Trabzonspor Süper Lig'de Trabzonspor'dan özür maçı!

Süper Lig'de Trabzonspor'dan özür maçı!

29.01.2024 - 07:00 | Son Güncellenme:

Ligin ikinci yarısına kötü bir başlangıç yapan bordo-mavililer, son iki yenilgiyi unutturmak için bugün Kasımpaşa maçına çıkacak. İki ekipte de 7’şer eksik bulunuyor.

Süper Ligde Trabzonspordan özür maçı

Trabzonspor ve Teknik Direktör Abdullah Avcı, bugün Kasımpaşa karşısında adeta özür maçına çıkacak.

Ligin ikinci yarısına kötü bir başlangıç yapan bordo-mavililer, Antalyaspor ile 1-1 berabere kalmış, sahasında Galatasaray’a 5-1, son olarak da deplasmanda Çaykur Rizespor’a 1-0 kaybetmişti. 37 puanı bulunan Karadeniz ekibi, bugün kazanarak kötü gidişe son vermek istiyor. 

Ev sahibi Trabzonspor’da, Afrika Uluslar Kupası nedeniyle milli takım kamplarında bulunan Trezeguet, Pepe ve Onuachu forma giyemeyecek. 

Fırtına’da, Orsic, Denswil, Hüseyin Türkmen ve Benkovic’in de sakatlıkları bulunuyor. Bilindiği gibi, Bakasetesas, Larsen ve Abdülkadir Ömür de takımdan ayrılıp yeni kulüplerine gitti. Kourbelis ve Teklic ise Abdullah Avcı’nın istememesi nedeniyle Karagümrük’e kiralandı.

Elinde yeterince futbolcu bulunmayan Avcı’nın, bugün genç oyunculara şans verip vermeyeceği maç saatinde netlik kazanacak. Kerem Şen, Bakic, Arif Boşluk, Poyraz Efe Yıldırım, Abdurrahman ve Umut Güneş, hocalarından görev bekliyor.

Kasımpaşa’da ise sarı kart cezalısı Iron Gomis ile birlikte Afrika Kupası’nda olan Kenneth Omeruo bugün oynamayacak. Ayrıca sakatlıkları devam eden Samuel Bastien, Erdem Çetinkaya, Dries Saddiki, Andreas Gianniotis ve Sadık Çiftpınar da Trabzon’a getirilmedi.

Yazarlar