Fenerbahçe Szymanski kendini aştı! Fenerbahçe'de hedef rekoru kırmak

Szymanski kendini aştı! Fenerbahçe'de hedef rekoru kırmak

11.12.2023 - 09:44 | Son Güncellenme:

Beşiktaş galibiyetiyle ligdeki liderliğini sürdüren Fenerbahçe, kendi rekorunu egale etti. Sarı-Lacivertlilerde skoru belirleyen son golü kaydeden Sebastian Szymanski ise kendini aştı.

Szymanski kendini aştı Fenerbahçede hedef rekoru kırmak

Sarı-Lacivertliler, muhteşem Beşiktaş zaferiyle ise şampiyonluk konusunda ne kadar iddialı olduğunu bir kez daha gösterdi. Ezeli rakibi Galatasaray'dan 1 günlük aranın ardından yeniden liderliği devralan Fenerbahçe'de Szymanski'nin performansı dikkat çekti.

Haberin Devamı

HOLLANDA'DA COŞMUŞTU

Yaz transfer döneminde büyük umutlarla kadroya katılan 24 yaşındaki futbolcu, belki de beklentileri bile aşan bir performans ortaya koydu. Szymanski, geçtiğimiz sezon Feyenoord ile Hollanda’da şampiyonluk yaşarken, 40 resmi maçta 10 gol ve 7 asistle bu büyük başarıda önemli pay sahibi olmuştu. Polonyalı yıldız, Fenerbahçe’de kendini aştı.

ŞİMDİDEN KENDİNİ AŞTI

Szymanski, önceki akşam oynanan derbide 90+5. dakikada müthiş bir vuruşla Mert’i avlayarak skoru noktaya koyan isim oldu. Başarılı oyuncu böylece 11. golüne imza atarak, geçen sezonu geride bıraktı. 24 yaşındaki yıldız üstelik bu rakama henüz 26. maçında ulaştı! Szymanski, 11 golünün yanı sıra 10 da asist yaparak toplamda 21 skorluk katkı sağlamayı bildi.

Haberin Devamı

FENERBAHÇE'DE HEDEF REKORU KIRMAK

Bu sezon şampiyonluk yarışı artık Fenerbahçe ile Galatasaray arasında geçecek gibi görünüyor. İki takım, 15 maç sonunda hanesine 40 puan yazdırdı. Sarı-Lacivertliler, ezeli rakibiyle birlikte en iyi sezon başlangıç rekorunu egale etmiş oldu. Daha önceki rekor da Kanarya’ya aitti. Fenerbahçe, 2004-05 sezonunda da ilk 15 hafta sonunda 40 puanı hanesine yazdırmıştı. Sarı-Lacivertliler o sezon 16. haftada mağlup olmuştu. Hem Fenerbahçe hem de Galatasaray’ın rekoru geliştirme ihtimali var.

Yazarlar