Almanya Bundesliga Thomas Tuchel şaşırttı! Leroy Sane'yi eleştirdi, gündem oldu

Thomas Tuchel şaşırttı! Leroy Sane'yi eleştirdi, gündem oldu

01.05.2024 - 18:00 | Son Güncellenme:

UEFA Şampiyonlar Ligi Yarı Final ilk maçında Bayern Münih ile Real Madrid karşı karşıya geldi. Heyecan dolu müsabaka sonrası Thomas Tuchel'in eleştirisi Almanya'da gündem oldu.

Thomas Tuchel şaşırttı Leroy Saneyi eleştirdi, gündem oldu

Thomas Tuchel yönetimindeki Bayern Münih, UEFA Şampiyonlar Ligi Yarı Final ilk maçında Real Madrid'i konuk etti. Allianz Arena'daki heyecan dolu karşılaşma 2-2'lik beraberlikle noktalandı.

Haberin Devamı

Bayern Münih'te Real Madrid karşısında gol sevinci yaşayan Leroy Sane, maç sonunda Thomas Tuchel tarafından eleştirildi. Alman basını, Thomas Tuchel'in Leroy Sane'ye yönelik eleştirisini şaşkınlıkla karşıladı.

Leroy Sane'nin daha agresif olmasını isteyen Thomas Tuchel, "Leroy burada altı ya da yedi hafta boyunca neredeyse sadece bireysel antrenman yaparak oynadı. Ondan biraz daha kararlı vücut dili ve biraz daha agresiflik isterdim. Özellikle de ilk yarıda bizim için biraz zor olan aşamada" dedi.

Thomas Tuchel şaşırttı Leroy Saneyi eleştirdi, gündem oldu

28 yaşındaki Leroy Sane bu sezon Bayern Münih'te 40 karşılaşmada forma şansı buldu. Yıldız futbolcu bu müsabakalarda 10 kez rakip fileleri havalandırdı. Alman hücumcu takım arkadaşlarına 13 gol pası verdi.

Haberin Devamı

Leroy Sane'nin Bayern Münih ile olan sözleşmesi 30 Haziran 2025'te sona erecek. 28 yaşındaki oyuncunun güncel piyasa değeri 70 milyon euro. Wattenscheid 09 altyapısında yetişen Leroy Sane daha sonra Schalke 04, Bayer Leverkusen ve Manchester City'de oynadı.

Leroy Sane, Almanya Milli Takımı'nda 59 maça çıktı. 28 yaşındaki kanat oyuncusu bu mücadelelerde 13 gol sevinci yaşadı.

Yazarlar