Futbol Süper Lig transfer haberleri futbol

Süper Lig transfer haberleri futbol

20.01.2014 - 10:03 | Son Güncellenme:

Süper Lig transfer haberleri, futbolda bomba transferler, transferde son gelişmeler

Süper Lig transfer haberleri futbol

Galatasaray transfer haberleri futbol

Haberin Devamı

Fenerbahçe transfer haberleri futbol

Beşiktaş transfer haberleri futbol

Galatasaray transfer haberleri futbol

Galatasaray'dan Veysel Sarı ve Tarık Çamdal atağı!

Aslan Endoğan'a kavuşuyor!

Dany Trabzonspor yolunda!

Cimbom'da Essien zirvesi

Savunmaya tecrübe aşısı

Amrabat anlaştı iddiası
Galatasaray'dan Veysel Sarı ve Tarık Çamdal atağı!
Ga­la­ta­sa­ray, Es­ki­şe­hirs­por’dan Ta­rık Çam­dal ve Vey­sel Sa­rı için önem­li me­sa­fe kat et­ti. Yö­ne­tim­le­rin bu­gün an­la­şa­rak trans­fer­le­re res­mi­yet ka­zan­dı­rıl­ma­sı bek­le­ni­yor.

Ara trans­fer dö­ne­min­de Haj­ro­vic, Tel­les, Umut Gün­do­ğan, Sa­lih Dur­sun gi­bi isim­ler­le kad­ro­su­nu tak­vi­ye eden Ga­la­ta­sa­ray hız ke­se­cek gi­bi dur­mu­yor. Sa­rı-Kır­mı­zı­lı yö­ne­tim, Es­ki­şe­hirs­por’da kad­ro dı­şı bı­ra­kı­lan Ta­rık Çam­dal ve Vey­sel Sa­rı trans­fer­le­ri­ni de bi­tir­me yo­lun­da önem­li me­sa­fe kat et­ti. Es­ki­şe­hirs­por’la bü­yük öl­çü­de an­la­şan Ga­la­ta­sa­ray yö­ne­ti­mi­nin, bu­gün ya­pı­la­cak Ku­lüp­ler Bir­li­ği top­lan­tı­sın­da son nok­ta­yı koy­ma­sı bek­le­ni­yor.

Haberin Devamı

Ara­da 100 bin eu­ro kal­dı

Fut­bol­cu­lar­la an­la­şan Sa­rı-Kır­mı­zı­lı yö­ne­tim, Es­ki­şe­hirs­por’dan Ne­ca­ti Ateş ve Er­man Kı­lıç’tan kay­nak­la­nan 300 bin eu­ro­luk ala­ca­ğı­nı sil­di, üs­tü­ne ise 1.5 mil­yon eu­ro­yu iki eşit tak­sit­te öde­me­yi vaa­det­ti. Es­ki­şe­hirs­por 1.6 mil­yon eu­ro ve pe­şin is­te­di. Ga­la­ta­sa­ray pe­şin öde­me­yi ka­bul et­ti; an­cak ara­da­ki 100 bin eu­ro so­run ol­du. Bu ko­nu­da bu­gün ya­pı­la­cak top­lan­tı­da Es­ki­şe­hirs­por’un ge­ri adım at­ma­sı ve an­laş­ma­nın sağ­lan­ma­sı bek­le­ni­yor.

Aslan Endoğan'a kavuşuyor!
Galatasaray'ın Basel'den transfer ettiği Endoğan Adili, bu akşam İstanbul'a geliyor.
Cim-Bom’un, İsviçre’nin Basel kulübünden sürpriz şekilde transfer ettiği Endoğan Adili dün gece İstanbul’a getirildi. İsviçre Ligi’nde gol atmış en genç futbolcu unvanına sahip olan 19 yaşındaki Adili’nin bugün sağlık kontrollerinden geçirileceği ve ardından da 4.5 yıllık resmi sözleşmeye imza atacağı bildirildi. Annesi Kosovalı, babası Türk olan Endoğan Adili, Türkiye’de yerli statüsünde forma giyebilecek.
Dany Trabzonspor yolunda!
Galatasaray'ın takımdan göndermeye çalıştığı Dany'nin adı Karabükspor ve Beşiktaş'ın ardından Trabzonspor ile anılıyor.
Sarı-Kırmızılılar'la iyi ilişkiler yürüten yönetim, düşük maliyetle transferi bitirmeyi hedefliyor.
Fanatik'te yer alan habere göre; Trabzonspor’da sürpriz bir isim gündeme geldi. Yönetim, Giray Kaçar’ı Antalyaspor’a sattıktan sonra savunmaya yerli bir takviye yapmayı planlıyordu. Ancak menacerlerin önerisiyle Galatasaraylı Dany listeye girdi. Bordo-Mavili Yönetim, Yekta Kurtuluş’u transfer etmek için harekete geçtiğinde Ünal Aysal ve ekibiyle olan ikili ilişkileri geliştirmişti. Hatta İbrahim Hacıosmanoğlu, Yekta’dan vazgeçtiklerini açıklarken, “Buna rağmen bize her türlü kolaylığı gösteren Galatasaray Yönetimi’ne teşekkür ederim” demişti. Trabzonspor, Cim Bom’un yabancı kontenjanı nedeniyle tamamen gözden çıkarttığı Dany’yi düşük bir maliyetle kadroya katmak istiyor. Mustafa Akçay da bu transfere onay verdi.
27 yaşındaki stoperin ise Bordo-Mavili ekibe imza atmaya sıcak baktığı kaydedildi. Şu anda kadrosunda 9 yabancı bulunan Fırtına, Alanzinho, Bamba ya da Janko’dan birini gönderip, hem yabancı bir forvet hem de Dany’yi kadroya katmayı planlıyor.
Cimbom'da Essien zirvesi
İngilizler, Galatasaray'ın Essien'i kiralamak için bu hafta menajeriyle görüşeceğini öne sürdü
Transfer şampiyonu Galatasaray'ın Chelsea'li Michael Essien'in de peşinde olduğuna ilişkin iddiaların ardı arkası kesilmiyor. İngiliz medyası Chelsea'de forma şansı bulamayan Essien'in kaderinin bu hafta belli olacağını belirtirken, Galatasaray'ın 31 yaşındaki oyuncuyu kiralamak istediği vurgulandı. "Essien, Drogba'nın yanına gidebilir" ifadesinin kullanıldığı haberlerde, Ganalı yıldızın menajerinin, bu hafta G.Saray'la görüşeceği kaydedildi. Yabancı kontenjanında yer açmaya çalışan Cimbom'da teknik direktör Mancini'nin, Essien'i çok istediği ve hem savunmada hem orta sahada oynayabilmesi nedeniyle bu oyuncuyu joker gibi kullanmayı düşündüğü belirtildi.
Savunmaya tecrübe aşısı
Mancini, Semih ve Chedjou'ya alternatif olarak Burdisso'nun alınmasını talep etti
Roberto Mancini yabancı kontenjanında yer açılması durumunda İnter'den eski öğrencisi Nicolas Burdisso'nun alınması için yönetime başvurdu. İtalyan çalıştırıcı, Roma ile olan sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan Arjantinli stoperi, Semih Kaya ve Chedjou'ya alternatif olarak istedi. Galatasaray'ın yarım sezon için Roma'ya 450 bin euro teklif ettiği ifade edildi. İtalyan ekibi kabul ederse, 32 yaşındaki Burdisso sezon sonuna kadar 600 bin euro, gelecek sezon ise 1 milyon euro alacak.
Amrabat anlaştı iddiası
Mancini'nin Antalya hazırlık kampı boyunca antrenmanlarda ve maçlarda sık sık şans verdiği Amrabat'ı Antalya maçı kadrosuna almamaması, Faslı oyuncunun Antalya ile anlaştığı yorumlarına neden oldu.
Bilindiği üzere Galatasaray yabancı kontenjanı nedeniyle Amrabat’ı kiralamak istediğini açıklayınca, Antalyaspor yıldız oyuncuyu kadrosuna katmak için bir hayli çaba sarf etmiş ancak oyuncuyu bir türlü ikna edememiş ve devreye Samet Aybaba girmişti. Galatasaray da olası bir anlaşma zeminini ön görerek Amrabat’ı maç kadrosuna dahil etmedi.
Fenerbahçe transfer haberleri futbol
"Arda Turan Fenerbahçe'yi reddetti"
Fenerbahçe'nin hedefi Aoudia
"Arda Turan Fenerbahçe'yi reddetti"
Semih Şentürk: Fenerbahçe, 7 milyon euro teklif etti, ama Arda Turan reddetti. Bana göre yüzde 1 milyon F.Bahçe'ye gelmez.
F.Bahçe'de uzun süre kadro dışı kaldıktan sonra Antalya'ya transfer olan Semih Şentürk, açıklamalarda bulundu. Fenerbahçe'de bu yerlere gelmesinde Alex'in yüzde 40 payı olduğunu ifade eden Semih, "Alex'i giderken havaalanından uğurlamamın takımdaki geleceğimde bana büyük zararları oldu" dedi.
6 AY, 6 YIL GİBİ
Dereağzı'nda geçirdiği 6 ayın, 6 yıl gibi geldiğini ifade eden Semih, "Beni istemeyebilirsin. Ama bir çağır konuş. Yılda 1.5 milyon euro garanti para alıyordum. Bu parayı ödemeyi nasıl göze aldılar, anlamıyorum. Aziz Yıldırım benimle hiç görüşmedi. Niye görüşmedi bilmiyorum. Merak da etmiyorum açıkçası. Başkan'ı cezaevinde 1 kez ziyaret ettim. Kötü bir duyguydu" diye konuştu.
EN KEYİFLİSİ ZİCO'YDU
En keyif aldığı hocanın Zico olduğunu söyleyen Semih, "Beni oynatmamasına rağmen bu böyle. Beni Katar'a da götürmek istedi ancak 6 aydır top oynamadığım için olmadı" şeklinde konuştu. Fenerbahçe'nin, Arda Turan'a 7 milyon euro önerdiğini dile getiren Semih, "Teklifi kabul etmedi. Bence F.Bahçe'ye gelmez. Yüzde 1 milyon gelmez" dedi. Kocaman'la Manisa'da koptuklarını belirten yıldız golcü, Kadıköy'de gol atarsa sevinmeyeceğini ifade etti.
Fenerbahçe'nin hedefi Aoudia
Fenerbahçe’nin, Dinamo Dresden’in Cezayirli forveti Aoudia ile ilgilendiği iddia edildi
Fenerbahçe’nin Almanya 2. Ligi’nde Dynamo Dresden forması giyen Dinamo Dresden takımının 26 yaşındaki forveti Mohamed Amine Aoudiaile ilgilendiği iddia edildi. France Football’un haberine göre sarı lacivertliler, kulübüyle 2015’e dek kontratı bulunan Cezayirli oyuncuyu kadrosuna katmak istiyor.
Bu sezon başında Alman ikinci lig ekibine gelen oyuncu 15 maçta attığı 6 golle dikkat çekti. Aoudia’nın Fenerbahçe tarafından bir süredir izlendiği belirtilirken, transfer için girişimlerin ara transfer dönemi veya gelecek yaz yapılabileceği belirtildi. Cezayirli futbolcu 7 kez ülkesinin milli takımında da forma giydi.
Beşiktaş transfer haberleri futbol
Kartal'a yeni panzer
'Çete'ye yeni üye
Sağ beke Nijeryalı
Beşiktaş transfer haberleri futbol
Hunt, yıllık 1.5 milyon euro'luk teklifi kabul etti. Eşi Türk olan Alman oyuncu orta saha ve forvette görev yapabiliyor
Ronaldinho transferinin şokunu üzerinden atan Beşiktaş büyük bir bombayı patlatıyor. Hem de maliyeti yüksek değil, tam bir joker. Almanya'nın Werder Bremen takımında forma giyen Aaron Hunt imzaya çok yakın. Teknik direktör Slaven Bilic'in onayıyla harekete geçen yönetim sözleşmesi Haziran 2014'te bitecek oyuncu için Werder Bremen ile pazarlığa oturdu. Alman ekibi 27 yaşındaki oyuncu için 2 milyon euro bonservis istedi. Siyah-beyazlı ekibin "Bekler, sezon sonu bedava alırız" restini gören Bremen çıtayı düşürdü.
18 MAÇIN HEPSiNDE 11'DE
Yaklaşık 5 ay sonra oyuncunun bedava gidecek olması nedeniyle köşeye sıkışan Werder Bremen 1 milyon euro'ya razı oldu. Yönetim eşi Türk olan Aaron Hunt ile de yıllık 1.5 milyon euro'ya el sıkıştı. Teknik direktör Slaven Bilic'in forvette, kanatlarda hatta ofansif ve defansif orta saha olarak görev yapabilen joker oyuncunun alınması halinde çok önemli bir boşluğun doldurulacağını söyledi. Bu sezon 1'i kupa, 17'si lig olmak üzere 18 maçta ilk 11'de çıkan Hunt 3 gol atmayı başardı. Teknik direktör Robin Dutt ondan hiç vazgeçmiyor.
BEN BİLMEM EŞİM BİLİR
Aaron Hunt, Türk kızı Semra Polatgil ile evli. Beşiktaş'tan aldığı teklifin kariyeri için önemli bir adım olacağını düşünen Hunt, "Eşimle bu konuyu görüştüm. Beşiktaş'ın hedefleri, teknik direktör Bilic'in projeleri beni memnun etti. İstanbul'un çok güzel bir şehir olduğunu biliyorum. Birkaç kez gittim. Ben zaten prensipte kabul ettiğimi ilettim. Şimdi iki kulübün anlaşmasına kaldı. Umarım sorun çıkmaz" diye konuştu.
'Çete'ye yeni üye
Stoper arayan Beşiktaş, Braga'nın kapısını çaldı. Portekizli yıldız Nuno Andre Coelho için görüşme başladı
Manchester City'den Lescott, G.Saray'dan Dany'nin gündeme geldiği Beşiktaş'ta teknik direktör Bilic'in istediği spoterin Nuno Andre Coelho olduğu iddia edildi. Portekiz'in O Jogo gazetesi Braga'nın 1.92'lik stoperi Coelho için Beşiktaş'ın ciddi bir teklif yaptığını yazdı. Haberde Coelho'nun, "Almedia ve Fernandes'in oynadığı takıma seve seve giderim" dediği belirtildi.
Partizan'ı kabul etmemişti
28 yaşındaki savunmacıyı sezon başında Sırp ekibi Partizan istemisti. Porto altyapısından yetişen, Sporting Lizbon formaları da giyen Coelho'nun Braga ile sözleşmesi 2015'te bitiyor. Piyasa değeri 2 milyon euro olarak görünen Nuno Andre'nin maliyetinin düşük olması Beşiktaş'ın iştahını kabartıyor. Braga'nın 1 milyon euro'ya razı olacağı öğrenildi.
Sağ beke Nijeryalı
Beşiktaş, Nijerya U17'nin kaptanı Musa Muhammed'e teklif yaptı. Haberi allnigeiasoccer sitesi yazdı
Nijerya'nın allnigeriasoccer.com sitesi, Beşiktaş'ın Birleşik Arap Emirlikleri'nde düzenlenen U17 Dünya Kupası'nda yıldızlaşan Musa Muhammed için teklifte bulunduğunu yazdı. Sağ bekte görev yapan FC Heart Academy'de forma giyen 17 yaşındaki Musa'nın imza atmak için Türkiye'ye gideceği de belirtildi.
Önder Özen de doğrulamıştı
Beşiktaş Futbol Genel Direktörü Önder Özen'in de "İzliyoruz" diyerek doğruladığı Musa'yı Monaco ile Udinese de takip ediyordu. Genç yaşına rağmen frikikleri de ustaca kullanan Musa, "Türkiye'de forma giymek rüya gibi. Orada zorluk çekeceğimi düşünmüyorum. Yeteneklerimi geliştirerek Avrupa'nın büyük kulüplerine gitmek istiyorum" dedi.