Futbol TFF 2. Lig ve TFF 3. Lig maçları tam gaz devam! Misli.com'da iddaa oyna...

TFF 2. Lig ve TFF 3. Lig maçları tam gaz devam! Misli.com'da iddaa oyna...

18.03.2020 - 10:08 | Son Güncellenme:

Dünyada birçok lige corona virüsü sebebiyle ara verildi ancak Türkiye'de futbol devam ediyor. Alt lig maçlarına Misli.com'da iddaa oynamak için detaylar burada...

TFF 2. Lig ve TFF 3. Lig maçları tam gaz devam Misli.comda iddaa oyna...

Avrupa'da Belarus dışında tüm ligler ertelendi, Amerikave Asya'dan da sürekli erteleme haberleri geliyor. Türkiye'de ise futbol, corona virüs gölgesinde seyircisiz olarak devam ediyor.

Haberin Devamı

TFF 2. Lig Beyaz Grup'ta kritik düşme potası mücadelesi, TFF 3. Lig 3. Grup'ta ise hem üst sıraları hem de alt sıraları yakından ilgilendiren karşılaşmalar oynanacak.

Misli.com Türkiye alt ligler yazarı Yaşar Gülay, sizler için tüm maçları değerlendirdi...

Artvin Hopaspor - Sultanbeyli Belediyespor

Artvin Hopaspor yeni teknik direktörü Sadi Tekelioğlu ile çıktığı ilk maçta Çankaya FK’yı devirdi, 5 maç sonra kazandı. Kendileri gibi bir maçı eksik lider Serik Belediyespor’un 8 puan gerisindeler. Önlerinde 3 takım daha var ama Play-Off’u kaybetmek istemiyorlar. Bu maçı kazanırlarsa 4 puanlık avantaja sahip olacaklar.

Sence Artvin Hopaspor kazanmaya devam eder mi?

Van Spor FK - Ergene Velimeşespor

Ergene Velimeşespor, takımın en skorer ismi İbrahim Fatih Dilek (13 gol), ön libero Cabir Coşar, stoper Oğuz Özden ve sol bek Serkan Yıldız'ın cezalı olduğu maçta, sahasında Play-Off yarışındaki Tuzlaspor’a 3-0 kaybetti. 4 isim dönüyor, bu kez de ön liberoları Baran Işık cezalı.

Haberin Devamı

Ergene Velimeşespor zorlu deplasmanda kazanır mı?

Yaşar Gülay'ın yorumları, iddaa tercihleri ve alt ligler hakkındaki daha fazla şey için yapman gereken basit; hemen buradan Misli.com'a üye ol! Alt lig keyifini Misli.com'da yaşa...