İngiltere Premier Lig Suudi Arabistan çıldırdı! Ruben Neves’e dudak uçuklatan teklif

Suudi Arabistan çıldırdı! Ruben Neves’e dudak uçuklatan teklif

18.06.2023 - 18:05 | Son Güncellenme:

Al Hilal, Wolverhampton'da forma giyen Ruben Neves'i radarına aldı. Suudi Arabistan temsilcisinin tecrübeli futbolcu için çılgın bir teklifte bulunduğu öğrenildi.

Suudi Arabistan çıldırdı Ruben Neves’e dudak uçuklatan teklif

Porto'dan 17 milyon 900 bin euroluk bonservis bedeli ile Premier Lig ekibi Wolverhampton'a transfer olan Ruben Neves, gösterdiği performans ile dikkatleri üzerine çekti. Suudi Arabistan ekiplerinden Al Hilal, tecrübeli futbolcuya dudak uçuklatan bir teklif yaptığı öğrenildi.

Haberin Devamı

İLK OLARAK RONALDO İMZA ATTI

Manchester United'ın serbest bıraktığı Cristiano Ronaldo, 2022-2023 sezonu ara transfer ve tescil döneminde Suudi Arabistan'ın yolunu tuttu. Portekizli yıldız, Suudi Arabistan ekiplerinden Al Nassr ile 2,5 yıllık anlaşma sağladı. Cristiano Ronaldo'nun bu transferden tam 500 milyon euro kazanacağı öğrenildi.

Suudi Arabistan çıldırdı Ruben Neves’e dudak uçuklatan teklif

BENZEMA'YA ÇILGIN MAAŞ

Real Madrid ile sözleşmesi sona eren Karim Benzema da Suudi Arabistan'ın yolunu tutan başka bir isim oldu. Fransız santrfor, Al Ittihad'ın çılgın transfer teklifini kabul etti. Al Ittihad, Karim Benzema ile 3 yıllık sözleşme imzaladı. 35 yaşındaki santrforun Suudi Arabistan'da yıllık 200 milyon euro garanti ücret alacağı belirtildi.

Suudi Arabistan çıldırdı Ruben Neves’e dudak uçuklatan teklif

MESSI KABUL ETMEDİ, NEYMAR GÜNDEME GİRDİ

Haberin Devamı

Suudi Arabistan'ın bir diğer devi Al Hilal, Paris Saint Germain'den ayrılan Lionel Messi'yi kadrosuna katmak istedi. Al Hilal'in Arjantinli yıldıza senelik 500 milyon euroluk teklifi Lionel Messi tarafından kabul edilmedi. Arjantinli yıldız tercihini MLS ekiplerinden Inter Miami'den yana kullandı.

Lionel Messi'yi kadrosuna katamayan Al Hilal'in gözünü bir başka yıldıza çevirdiği ortaya çıktı. Suudi Arabistan devinin yeni hedefinin Paris Saint Germain'den Neymar olduğu öğrenildi. Al Hilal'in bu transfer için yıllık 250 milyon euroyu gözden çıkardığı belirtildi.

ÇILGIN TEKLİF

Relevo'nun haberine göre Al Hilal, Wolverhampton'da forma giyen Ruben Neves'i transfer listesine ekledi.

Haberin detayında Suudi Arabistan ekibi bu transfer için 55 milyon euroyu gözden çıkardığı kaydedildi.

Suudi Arabistan çıldırdı Ruben Neves’e dudak uçuklatan teklif

BU SEZONKİ PERFORMANSI

Bu sezon toplam 41 resmi maça çıkan Ruben Neves, söz konusu maçlarda 6 kez rakip fileleri sarsmayı başardı. Portekizli futbolcu bunun yanında 1 kez de asist performansı sergiledi.