Fenerbahçe Sürpriz öneri! Fenerbahçe'ye Premier Lig'den yeni stoper

Sürpriz öneri! Fenerbahçe'ye Premier Lig'den yeni stoper

02.01.2024 - 09:44 | Son Güncellenme:

Stoper bölgesine takviye yapmayı planlayan Fenerbahçe Çağlar Söyüncü ve Stefan Savic'i yakından takip ederken sürpriz bir isim gündeme geldi. İşte detaylar...

Sürpriz öneri Fenerbahçeye Premier Ligden yeni stoper

Sarı-Lacivertli ekip, kış transfer döneminde öncelikle stoper hattına takviye yapmayı hedeflerken bu noktada öncelikle hedefini stoper pozisyonuna çevirdi. Atletico Madrid'in iki stoperi Çağlar ve Savic'i yakından takip eden Kanarya'ya, Premier Lig ekibinin başarılı stoperi de önerildi.

Haberin Devamı

PREMİER LİG'DEN STOPER

Fenerbahçe’de ara transfer döneminde savunmaya takviye için çalışmalar tüm hızıyla sürüyor. Özellikle Djiku’nun, Afrika Uluslar Kupası’nda Gana forması giyecek olması sebebiyle an itibarıyla yaklaşık 5 maç kaçıracak olması, Kanarya’yı yeni bir stoper almaya yönlendirmişti. Listede Atletico Madrid’den Çağlar Söyüncü ve Stefan Savic yer alıyordu. Alınan bilgiye göre menajerlerin Fenerbahçe’ye, İngiltere Premier Ligi’nde West Ham United’ın kadrosunda yer alan Thilo Kehrer’i önerdiği bildirildi.

OCAK AYINDA BİTECEK

27 yaşındaki Alman stoperin sözleşmesi, 2026’da bitiyor. Tecrübeli oyuncu bu sezon İngiliz temsilcisinin formasını toplamda 12 maçta giydi ve ligde sadece 4 kez ilk 11’de şans buldu. Bu arada İspanya’dan gelen haberlere göre Kanarya’nın, adaylar arasındaki Savic’e menajeri aracılığıyla teklifini sunduğu konuşuluyor. Ocak ayı içerisinde Fener’in, savunma transferini bitirmesi bekleniyor.

Haberin Devamı