Skorer Telegol'de 'edepsiz' kavgası

Telegol'de 'edepsiz' kavgası

11.05.2009 - 14:45 | Son Güncellenme:

Ahmet Çakar ile Sinan Engin dün akşam canlı yayınlanan Telegol programında birbirlerine girdi

Telegolde edepsiz kavgası

'Telegol' programı yine ekranlarda istenmeyen diyaloglara sahne oldu! Yorumcular birbirine girdi! Kavga, reklam arasına girilerek durduruldu.
Kanaltürk'te yayınlanan 'Telegol' programı yine ekranlarda istenmeyen diyaloglara sahne oldu!.. Programın iki yorumcusu Ahmet Çakar ile Sinan Engin ağız dalaşına girerken, ikili arasındaki gerginlik programa ara verilerek yatıştırıldı.

Haberin Devamı

Eski hakem ve spor yorumcusu Ahmet Çakar ile Beşiktaş Kulübü'nün eski menajeri Sinan Engin, dün akşam yayınlanana Telegol programında Futbol Federasyonu'yla ilgili farklı düşünceleri nedeniyle birbirine girdi.

Ahmet Çakar'ın, Futbol Federasyonu Başkanı Mahmut Özgener ile Futbol Federasyonu Milli Takımlardan Sorumlusu Levent Kızıl'la ilgili düşüncelerini sert bir dille açıkladığı sırada Sinan Engin, Çakar'ın düşüncelerine sert bir karşılık verdi.

Elini sürekli masaya vurarak ve bağırarak konuşan Sinan Engin, 'Edepsizsin Ahmet Çakar' derken; Sinan Engin'in bu sözü üzerine sinirler iyice gerildi.

'Racon kesme! Ağzını topla, edebe falan girme' diyerek karşılık veren Ahmet Çakar'a, Sinan Engin bu kez 'Ben adama gününü gösteririm' derken, stüdyoda esen soğuk rüzgarlar üzerine programın yöneticisi Serhat Ulueren reklam arası vermek zorunda kaldı.