Fenerbahçe Sürpriz iddia! İngiliz ekibi Szalai'nin peşinde

Sürpriz iddia! İngiliz ekibi Szalai'nin peşinde

26.11.2022 - 09:35 | Son Güncellenme:

Sezon başında ismi Avrupa devleri ile anılan Fenerbahçe'nin başarılı stoperi Attila Szalai için sürpriz bir iddia gündeme geldi.

Sürpriz iddia İngiliz ekibi Szalainin peşinde

Fenerbahçe'nin Macar yıldızı Attila Szalai için İngiltere’den yeni bir iddia geldi. Başarılı savunma oyuncusunun Milli yıldızın yerini doldurabileceği ileri sürüldü.

Haberin Devamı

ALTERNATİFİ YOK

Bu sezonun ilk bölümünde hem Fenerbahçe hem de Macaristan Milli Takımı’nda alternatifsiz kalan Szalai, 20 Temmuz-20 Kasım arası tam 29 maça çıktı. Sarı-lacivertlilerde 25 resmi maçın 25’inde de oynayan tek futbolcu olan 24 yaşındaki stoper, Macaristan Milli Takımı’nın da özel ve resmi olarak oynadığı 4 maçın 4’ünde de yer aldı.

Fenerbahçe’de 2 bin 200 dakikada 1 gol, 1 asistle oynayan genç savunmacı, ülkesi Macaristan ile de 360 dakikada 1 gol kaydetti. 20 Temmuz’da Fenerbahçe’nin Dinamo Kiev maçıyla sezonu açan Szalai, 20 Kasım’da Macaristan - Yunanistan karşılaşmasıyla bu yoğun trafiği tamamladı.

AVRUPA EKİPLERİ İLE ANILDI

Fenerbahçe'nin başarılı Macar stoperinin adı sezon başında İngiliz ekipleri Aston Villa ve West Ham ile sık sık transfer iddialarında yer almıştı. Macaristan Milli Takımı'nın Teknik Direktörü Marco Rossi ise Szalai'nin Fenerbahçe'de kalmasına şaşırdığını dile getirmişti.

Haberin Devamı

2025'E KADAR SÖZLEŞMESİ VAR

2021 yılında Fenerbahçe'ye transfer olan Attila Szalai, sarı-lacivertli kulüple bugüne kadar 90 maçta forma giydi. 24 yaşındaki Macar futbolcunun Fenerbahçe ile 2025 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor.

ÇAĞLAR'IN YERİNİ DOLDURACAK

Fanatik'te yer alan habere göre transfer dedikodusu köşelerinde Leicester City'nin, sezon sonunda bedelsiz olarak ayrılmaya hazırlanan Çağlar Söyüncü’nün yerini 24 yaşındaki savunmacıyla doldurmayı planladığı belirtiliyor..

Szalai’nin, Leicester’ın belirlediği adaylar arasında ilk sıralarda yer aldığı yazarken, yapılacak teklifle ilgili ayrıntı verilmedi.

Yazarlar