Futbol Taraftar terör estirdi

Taraftar terör estirdi

21.12.2012 - 02:30 | Son Güncellenme:

Ankaragücü Beştepe Tesisleri’ni basan gözü dönmüş taraftarlar, kulüp binasında camları, kapıları kırarken havaya 4 el ateş açtı. Kampta bulunan futbolcular silah seslerini duyunca üst kata sığındı

Taraftar terör estirdi

Tarihinin en sıkıntılı dönemini yaşayan Ankaragücü’nde olaysız gün geçmiyor. Sarı-lacivertli kulübün Beştepe Tesisleri’ni basan taraftarlar, camları, kapıları kırarken, adeta terör estirdi.
Başkent kulübü yetkilileri önceki akşam ve gece, iki kez tesisleri basan taraftarların, kulüp binasında maddi hasara yol açtığını ve havaya silahla 4 el ateş ettiğini bildirdi.
İlk olarak akşam saat 19.00 sularında bir grup taraftar Beştepe Tesisleri’ne geldi ve güvenliği aşarak idari binaya girdi. Eski başkanlardan Cemal Aydın ile Atilla Süslü başkanlığındaki mevcut yönetim hakkında küfürlü tezahürat yapan ve duvarlara yazılar yazan grup, daha sonra tesisleri terk etti. Aynı grup 02.00’de yeniden tesislere giriş yaptı. İdari binaya kadar ilerleyen grup, binanın giriş camlarını kırdıktan sonra, başkanlık odasına girdi. Burada da camları ve koltukları kıran grup, dışarı çıktıktan sonra havaya 4 el ateş etti. Grup daha sonra tesislerden ayrıldı.
Kampta bulunan sarı-lacivertli takımın futbolcuları, silah seslerinin ardından, binanın en üst katına sığındı. Büyük korku yaşayan ve uzun süre burada bekleyen futbolcular daha sonra olayı yönetime iletti. Tesislere gelen emniyet görevlileri, mermi çekirdeklerini toplayarak, soruşturma başlattı.

Yazarlar