Voleybol Tartışma yaratan görüntü! Vargas'ın eli havada kaldı, açıklama geldi

Tartışma yaratan görüntü! Vargas'ın eli havada kaldı, açıklama geldi

31.08.2023 - 10:13 | Son Güncellenme:

Filenin Sultanları, Avrupa Şampiyonası'nda Polonya'yı devirerek yarı finale yükseldi. Karşılaşmada Vargas inanılmaz bir performans sergilerken maç sonu Polonyalı voleybolcularla el sıkışma esnasında yaşanan görüntü dikkat çekti. Milli pasör çaprazından açıklama geldi.

Tartışma yaratan görüntü Vargasın eli havada kaldı, açıklama geldi

Avrupa Şampiyonası'nda Filenin Sultanları fırtına gibi esiyor. Gruptaki maçları kayıpsız geçen Türkiye, önce ev sahibi Belçika'yı son 16 turunda, çeyrek finalde ise Polonya'yı devirdi. 7'de 7 yapan A Milli Kadın Voleybol Takımı, Avrupa Şampiyonası'nda üst üste 5. kez yarı finale yükseldi.

Haberin Devamı

A Milli Kadın Voley Takımımızda Melissa Vargas 24 sayıyla sahanın yıldızı oldu. Melissa Vargas'a 14 sayıyla Ebrar Karakut ve 9 sayıyla Hande Baladın destek verdi. Filenin Sultanları 1 Eylül Cuma günün İtalya ile finale kalma mücadelesi verecek.

POLONYA'NIN KABUSU OLDUK
A Milli Kadın Voleybol Takımımız, Polonya'yı üst üste 4. kez elemeyi başardı. Filenin Sultanları, Avrupa Şampiyonası'nda Polonya'yı 2017'de play-off, 2019'da yarı final, 2021 ve 2023'te ise çeyrek finalde eleme başarısı gösterdi.

VARGAS'IN UZATTIĞI EL BOŞ KALDI
Dün yayıncı kuruluşun yayınladığı toplu selamlaşmada Melissa Vargas dikkat çekti. Uzattığı el boş kalan Vargas daha sonrasında kendi diğer eliyle selamlaşmayı tamamlıyor. Görüntü özellikle Türk taraftarlar arasında tartışmaya neden oldu. Daha sonrasında Melissa Vargas bunu kendi hesabından paylaşırken "Zafer bayramımız kutlu olsun" notunu düştü.

Haberin Devamı

VARGAS: KİMSE ÜZGÜN HİSSETMESİN
Polonyalı oyunculara gelen tepkiler üzerine kısa bir açıklama yapan Melissa Vargas; "Bu video hakkında kimse üzgün hissetmesin bu sadece komik bir şey" ifadelerini kullandı

Tartışma yaratan görüntü Vargasın eli havada kaldı, açıklama geldi

LAVARINI: TÜRKİYE İLE AYNI SEVİYEDE OYNAMADIK
Polonya Başantrenörü Stefano Lavarini maçın ardından şu açıklamaları yaptı: Bu şampiyonayı üzüntüyle bitiriyorum. Türkiye'ye karşı daha fazla risk alabilir ve daha iyi oynayabilirdik. Rakibimiz çok güçlüydü ve kazanmayı hak etti. Bizden her konuda daha iyilerdi. Türkiye ile aynı seviyede oynamadık.

BİZ ÖNDEYKEN TÜRK TARAFTARLAR SESSİZDİ
Polonya'nın dünyaca ünlü pasörü Joanna Wolosz ise şu ifadeleri kullandı: Maça oldukça iyi başladığımızı düşünüyorum ama oyunun tamamında yetecek kadar agresif değildik. Eğer bir maçta Türkler'e yardım ederseniz, kazanmak için harekete geçeceklerdir. Çünkü biz öndeyken Türk taraftarlar sessizdi, taraftarlarımız duyuluyordu. Umarım bir ders alabiliriz ve onlarla tekrar karşılaştığımızda kazanabiliriz.

Tartışma yaratan görüntü Vargasın eli havada kaldı, açıklama geldi

Bazı durumlarda blokta ve savunmada kendimizi daha iyi konumlandırabilirdik. Özellikle Vargas yüksek toplar alırken... Ebrar'ın ikinci hücumcu olması nedeniyle tüm topların Melissa'ya gideceği kesindi. Sonunda kaybetmemiz üzücüydü.

Haberin Devamı

VARGAS'IN ELİ HİÇ TİTREMEDİ
Bir diğer Polonyalı yıldız Magdalena Jurczyk, Melissa Vargas hakkında şunları söyledi: Birkaç kez bloklanmasına rağmen, bu bir şey değiştirmedi. En önemli anlarda, Türkiye geri dönmeye başladığında eli hiç titremedi. Hücumlarını kendinden çok emin bir şekilde tamamladı ve bu da ona galibiyeti getirdi.