Fenerbahçe TFF ve MHK’ye teşekkür mesajı

TFF ve MHK’ye teşekkür mesajı

03.10.2015 - 02:30 | Son Güncellenme:

Fenerbahçe Kulübü, Spor Toto Süper Lig’in 7. hafta maçları için görevlendirilen hakemlerin yeni ve genç hakemler arasından seçilmesi nedeniyle Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Merkez Hakem Kurulu’na (MHK) teşekkür mesajı yayımladı.

TFF ve MHK’ye teşekkür mesajı

Kulübün internet sitesinden yapılan açıklamada, Başkan Aziz Yıldırım’ın 30 Eylül’de yaptığı basın toplantısında genç hakemlere Süper Lig maçlarında görev verilmesi, bu tecrübelenecek genç hakemlerle üst klasman hakem kadrosunun yenilenmesi hakkında görüşlerde bulunduğu hatırlatıldı, “Hakemlerin yeni ve gençler arasından seçilmiş olduğunu görmek bizleri fazlasıyla mutlu etmiştir. TFF ve MHK’yı bu cesur kararlarından ötürü tebrik ediyor ve hakem kadrosunun yenilenmesi ve gençleştirilmesi yönünde atılan tüm adımları sonuna kadar destekliyoruz” denildi.

Haberin Devamı

TFF de Fenerbahçe’ye bu yaklaşımından dolayı teşekkür ederken, “Başta Fenerbahçe olmak üzere tüm kulüplerimizin yapıcı yaklaşımlarla sahadaki güzel oyuna yaklaşması, günlük hesaplardan kaçınması ve saygıyı ön plana çıkarması tek beklentimizdir” ifadelerini kullandı.

Yazarlar