Gaziantep FK Süper Lig'de Erol Bulut fırtınası! Nuri Şahin'e seri şoku

Süper Lig'de Erol Bulut fırtınası! Nuri Şahin'e seri şoku

27.08.2022 - 08:34 | Son Güncellenme:

Spor Toto Süper Lig'de 4'üncü haftanın açılış maçında Gaziantep FK, Antalyaspor'u konuk etti. Zorlu müsabakada fileler 7 kez havalandı. Antalyaspor savunmasının hatalarının ön plana çıktığı maçta, Nuri Şahin'i şoke eden skor ortaya çıktı. Teknik Direktör Erol Bulut'un Gaziantep'teki yükselişi dikkat çekti.

Süper Ligde Erol Bulut fırtınası Nuri Şahine seri şoku

Gaziantep FK, Spor Toto Süper Lig'in 4'üncü haftasında Antalyaspor'la karşı karşıya geldi. Kritik mücadelede gol yağmuru yaşandı. Gaziantep FK'nın yıldızının hat-trick yaptığı maçta, savunmada yapılan hatalar ön plana çıktı. Teknik Direktör Erol Bulut'un Gaziantep'teki yükselişi dikkat çekti.

Haberin Devamı

GAZİANTEP FK TARİHİNDE İLK
Opta'nın verilerine göre; Antalyaspor filelerine üç gol gönderen Joao Figueiredo hem bu sezon Süper Lig'de hem de Gaziantep FK tarihinde hat-trick yapan ilk oyuncu oldu

MARKOVİC'TEN ASİST, HATAYI AFFETMEDİLER

Zorlu karşılaşmanın 28'inci dakikasında Antalyaspor'un savunmadan oyun kurmaya çalıştığı pozisyonda Ruud Boffin'in pası kısa düştü. Ceza sahası dışında topu kontrol eden Lazar Markovic, meşin yuvarlağı bekletmeden Joao Figueiredo'ya gönderdi. Tecrübeli santrfor düzgün bir vuruşla rakip fileleri havalandırdı. Gaziantep FK 1-0'lık üstünlüğü yakaladı.

Süper Ligde Erol Bulut fırtınası Nuri Şahine seri şoku

HAJİ WRİGHT YANIT VERDİ

Gaziantep FK'nın gol sevinci kısa sürdü. Çok adamla hızlı atağa çıkan Antalyaspor'da Fredy topu taşıdı. Tecrübeli futbolcunun pasında ceza sahası yayı üzerinde Ertuğrul Ersoy'u geçen Haji Wright uzak köşeyi düşündü. Amerikalı santrfor 30'uncu dakikada skoru 1-1 yaptı.

Haberin Devamı

GOLCÜ YİNE SAHNEDE

Antalyaspor müsabakanın 40'ıncı dakikasında rakibi karşısında 2-1'lik üstünlüğü yakaladı. Kırmızı-beyazlıların atağında Fernando bekletmeden Fredy'le oynadı. Fredy'nin pasında Luiz Adriano topun üstünden atladı. Ceza sahası yayı üzerinde topla buluşan Haji Wright düzgün bir vuruşla rakip fileleri bir kez daha havalandırdı. Yardımcı hakem pozisyonun ardından ofsayt bayrağını kaldırdı. VAR incelemesinin ardından ağlarla buluşan top gol değeri kazandı. Antalyaspor 2-1 öne geçti.

Süper Ligde Erol Bulut fırtınası Nuri Şahine seri şoku

 

PEKHART ATTI, VAR ONAYLADI

Kritik mücadelenin 54'üncü dakikasında Gaziantep FK'da Joao Figueiredo bir kez daha sahneye çıktı. Figueiredo denegi sağladı. Heyecan dolu müsabakanın 61'inci Gaziantep FK'da altıpas içerisinde Thomas Pekhart pozisyonda fileleri havalandırdı. Müsabakanın yardımcı hakemi pozisyonun ofsayt olduğunu işaret etti. VAR incelemesinin ardından ağlarla buluşan top gol değeri kazandı.

FİGUERİEDO'DAN HAT-TRİCK
Zorlu karşılaşmanın 67'nci dakikasında Angelo Sagal, Kaleci Ruud Boffin'in kalesini terk ettiği pozisyonda aşırtma bir vuruş yaparak takımını 4-2'lik üstünlüğe taşıdı. Kritik mücadelenin 73'üncü dakikasında Antalyaspor'un gol aradığı dakikalarda savunmanın hatasını Joao Figueiredo skoru 5-2'ye taşıdı.

Haberin Devamı

EROL BULUT FIRTINASI
Süper Lig'e bu sezon fırtına gibi başlayan Gaziantep maç fazlasıyla 10 puanla lider duruma geldi. Sadece Sivasspor ile berabere kalan Gaziantep diğer 3 maçını kazandı.

NURİ ŞAHİN LİSANS ALDI
Antalyaspor'da teknik direktör Nuri Şahin, Gaziantep FK maçıyla birlikte bir ilk yaşadı. Akdeniz ekibinin genç teknik adamı TFF A Lisansı aldı. Nuri Şahin resmi olarak Antalyaspor'da ilk kez teknik direktör olarak takımının başında yer aldı.

Süper Ligde Erol Bulut fırtınası Nuri Şahine seri şoku

KIRMADIĞI REKOR KALMAMIŞTI
Nuri Şahin yönetimindeki Fraport TAV Antalyaspor, geçen sezon ligi 7’nci sırada tamamlarken Süper Lig’de kulüp tarihinde puan, gol, yenilmezlik, bir devrede en yüksek puanı toplama, sahasında yenilmezlik serisi rekoru kırmayı başarmıştı.

Geçen sezon rakip kaleye 54 gol atarak tamamlayan Fraport TAV Antalyaspor, 53 olan rekorunu geçerken, yenilmezlik serisini de 13 maçtan 16 maça yükselterek, yeni bir rekora imza atmıştı.

Haberin Devamı

4 MAÇTA 2. KEZ YENİLDİ
Sezonu Galatasaray maçıyla açan Antalyaspor 90. dakikada Gomis'in golüyle yıkıldı. Ümraniyespor ile deplasmanda karşılaşan Akdeniz ekibi sahadan 1-0 galip ayrılırken Trabzonspor'u da 5-2 ile geçti ve üst üste 2 galibiyet serisi yakaladı.

 

 

 

 

DEPLASMANDA YENİLMEZLİK SERİSİNİN TEK SAHİBİ OLDU
Antalyaspor’un genç futbol sorumlusu Nuri Şahin, daha önce takımı çalıştıran ve deplasmanda 8 maçlık yenilmezlik serisi yakalayan Tamer Tuna’ya ait olan rekoru da kırarak bu alanda da kulüp tarihine adını yazdırmayı başardı.

Şahin, geçen sezon Yeni Malatyaspor, Medipol Başakşehir, Altay, Alanyaspor, Kasımpaşa, Beşiktaş, Adana Demirspor ve Trabzonspor maçlarını kaybetmeyerek deplasmanda 8 maçlık yenilmezlik serisi yakalarken, bu sezon ilk deplasman maçında da Ümraniyespor’u yenerek bu seriyi 9 maça çıkarmayı başardı.