Trabzonspor Taraftarsız ilk maç

Taraftarsız ilk maç

23.11.2015 - 02:30 | Son Güncellenme:

Gaziantepspor maçının ardından yaşanan olaylar nedeniyle 2 maç ceza alan Trabzonspor, taraftar desteğinden yoksun kaldı.

Taraftarsız ilk maç

Ligin 10. haftasında Gaziantepspor ile Avni Aker’de oynanan karşılaşmanın ardından yaşanan olaylar nedeniyle 2 maç ceza alan Trabzonspor, taraftar desteğinden yoksun kaldı. Cezasının ilkini Gençlerbirliği maçında çeken bordo-mavililerde, İbrahim Hacıosmanoğlu ve ceza alan 8 yönetim kurulu üyesi de karşılaşmayı izleyemedi.

Haberin Devamı

Carl Medjani krizi

Trabzonspor’da mali sıkıntılar nedeniyle ödemesi yapılamayan futbolculardan Carl Medjani’nin kulüple yollarını ayırmak üzere olduğu öğrenildi. Jose Bosingwa ve Kevin Constant’ın sözleşmelerinin feshedilmesinin ardından, alacakları nedeniyle gerekli başvuruları yapmasına rağmen sonuç alamayan Medjani’nin de sözleşmesini feshetme hakkını elde ettiği vurgulandı. Cezayirli yıldızın, İbrahim Hacıosmanoğlu ile bir görüşme yapacağı ve geleceğiyle ilgili karar vereceği belirtildi.

Onur Kıvrak’a hediye

Trabzonspor’da son dakikada gelen galibiyet golü kaptan Onur Kıvrak’a hediye edildi. Gol sonrası yapılan klasik hareketle hafta arasında çocuğu olan kaleci Onur’la kutlama yapıldı.

Yazarlar