Skorer Süren’den teşhis

Süren’den teşhis

10.08.2008 - 01:09 | Son Güncellenme:

Galatasaray eski Başkanı Faruk Süren, Futbol A.Ş. ile birleştirilmek istenen Sportif A.Ş.’nin, ‘kambur’ olarak görülmesinin anlamsız olduğunu söyledi, “Bu şirket eğer doğru yönetilseydi, kulübe çok yarar sağlayabilirdi” dedi

Süren’den teşhis

Galatasaray Yönetimi’nin mali alanda en önemli hedefleri arasında bulunan Futbol A.Ş.-Sportif A.Ş. birleşmesi için kaynak arayışları tüm hızıyla devam ederken, eski Başkan Faruk Süren, Sportif A.Ş.’nin şimdiye kadar iyi yönetilemediğini savundu.
Sportif A.Ş. için yapılan, ‘kambur’ yorumlarına karşı çıkan Süren, sarı-kırmızılı kulübün, şirketten yeterince yararlanamadığını söyledi.
Sportif A.Ş.’nin, ABD’li şirket AIG ile yapılan ortalık zamanında kurulduğunu hatırlatan Faruk Süren, “Sportif A.Ş.’ye kambur denmesi anlamsız. Doğru işletilse, doğru çalışılsa, doğru yönetilse Sportif A.Ş.’nin bu kulübe çok büyük yararları olurdu.  Şimdiye kadar maalesef Sporif A.Ş.’nin değerini bilemedik” dedi.

Haberin Devamı

Telekom için tebrik
Eski Başkan Faruk Süren, Galatasaray Kulübü’nün, Türk Telekom’la yaptığı dev sponsorluk anlaşması için Başkan Adnan Polat ve yönetim kurulunu kutladı. Yeni stada 10 yıl boyunca ismini verecek olan Türk Telekom’la çok iyi bir anlaşma yapıldığını kaydeden Süren, “Bu konuda yönetim kurulu ve Sayın Adnan Polat’ı tebrik ediyorum. Bazıları fiyatın düşük olduğunu söylüyorlar, ancak eğer öyleyse daha iyisini niye kendileri yapmadılar?  Bugün bütün dünyada, bu tür anlaşmaların mali boyutu hep bu rakamlar civarındadır” açıklamasını yaptı.

Yazarlar