Fenerbahçe TFF'den yeni erteleme teklifi! Fenerbahçe'nin cevabı ortaya çıktı

TFF'den yeni erteleme teklifi! Fenerbahçe'nin cevabı ortaya çıktı

29.03.2024 - 09:06 | Son Güncellenme:

Fenerbahçe'nin, Konferans Ligi'nde oynanacağı maç öncesindeki Süper Kupa’nın başka bir tarihe alınmasını istemiş ancak federasyon, Galatasaray’ın kabul etmemesi nedeniyle bunu kabul etmemişti. TFF’den sarı-lacivertlilere yeni bir öneri geldiği ortaya çıktı.

TFFden yeni erteleme teklifi Fenerbahçenin cevabı ortaya çıktı

Fenerbahçe, oynanacak Süper Kupa'nın ileri bir tarihe ertelenmesini TFF'ye iletmiş fakat bu teklif Galatasaray’ın karşı çıkması nedeniyle kabul edilmemişti. Son gelişmeye göre Türkiye Futbol Federasyonu'ndan sarı-lacivertli ekibe yeni bir öneri geldiği ortaya çıktı.

Haberin Devamı

ÖNEMLİ İSİMLER KATILDI

Sarı-Lacivertli Yönetim, 2 Nisan’da yapılacak Olağanüstü Divan Kurulu öncesi önceki akşam Faruk Ilgaz Tesisleri’inden iftar verdi. Organizasyona başta eski yöneticiler olmak üzere camianın önemli isimleri davet edildi. Katılım, beklenenden de yüksek oldu.

‘SÜPER KUPA’YA ÇIKMAYALIM’

Ali Koç ve yöneticilerin gece boyunca tüm konukların masalarına giderek kendileriyle fikir alışverişinde bulunduğu öğrenildi. Yönetim, 2 Nisan öncesi yapılan çalışmaları üyelerle paylaştı. Başkan Koç’un yemeğin ardından da genel bir konuşma yaptığı ve neden Olağanüstü Genel Kurul kararı aldıklarını bir kez daha detaylarıyla açıkladığı öğrenildi. Bazı üyelerinde söz alarak fikirlerini belirttiği, bir üyenin, “Süper Kupa’nın, Fenerbahçe ile Galatarasay arasında oynanması dışında bir önemi yok. Madem Avrupa maçımız öncesi erteleme talebimiz kabul edilmedi, o zaman finale çıkmayalım” önerisinde bulunduğu kaydedildi.

Haberin Devamı

TFF'DEN YENİ ÖNERİ

TFF’den Sarı-Lacivertliler’e yeni bir öneri geldiği ortaya çıktı. Buna göre, iki Olympiakos mücadelesinin arasında Karagümrük ile oynanacak lig müsabakasının ertelenmesi teklif edildi.

FENERBAHÇE ÖNERİYİ GERİ ÇEVİRDİ

Ancak Fenerbahçe’nin bu öneriyi geri çevirdiği öğrenildi. Yunanistan Futbol Federasyonu, 14 Nisan’dan Olympiakos’un PAOK ile oynayacağı maçı ertelemişti.