Galatasaray Terim sessizse yandık!

Terim sessizse yandık!

07.12.2012 - 02:30 | Son Güncellenme:

Aslan’ın, Braga zaferine geniş yer ayıran uefa.com, “Terim’in soyunma odasındaki sessizliği takımı ateşledi” diye yazarken, Burak, “Hocamız sessizse bizim için tehlike çanları çalıyor demektir” dedi

Terim sessizse yandık

Galatasaray’ın, Braga’yı yenerek, Şampiyonlar Ligi’nde 2. tura çıkması UEFA’nın resmi internet sitesinde manşet oldu.
Sarı-kırmızılı takımın başarısına geniş yer ayıran uefa.com, Fatih Terim’in ilk devre sonunda soyunma odasındaki sürpriz sessizliğinin Galatasaraylı futbolcuları ateşlediğine vurgu yaptı. “En hırslı teknik direktörlerden biri olarak ün yapan Terim’in sessizliği, ilk yarıyı 1-0 geride bitiren Galatasaraylı futbolcuları harekete geçirdi” ifadelerinin yer aldığı haberde Burak Yılmaz, Felipe Melo ve Emmanuel Eboue’nin sözlerine yer verildi.

Haberin Devamı

İşte sarı-kırmızılı futbolcuların açıklamaları:
BURAK: Teknik direktörümüz Fatih Terim sessiz ise bizim için tehlike çanları çalıyor demektir. Sessizliğini bozmuyorsa, hepimiz söyleyecek bir şeyi olmadığını anlarız. Bize bir bakışından ne demek istediğini anlarız. O noktadan sonra da durumu değiştirmek için elimizden geleni yaparız. Allah’tan yolumuzu açan ve hak ettiğimiz 3 puanı aldık.
MELO: Maçın ilk yarısındaki sorunumuz, tur atlamamız garantiymiş gibi oyuna başlamamız oldu. Beraberlik düşünüyorduk. Braga gol atınca işlerin zorlaştığını anladık. Teknik direktörümüz, ikinci yarının başında 2 oyuncu değişikliği yaptı ve oyunun seyri değişti. Rakibimize daha çok baskı yaptık, bu da bizi galibiyete taşıdı.”
EBOUE: İkinci yarıda hepimiz oyuna asıldık ve sonunu getirdik. Teknik direktörümüz beni devre arasında çok şaşırttı, zira kendisi bağırmayı çok sever! Oysa bu defa soyunma odasında çok sessizdi. Sessizliğinden anlam çıkardık ve ikinci yarıda elimizden geleni yaparak hedefimize ulaştık.”

Yazarlar