Trabzonspor Tekelioğlu’yla devam kararı

Tekelioğlu’yla devam kararı

10.12.2015 - 02:30 | Son Güncellenme:

Bordo-mavili yönetim kurulu dün yaptığı toplantıda ilk yarının sonuna kadar teknik direktör Sadi Tekelioğlu’nun takımın başında kalmasını, Hurma’nın da Sportif Direktörlüğe devam etmesini kararlaştırdı

Tekelioğlu’yla devam kararı

Trabzonspor’da sportif direktör Süleyman Hurma’nın görevine devam edeceği, teknik direktör Sadi Tekelioğlu’nun da ilk yarının bitimine kadar takımın başında kalacağı bildirildi.

Haberin Devamı

Kulüp basın sözcüsü, Asım Örem, kulübün internet sitesinden yaptığı açıklamada, yönetim kurulunun ilk toplantısında teknik direktör Sadi Tekelioğlu ve sportif direktör Süleyman Hurma ile ilgili konuları görüştüklerini belirtti.

Örem açıkladı

Örem, “Buna göre yönetimimiz Süleyman Hurma’nın görevine devam etmesi yönünde karar alırken, Sadi Tekelioğlu’yla da ilk yarının bitimine kadar çalışma kararı almıştır” ifadelerini kullandı.

Bu arada ilk toplantısını Muharrem Usta başkanlığında gerçekleştiren yeni yönetim görev dağılımı da yaptı. Asbaşkanlığa Ahmet Çubukçu, başkan yardımcılıklarına Nevzat Aydın, Mehmet Yiğit Alp ve Önder Bülbüloğlu’nun getirildiği bordo-mavililerde Genel Sekreter Gençağa Meriç, Basın ve Halkla İlişkiler koordinatörü ise Asım Örem oldu.

Haberin Devamı

Diğer görevlere ise şu isimler getirildi: Genel sayman: Orhan İlarslan, Genel sekreter yardımcısı: Ali Rıza Egemen, Altyapı koordinatörü: Suat Şen, Akyazı proje koordinatörü: Zeki Öztürk, Personel ve idari işler: Gökhan Saral, Protokol ve sosyal işler: İsmail Yüksek, Proje geliştirme: Coşkun Bülbül, Mali işler ve TS Club sorumlusu: Emre Aksoy, Altyapı koordinatör yardımcısı: Okan Alemdaroğlu, Hukuk ve dış ilişkiler: Kazım Tuncay Bekiroğlu, Stadyum ve tesisler: Özer Bayraktar, Organizasyonel gelişim ve insan kaynakları: Yiğit Oğuz Duman, Amatör branşlar: Adem Beder, Mali işler koordinatör yardımcısı: Fatih Vardaloğlu, Altyapı koordinatör yardımcısı: Erhan Çimşir

Yazarlar