Dünyadan Futbol Tan Kesler açıkladı! Hull City'de ilk teknik direktör adayı belli oldu

Tan Kesler açıkladı! Hull City'de ilk teknik direktör adayı belli oldu

13.05.2024 - 19:30 | Son Güncellenme:

Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu Hull City'de play-off bileti alınamamasının ardından Liam Rosenior ile yollar ayrılmıştı. Hull City Başkan Yardımcısı Tan Kesler, Championship ekibinin ilk teknik direktör adayını duyurdu.

Tan Kesler açıkladı Hull Cityde ilk teknik direktör adayı belli oldu

Championship ekiplerinden Hull City'de Premier Lig hedefinin bir başka sezona kalması sonrası teknik direktör Liam Rosenior'un görevine son verilmişti. Emre Belözoğlu ve Erol Bulut'un da anıldığı Hull City'de başkan yardımcısı Tan Kesler teknik direktörlük görevi için düşündükleri ismi açıkladı.

Haberin Devamı

Hull Live'a konuşan Tan Kesler, Tim Walter'ın teknik direktör adayları arasında yer aldığını duyurdu. Tim Walter'ın güçlü bir aday olduğunu belirten Tan Kesler, "Her zaman öngörülemez, risk alabilen ve kendi kültürümüzü ve kimliğimizi yaratabilen benzersiz teknik direktörler aradığımızı söylüyoruz. Tim Walter adaylar listesinde yer alan isimlerden biri ve güçlü bir aday" dedi.

Tim Walter'ın kariyerindeki başarılarına dikkat çeken Tan Kesler, "O öngörülemezlik ve risk almayı temsil ediyordu. Hamburg'da görev yaptığı süre boyunca takımın kimliğini değiştirdi. Oynadığı oyunla taraftarları stadyuma geri getirdi ve seyirci sayısını artırdı. Baskın biri, oyun tarzımıza uyuyor. Bu bizim için bir gelişme ve ilerleme. Harika bir kişilik, bir lider. Championship'te değil ama Bundesliga ve Bundesliga II'de tecrübesi var ve Bayern Münih geçmişi var. İyi bir aday" ifadelerini kullandı.