Fenerbahçe Sürpriz talip ortaya çıktı! Aboubakar olmadı yeni hedef Batshuayi

Sürpriz talip ortaya çıktı! Aboubakar olmadı yeni hedef Batshuayi

21.01.2024 - 12:24 | Son Güncellenme:

Transfer dönemine Bonucci ve Krunic hamleleri ile hızlı giren Fenerbahçe'de ayrılıklar da yaşanıyor. Kadrodaki geleceği merak konusu olan Batshuayi için sürpriz bir iddia ortaya atıldı. İşte detaylar...

Sürpriz talip ortaya çıktı Aboubakar olmadı yeni hedef Batshuayi

Krunic ve Bonucci takviyeleri ile transfer dönemine flaş bir giriş yapan Fenerbahçe'de kadro planlaması devam ediyor. Edin Dzeko'nun arkasında istediği süreleri bulmakta zorlanan ve takımdaki geleceği merak edilen Batshuayi için sürpriz bir iddia gündeme geldi. 

Haberin Devamı

UMUT NAYİR VE SAMET AKAYDİN AYRILDI

Yapılan transferlerin yanı sıra Fenerbahçe'de ayrılıklar da yaşandı. Samet Akaydin, Fatih Terim'in çalıştırdığı Panathinaikos'a kiralık olarak giderken fazla forma şansı bulamayan Umut Nayir de Pendikspor'a kiralanmıştı.

SÜRPRİZ TALİP

Brezilya basınından Bolavip'de yer alan habere göre takımdan ayrılan Luis Suarez'in yerini doldurmak isteyen Gremio rotasını Fenerbahçe'de forma giyen Michy Batshuayi'ye çevirdi.

Brezilya ekibi Belçikalı golcünün durumunu öğrenmek için temasa geçti.

Sürpriz talip ortaya çıktı Aboubakar olmadı yeni hedef Batshuayi

RESMİ TEKLİF GELEBİLİR

Gremio şu anda şartları değerlendiriyor ve Batshuayi ile bir anlaşma sağlayabilir ise Fenerbahçe'ye resmi teklifini sunacak.

Belçikalı futbolcu bu sezon Fenerbahçe formasıyla 24 maça çıkarken 13 gol ve 3 asistlik performans gösterdi.

Haberin Devamı

ABOUBAKAR DA LİSTEDEYDİ

Eğer transfer gerçekleşirse Batshuayi, Inter Miami'ye giden Luis Suarez'in yerini alacak. Bir süredir golcü arayışını sürdüren Gremio'nun listesinde Batshuayi'den önce Edinson Cavani ve Funes Mori'nin yanı sıra Vincent Aboubakar'ın da bulunduğu belirtilirken bu transferlerin gerçekleşmediği aktarıldı.