Futbol Theo Walcott'a Süper Lig'den sürpriz talip!

Theo Walcott'a Süper Lig'den sürpriz talip!

22.06.2023 - 21:54 | Son Güncellenme:

İngiliz futbolunun önemli isimlerinden biri olan Theo Walcott'a, Süper Lig'den talip çıktı. Southampton'la sözleşmesi sona eren 34 yaşındaki futbolcunun kapısını İstanbul ekibinin çaldığı kaydedildi.

Theo Walcotta Süper Ligden sürpriz talip

Southampton altyapısından yetişip 2006 yılında Arsenal'a 10.5 milyon Euro'ya transfer olan Theo Walcott'a o dönem çok büyük bir yıldız olacak gözüyle bakılıyordu. Kariyerinin ilk yıllarında bu beklentileri karşılayan İngiliz futbolcu tam 12 yıl Topçular'ın formasını giydi.

Haberin Devamı

YUVASINA DÖNDÜ

Kırmızı-Beyazlılar'daki son döneminde sakatlıklarla boğuşan ve gözden düşen tecrübeli oyuncu 2018'de Everton'a imza attı. 1.5 yıllık Maviler'deki macerasında da üst seviyeye çıkamayan Walcott sonrasında yuvası Southampton'a dönmüştü.

25 MAÇ, 5 GOL, 3 ASİST

Deneyimli kanat oyuncusu bu sezon çıktığı 25 maçta 5 gol, 3 asistle oynarken takımının küme düşmesine engel olamadı. 10 yıl sonra Premier Lig'den düşen Southampton'da yaprak dökümü başlarken sözleşmesi sona eren Theo Walcott da Kırmızı-Beyazlılar'dan ayrılarak boşa çıkacak.

Theo Walcotta Süper Ligden sürpriz talip

EYÜP'Ü ELEYEREK GELDİLER

Yıldız oyuncuya şimdiden talipler çıkmaya başlarken Walcott'un Türkiye'den de kapısı çalındı. Yayıncı kuruluş, Süper Lig'in yeni ekibi Pendikspor'un 34 yaşındaki hücumcuyla görüşmelere başladığını duyurdu. TFF 1.Lig'i 3. sırada tamamlayan ve Play-Off'larda direkt finale yükselen Pendik, Eyüp'ü devirerek Süper Lig bileti almıştı.

Haberin Devamı