İngiltere Premier Lig Thibaut Courtois ile çılgın hafta sonu

Thibaut Courtois ile çılgın hafta sonu

08.02.2017 - 02:30 | Son Güncellenme:

Chelsea’nin başarılı kalecisi Thibaut Courtois, geçtiğimiz hafta sonu çok çılgın bir plan yaptı.

Thibaut Courtois ile çılgın hafta sonu

Chelsea’nin başarılı kalecisi Thibaut Courtois, geçtiğimiz hafta sonu çok çılgın bir plan yaptı. Cumartesi günü Arsenal’i 3-1 yendikleri maçta 90 dakika kaleyi koruyan Belçikalı file bekçisi, maçtan çıkar çıkmaz Amerika’ya NBA maçına uçtu.

Haberin Devamı

New York Knicks’in karşılaşmasını tribünden izleyen Courtois, günü orada bitirdi. Pazar günü de meşhur Super Bowl’u yerinden izleyen 24 yaşındaki oyuncu, organizasyon sonrası İngiltere’ye Londra’ya dönerek, Chelsea antrenmanına çıktı.

Hakan Çalhanoğlu’ndan büyük fedakârlık

CAS tarafından 4 ay futboldan men cezası onanan Hakan Çalhanoğlu, bu süreç boyunca Leverkusen’deki alacağı maaş ve primlerden feragat ettiği açıklandı. Alman kulübünün sportif direktörü Rudi Völler, milli yıldızın menajeri Bektaş Demirtaş ile görüştüklerini açıkladı.

Bild’e konuşan Völler, Hakan’ın en az hasarla bu süreci atlatmasını istediklerini söyleyerek, “Menajeri Bektaş Demirtaş ile nasıl bir yol izleyeceğimize dair faydalı bir toplantı yaptık. Bu problemleri nasıl çözeceğimiz ve atılması gereken adımların ne olması gerektiğini konuştuk. Bütün detaylar ele alındı” dedi. Bu arada Hakan Çalhanoğlu’nun Bayer Leverkusen’de normal antrenmanlara devam edeceği bildirildi.

Haberin Devamı

İtalya’da flaş karar

Son dönemde tribünlere taraftar çekmek açısından çalışmaların olduğu İtalya’da önemli bir gelişme oldu. İtalya İçişleri Bakanlığı, kale arkalarının boş kalması nedeniyle Lazio ve Roma dün toplantıya çağırdı. Bakanlık, güvenlik amacıyla kale arkalarındaki bariyer uygulamasına alternatif bir çözüm üretilmesine karar kıldı. Bu konuda hem taraftarların baskısı hem de yayınlar esnasında daha çok taraftar gözükmesinin amaçlandığı aktarıldı.

Yazarlar