Türkiye Kupası TFF Ailesi iftar yemeğinde buluştu

TFF Ailesi iftar yemeğinde buluştu

01.08.2013 - 11:38 | Son Güncellenme:

Türkiye Futbol Federasyonu çalışanları iftar yemeğinde bir araya geldi.

TFF Ailesi iftar yemeğinde buluştu

TFF Başkanı Yıldırım Demirören'in ev sahipliğinde Haliç Kongre Merkezi'nde düzenlenen iftar yemeğine, Başkanvekilleri Ufuk Özerten ve Servet Yardımcı, Yönetim Kurulu Üyeleri Arif Koşar, Prof. Dr. Fethi Heper, Cengiz Zülfikaroğu, Mustafa Beyazlı, Prof. Dr. Mete Düren, Genel Sekreter Prof. Dr. Emre Alkin, Milli Takımlar Teknik Sorumlusu ve A Milli Takım Teknik Direktörü Abdullah Avcı ile TFF İstinye merkez, Milli Takımlar ve Futbol Gelişim Direktörlüğü personeli katıldı.

TFF Başkanı Yıldırım Demirören, "Bu akşam burada sizlerle burada beraber olmaktan hepimiz çok mutluyuz. Ben öncelikle bu davete katıldığınız için şahsım ve Yönetim Kurulu arkadaşlarım adına hepinize çok teşekkür ediyorum. Beni tanıyanlar bilir. İş hayatında da, futbol hayatında da tek felsefem aile olarak, ekiple birlikte çalışmak. Ben ve Yönetim Kurulum, sizleri bir aile olarak görüyoruz. Sizlere inanıyoruz, sonuna kadar güveniyoruz. Bizler, sizlerle beraber cesur bir ekibiz. Ne yapıyorsak sizlerden aldığımız güç ve cesaretle yapıyoruz. Bakın, bu federasyon bir senede neler yaptı?

Tarihe çok önemli imzalar attı. Riva Projesi'ni başlattı. Bununla ilgili yönetim kurulu kararı alırken, sizlere güvenerek aldık. e-Bilet Projesi ihalesini bitirdik. Avrupa'da, bildiğim kadarıyla dünyada en büyük e-bilet ihalesini yine sizlerle birlikte yaptık. 'Türkiye Kupası, Türkiye'yi Kucaklıyor'u yine sizlerle birlikte yaptık. U20 Dünya Kupası'nı sizlerle beraber bitirdik, FIFA'nın ve dünyanın takdirini aldık. İlave Yardımcı Hakemlik Sistemi'ne yine Federasyonumuz başlıyor, size inanarak ve güvenerek yaptık. Daha birçok projeyi sizlerle birlikte gerçekleştireceğiz inşallah. Önümüzde yeni bir sezon başlıyor. Türkiye'de futbol eşittir kaos anlayışı var. Ama kaosu hep beraber çözeceğiz. Çünkü bizler size inanıyor ve güveniyoruz. Bu yeni sezon hepimize hayırlı olsun. Allah bizleri mahcup etmesin" dedi.Başkan Demirören'in konuşmasının ardından Milli Takımlar Teknik Sorumlusu ve A Milli Takım Teknik Direktörü Abdullah Avcı'nın doğum günü pastası hep birlikte kesildi.

Yazarlar