Beşiktaş "Tekneyle zafer turu istiyorum"

"Tekneyle zafer turu istiyorum"

02.03.2017 - 02:30 | Son Güncellenme:

Beşiktaş’ın Hollandalı yıldızı Ryan Babel, Yavru Kartal Dergisi’ne konuk oldu.

Tekneyle zafer turu istiyorum

Ryan Babel, Yavru Kartal Dergisi’ne konuk oldu. Hollandalı yıldız geçen sezon siyah-beyazlı futbolcuların şampiyonluk sonrası tekneyle İstanbul Boğazı’nda tur attığını anımsatarak, “Kesinlikle şampiyon biz olacağız. Ben de teknede şampiyonluk turu yaşamak istiyorum Fotoğraflarını gördüm, bayıldım” ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

Kariyerindeki en unutulmaz anlardan birini Liverpool’da yaşadığını da dile getiren Ryan Babel, “Liverpool’da oynarken Arsenal’e gol attım ve sahadan galip ayrıldık. Çünkü ben aslında Arsenal’ı tutan biriyim! Kariyerimde en ilginç bulduğum olaylardan biri de hayatımda gördüğüm tek kırmızı karttı. Liverpool’da oynarken, Benfica kaptanı Luisao, Torres’e sert bir faul yapmıştı. Orada başıma tıpkı Van Persie’nin yaptığı gibi kötü bir şey geldi, Luisao beni attırdı” dedi.

Cenk’e övgü yağmuru

Beşiktaş Dergisi son sayısında Cenk Tosun’un kitabını yazdı. Attığı gollerle alkışları toplayan milli forvet sezon sonunda şampiyonluğa ulaşacaklarını belirtirken, teknik heyet ve takım arkadaşları ise Cenk’e övgü yağdırdı:

Haberin Devamı

ŞENOL GÜNEŞ: Cenk’in inanılmaz bir marka değeri var. Göreceksiniz daha da zirveye çıkacak. Önünde daha uzun yıllar var. Hırsıyla, becerisiyle çok iyi bir noktaya gelecektir.

DEMBA BA: Onun çok büyük bir golcü olacağını daha Cenk ile ilk tanıştığımız günlerde anlamıştım. Cenk ile gurur duyuyorum.

OĞUZHAN: Golcülüğü ve yetenekleri tartışılmaz ve her geçen gün daha da iyiye gidiyor.

NECİP: Türkiye’nin en iyi gol vuruşlarına sahip futbolcularından birisidir Cenk.

QUARESMA: Cenk Tosun her geçen gün ne kadar büyük bir golcü olduğunu dünyaya gösteriyor.

ATİBA: Attığı goller onun emsalsiz bir yetenek olduğunu ispatlıyor. Cenk, ilginç ve zor goller atıyor.

Tekneyle zafer turu istiyorum

Yazarlar