Dünyadan Futbol Suudi Arabistan'da El Clasico heyecanı!

Suudi Arabistan'da El Clasico heyecanı!

14.01.2024 - 07:00 | Son Güncellenme:

Real Madrid ile Barcelona bu gece İspanya Süper Kupa finalinde karşı karşıya gelecek. Riyad’daki buluşmada, eflatun-beyazlıların kadrosunda yer alan Arda Güler de hocasından forma bekleyecek.

Suudi Arabistanda El Clasico heyecanı

İspanya Süper Kupası finali bugün Suudi Arabistan’ın başkenti Riyad’da oynanacak, Real Madrid ile Barcelona karşılaşacak. Al Awwal Park’taki buluşma TSİ 22.00’de gerçekleşecek, Tivibu Spor’dan yayınlanacak. Real yarı finalde uzatmalara giden maçta Atletico Madrid’i saf dışı bırakırken, Barça da iki farklı skorla Osasuna’yı devirmişti.

Haberin Devamı

Atletico karşısında 10 dakika süre alan ve yeni takımında ikinci kez forma giyen Arda Güler, final maçının da kadrosunda yer alıyor. Arda görev verilmesi halinde üçüncü kez şans bulmuş olacak ve kariyerinin ilk El Clasico’sunda sahaya çıkacak. İspanyol basınına göre genç oyuncu maça yedek kulübesinde başlayacak, oyunun gidişatına göre ilerleyen dakikalarda görev alabilir.

İki takımın teknik direktörleri dün basın toplantıları dışında ayrıca fotoğraf çekimi için bir araya geldi ve kupayla poz verdi. İspanya Süper Kupa’yı hem Real hem de Barça bugüne kadar 13’er kez kazandı.

Yazarlar