Galatasaray Taylan Antalyalı hangi takımda forma giyiyor kaç yaşında? Taylan Antalyalı biyografisi...

Taylan Antalyalı hangi takımda forma giyiyor kaç yaşında? Taylan Antalyalı biyografisi...

28.06.2021 - 17:25 | Son Güncellenme:

Taylan Antalyalı kimdir sorusu araştırma konusu olmaya devam ediyor. Muğla'da dünyaya gelen ve futbol kariyerine Muğlaspor'da adım atmıştır. Gösterdiği performans ile Bucaspor'a sonrasında Gençlerbirliği, Kayseri Erciyes, Hacettepe ve Erzurumspor formalarını terleten Antalyalı son olarak Erzurumspor'da gösterdiği performans ile Galatasaray'ın yolunu tutmuştur. İşte Taylan Antalyalı hakkında bilinmeyenler ve merak edilenler...

Taylan Antalyalı hangi takımda forma giyiyor kaç yaşında Taylan Antalyalı biyografisi...

Taylan Antalyalı konusunda araştırmalar sürüyor. Kariyerine Muğlaspor'da başlayan oyuncu sırasıyla Bucaspor, Gençlerbirliği, Kayseri Erciyesspor, Hacettepe, Erzurumspor formalarını giymiştir. Erzurumspor'da gösterdiği performans ile Galatasaray'lı kurmayların dikkatini çeken Taylan Antalyalı 2019-20 sezonu başında Galatasaray'ın yolunu tutmuştur. Ön libero mevkiinde forma giyen oyuncu halen Galatasaray'ın formasını terletmektedir.

Haberin Devamı

TAYLAN ANTALYALI KİMDİR? OYNADIĞI KULÜPLER...

Taylan Antalyalı (d. 8 Ocak 1995; Yatağan, Muğla) Ön Libero mevkisinde oynayan Türk millî futbolcudur. Süper Lig takımlarından Galatasaray'da forma giymektedir.

Kulüp kariyeri

1995 yılının Ocak ayında Muğla'nın Yatağan ilçesinde doğan Taylan, 2006 yılında yaşadığı şehrin futbol takımı Muğlaspor'un altyapısında futbola başladı. Burada 3 sene forma giyen Taylan, hocası tarafından Orta saha'da görevlendirildi. 2009 yılında Bucaspor altyapı avcıları tarafından keşfedilen Antalyalı, 35.000 TL karşılığında Bucaspor'a transfer oldu ve 2011 yılına kadar Bucaspor'un alt takımlarında forma giydi. Bucaspor'da geçirdiği 3 yıllık sürenin ardından Gençlerbirliğine transfer olan Antalyalı sonrasında sırasıyla Kayseri Erciyesspor, Hacettepe ve Erzurumspor formalarını terletmiştir. Taylan Antalyalı Erzurumspor'da forma giydiği 3 sezonda Galatasaray'ın dikkatini çekmiş ve 2019-20 sezonunda Galatarasay'a transfer olmuştur. Oyunca hala Galatasaray formasını terletmektedir.