Fenerbahçe Takım hazır

Takım hazır

07.04.2019 - 02:30 | Son Güncellenme:

Spor Toto Süper Lig’in 27. haftasında Fenerbahçe, bugün deplasmanda Ankaragücü ile karşılaşacak.

Takım hazır

Spor Toto Süper Lig’in 27. haftasında bugün deplasmanda Ankaragücü ile karşılaşacak Fenerbahçe, Ankara’ya gitti.

Haberin Devamı

Karşılaşma öncesinde son antrenmanını Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri’nde yaparak hazırlıklarını tamamlayan sarı-lacivertliler, daha sonra kara yoluyla Ankara’ya hareket etti. Fenerbahçe’de sakatlığı bulunan Michael Frey kafilede yer almadı.

Takım hazır
100. randevu


Fenerbahçe ile Ankaragücü, Süper Lig’de bugün 100. kez karşı karşıya gelecek.
İki takım arasında geride kalan 99 maçta Fenerbahçe’nin galibiyet sayısında 63-10 gibi büyük bir üstünlüğü göze çarpıyor. Renktaşlar, 26 maçta ise eşitliği bozamadı. Fenerbahçe’nin ligde attığı 184 gole, başkentin sarı-lacivertli ekibi 65 golle karşılık verebildi. Sezonun ilk yarısında İstanbul’da yapılan maçı Ankaragücü 3-1 kazandı. İki takım ligde şimdiye dek Ankara’da 48 kez karşılaştı. Fenerbahçe, genel toplamdaki üstünlüğünü Ankara’daki maçlarda da göstererek, renktaşına galibiyet sayısında 27-6 üstünlük kurdu.

Sarı kart uyarısı
Sarı-lacivertlilerde zorlu Ankaragücü maçı öncesi sarı kart uyarıları yapıldı. Şu anda sarı kart sınırında olan 6 futbolcu; Martin Skrtel, İsmail Köybaşı, Roberto Soldado, Eljif Elmas, Nabil Dirar ve Roman Neustaedter tehlikeli durumda bulunuyor.

Gelecek hafta evinde Galatasaray ile karşılaşacak Fenerbahçe’de 6 oyuncunun kart görmemesi ve cezalı duruma düşmemeleri istendi.