Beşiktaş Tamer Tuna'dan stoper çıkarması

Tamer Tuna'dan stoper çıkarması

10.10.2015 - 02:30 | Son Güncellenme:

Beşiktaş’ta Teknik Direktör Şenol Güneş’in yardımcısı Tamer Tuna, bazı oyuncuları yakından takip etmek için Avrupa seferine çıktı.

Tamer Tunadan stoper çıkarması

Devre arası transfer çalışmalarına şimdiden başlayan Beşiktaş’ta, Teknik Direktör Şenol Güneş’in yardımcısı Tamer Tuna bazı oyuncuları yakından takip etmek için Avrupa seferine çıktı.

Haberin Devamı

Tuna bugün A Milli Takımımız’ın, Çek Cumhuriyeti ile Prag’da oynayacağı kritik maçı izleyecek. Siyah-beyazlı antrenör daha sonra da Sırbistan-Portekiz karşılaşmasını tribünden takip edecek.

Stoper arayışında olan teknik heyetin, Fiorentina’da top koşturan Sırp oyuncu Nemad Tomovic ve Toulouse’da forma giyen Uros Spajic ile ilgilendiği öğrenildi. Middlesborough’lu Çek savunma oyuncusu Tomas Kalas ile Basel’de oynayan Marek Suchy’in de siyah-beyazlıların takibinde olduğu aktarıldı.

Toraman’a resmi veda

Beşiktaş Kulübü, Sezer Öztürk ve Gökhan Süzen’in ardından İbrahim Toraman’la da resmen yollarını ayırdı. Siyah-beyazlı kulüpten KAP’a gönderilen açıklamada, “Profesyonel futbol takımımız oyuncusu İbrahim Toraman’ın sözleşmesi karşılıklı anlaşılarak fesh edilmiştir” ifadeleri kullanıldı.

Haberin Devamı

Beşiktaş’a 2004 yılında Gaziantepspor’dan transfer olan İbrahim Toraman geçen sezon Sivasspor’da kiralık olarak forma giymişti. Toraman bu sezon başlamadan futbolu bırakmıştı.

Tosic ve Markovic tepki topladı

2016 Avrupa Şampiyonası Elemeleri I Grubu’nda Sırbistan önceki gece deplasmanda Arnavutluk’u 2-0 mağlup ederken Beşiktaşlı Dusko Tosic uzatmada attıkları golden sonra “çetnik” selamı yaptı. Sakatlığı yüzünden maçta forma giyemeyen ve İstanbul’da bulunan Fenerbahçeli Lazar Markovic ise sosyal medya hesabından, “Kosova Sırbistan’dır” mesajını paylaştı.

Maçın 65. dakikasında oyuna giren ve ikinci golün asistini yapan Tosic’in davranışı tepki topladı. Tosic gibi büyük tepki çeken Markovic de dün siyasi içerikli mesajını sildi.

Yazarlar