Fenerbahçe Taraftarlar akın etti

Taraftarlar akın etti

21.12.2015 - 02:30 | Son Güncellenme:

Gençlerbirliği deplasmanına konuk olan Fenerbahçe’yi taraftarları yalnız bırakmadı.

Taraftarlar akın etti

Gençlerbirliği deplasmanına konuk olan Fenerbahçe’yi taraftarları yalnız bırakmadı. Ankara 19 Mayıs Stadı tribünlerinde kendilerine ayrılan yeri dolduran sarı-lacivertliler adeta maça akın etti. Sarı-lacivertli taraftarlar, Ankara’daki soğuk havaya rağmen kale arkası tribünü doldururken, ev sahibi takım taraftarlarına ayrılan tribünde ise büyük boşluklar dikkat çekti. Fenerbahç taraftarlar, gündüz saatlerinde İstanbul başta olmak üzere çevre illerden konvoylar yaparak maça geldi.

Haberin Devamı

Kopya skorlar

Fenerbahçe, Gençlerbirliği’ni tek golle geçerken benzer skorlar alması öne çıktı. Sarı-lacivertliler, bu sezon ligde aldığı 11 galibiyetin 6’sını 1-0’lık skorla elde etti. Ayrıca toplamda 8 galibiyet de tek farklı sonuçla geldi. Vitor Pereira ve ekibinin aldığı 4 beraberliğin 2’si de tek golle alındı. 15 maçta 25 gol bulan Fenerbahçe, zirve yarışında en az gol atan takım oldu.

Kesintisiz seri

Fenerbahçe’de yenilmezlik serisi Ankara’da bozulmadı. Gençlerbirliği deplasmanından 3 puanla dönen sarı-lacivertliler, üst üste oynadığı 16 resmi maçta da mağlubiyet almadı. Avrupa Ligi, Spor Toto Süper Lig ve Türkiye Kupası’nda müthiş bir seri tutturan Vitor Pereira ve ekibi, bu süreçte 10 galibiyet 6 beraberlik elde etti. Özellikle ligde 10 maçtır kaybetmeyen Fenerbahçe, arka arkaya 2. galibiyetini hanesine yazdırdı. Ayrıca en can alıcı nokta defans anlamında öne çıktı. Pereira’nın ekibi son 9 lig maçının 6’sında kalesinde gol görmedi.

Haberin Devamı

Cavcav tribünde

Hafta içinde Gülhane Askeri Tıp Akademisinde anjiyo yapılan Gençlerbirliği Başkanı İlhan Cavcav, karşılaşmayı protokol tribününden takip etti. Solunum yetmezliği ve zatürre tedavisi gören Cavcav, soğuk havaya rağmen karşılaşmada takımı yalnız bırakmadı.

Taraftarlar akın etti

Yazarlar