Galatasaray Taylan’a ‘resmi’ destek geldi

Taylan’a ‘resmi’ destek geldi

30.06.2021 - 07:00 | Son Güncellenme:

LGBT’ye destek veren milli futbolcuya arka çıkan ve Galatasaray Yönetimi adına konuşan Remzi Sanver, eleştiri sınırlarını aşan görüşleri kınadıklarını dile getirdi. Sanver, “Taylan’ın yanındayız” dedi.

Taylan’a ‘resmi’ destek geldi

Galatasaray Yönetimi, “Powered by pride (Onurla destekliyorum)” yazılı bir tişört giyerek LGBT’ye destek veren Taylan Antalyalı’nın arkasında durdu.

Haberin Devamı

Sarı-kırmızılıların dünkü yönetim toplantısı sonrasında Galatasaray TV’ye konuşan Yönetim Kurulu Sözcüsü Remzi Sanver, genç futbolcunun arkasında durdu. Taylan Antalyalı’nın verdiği mesaja gelen tepkilerin demokratik eleştiri sınırlarını aştığını, bunu kınadıklarını dile getiren Sanver, şöyle devam etti: “Taylan’ın yanındayız, dilerse hukuki desteği veririz. Galatasaray Spor Kulübü Yönetim Kurulu olarak, bu olayda tereddütsüz olarak futbolcumuz Taylan Antalyalı’nın yanında olduğumuzu ifade etmek isteriz. Sevgili Taylan kardeşim, senin Galatasaraylı olmanla gurur duyuyoruz. Seni bağrımıza basıyoruz. Seni sevgiyle selamlıyoruz” yorumunda bulundu.

Galatasaraylı yönetici, “Bizimle aynı hamurla yoğurulduğunu düşündüğümüz spor kulüplerinden de, bu duruşumuza destek olan bir tavrı çok kıymetli bulacağımızı söylemek istiyorum” diyerek ezeli rakiplerine çağrı yaptı.

Haberin Devamı

Yazarlar