Milli Takım Terim'in yardımcısı Hamza Hamzaoğlu

Terim'in yardımcısı Hamza Hamzaoğlu

23.08.2013 - 18:33 | Son Güncellenme:

Fatih Terim, Milli Takım'daki yardımcısının, Akhisar Belediyespor Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu olacağını açıkladı

Terimin yardımcısı Hamza Hamzaoğlu

Fatih Terim A Milli Takım'daki yardımcısının Hamza Hamzaoğlu olacağını açıkladı. Hamzaoğlu Akhisar'daki görevine aynı zamanda devam edecek.

Haberin Devamı

Gazetecilerin sorularını yanıtlayan Fatih Terim, yardımcısını açıklarken şöyle konuştu: "G.Saray benim ailemdir. Aileyi terk etmek olmaz. Eleştirileri okuyorum, doğru diyenler yanlış diyenler olacaktır. Adaletli, disiplinli çalışacağız. Aslolan Galatasaray, var olan Türkiye'dir. Mayıs'a kadar milli takımda bedelsiz çalışacağımı söyledim.

Benim fotoğrafımı koyup, altında yorum yapmak, haber yazmak adaletli değil. Milli takımımızın iyi olması için elimden gelen her şeyi yapacağım. Herkes rahat olsun. Biz çalışmaktan korkmadık, risk almaktan da korkmadık. Ben sözleşme konusunda geçmişte ne dediysem, o konuda ufak bir şaşma yoktur! Dediğim gibi burası yuvamdır. Sözlerimi her zaman tuttum. Milli takımda yardımcım Akhisar Belediyespor'un teknik direktörü Hamza Hamzaoğlu olacaktır."

Haberin Devamı

Başkaları da ayrılabilir

Fatih Terim İngiltere Premier Lig takımlarından Norwich City'e transfer olan Elmander'den sonra takımdan başka isimlerin de ayrılabileceğini açıkladı.

Terim'in sözleri şöyle: "Kulübümüzün Elmander'e bir vefa göstermesi lazım. Onu da hep beraber yolcu edeceğiz. Sadece Elmander değil, başka gelişmeler de olabilir. Transfer çalışmalarımız devam ediyor. Gelişme olursa bilgi vereceğim. Elmander'in dışında başka isimler takımdan ayrılabilir."

AKHİSAR'DAN AÇIKLAMA

Akhisar Belediyespor Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu'na, A Milli Takım Teknik Direktörü Fatih Terim'in yardımcılığı görevinin teklif edildiği ve bu teklifin kabul edildiği bildirildi.

Akhisar Belediyespor Basın Sözcüsü İbrahim Evren Acar, AA muhabirine yaptığı açıklamada, teknik direktörleri Hamzaoğlu'nun, kulüp yönetim kurulunun da izniyle kulüpteki görevinin yanı sıra A Milli Takım Teknik Direktörü Fatih Terim'in yardımcılığı görevini yürütmeyi kabul ettiğini belirtti.

Bu görevin teknik direktörlerince üstlenilmesinden gurur duyduklarını ifade eden Acar, şunları kaydetti:

"Bugün Türkiye Futbol Federasyonu Başkanımız Yıldırım Demirören ve Fatih Terim, kulüp başkanımız Hüseyin Eryüksel'i arayıp, teknik direktör Hamza Hamzaoğlu'nu bu göreve uygun gördüklerini belirttiler. Başkanımız Hüseyin Eryüksel de bu konuyu yönetim kurulumuza sundu. Yönetim kurulumuz, bunun milli bir görev olduğu için hiç düşünmeden kabul etti. Bu durum hem bizim hem de Hamza hocamız için gurur verici. Türk futboluna hayırlı olsun."

Yazarlar