olduğunu belirtildi.

Kartal'a Kolombiyalı forvet
Soccer Magazine, Genoa'nın da takibe aldığı 23 yaşındaki forvetin Beşiktaş yolunda olduğunu ileri sürdü. Kartal'ın, Kolombiyalı yıldızı 300 bin euro'ya kiralayacağı belirtildi

Kadro darlığı nedeniyle transferde hareketli günler geçiren Beşiktaş'ın, Pedro Franco'nun ardından 2. bir Kolombiyalı ile dirsek temasında olduğu ileri sürüldü. İtalyan Soccer Magazine, Ronaldinho ile ilgili girişimlerini sürdüren siyahbeyazlıların, Erik Moreno konusunda da önemli yol aldığını iddia etti.

Rotası İstanbul'a dönüyor
Genoa'nın da transfer listesinde olduğu vurgulanan 23 yaşındaki forvetin rotasının İstanbul'a dönmek üzere olduğu dile getirildi. Bu sezon görev aldığı 8 karşılaşmada 4 gol kaydeden Moreno'nun kiralık olarak Beşiktaş forması giyeceğine dikkat çeken Soccer Magazine, konuyla ilgili haberinde şu ifadeleri kullandı:

Kartal, geride kalmak istemiyor
"Ezeli rakipleri Fenerbahçe ve G.Saray'ın gerisinde kalmak istemeyen Beşiktaş, Erik Moreno'nun transferinde sona yaklaştı. Kolombiyalı oyuncunun kulübü Millonarios yönetimi ile yapılan pazarlıklar sonucunda 300 bin euro'luk kiralama bedeli konusunda anlaşma sağlanmak üzere." Bu arada Avrupa'da oynamak isteyen genç forvetin, Kartal'ın eski file bekçisi Cordoba'dan da bilgi aldığı ileri sürüldü.

Yazarlar