Beşiktaş TFF'den kutlama

TFF'den kutlama

29.05.2017 - 02:30 | Son Güncellenme:

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), Spor Toto Süper Lig’de şampiyonluğunu ilan eden Beşiktaş’ı kutladı.

TFFden kutlama

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), Spor Toto Süper Lig’de şampiyonluğunu ilan eden Beşiktaş’ı kutladı. TFF’nin internet sitesinde yer alan kutlama mesajında, şu görüşlere yer verildi:

Haberin Devamı

Son haftaya en yakın rakibi Medipol Başakşehir’in 4 puan önünde giren siyah-beyazlılar şampiyonluğu garantiledi. Beşiktaş bu şampiyonlukla lig tarihindeki 15. şampiyonluğa ulaştı. Türkiye Futbol Federasyonu olarak Beşiktaş’ın Süper Lig şampiyonluğunu tebrik eder, önümüzdeki sezon ülkemizi temsil edeceği UEFA Şampiyonlar Ligi’nde başarılar dileriz.”

Centilmen Başakşehir

Siyah-beyazlı takımla sezon başından itibaren zorlu bir şampiyonluk mücadelesi veren ancak ikinci sırada kalan Medipol Başakşehir de resmi Twitter hesabından “Tebrikler #ŞampiyonBeşiktaş” mesajıyla rakibini kutladı.

Usta’dan mesaj

Trabzonspor Başkanı Muharrem Usta da bitime 1 hafta kala şampiyonluğunu ilan eden Beşiktaşı tebrik etti. Usta, sosyal medya hesabı twitter’dan yaptığı paylaşımda, “Sonuçta bir takım şampiyon oluyor. Başarının anahtarı sabır, istikrar, süreklilik. Tebrikler Beşiktaş. Başarı paylaştıkça güzeldir” ifadelerine yer verdi.

Haberin Devamı