Milli Takım Tiago Çukur kimdir, kaç yaşında? Tiago Çukur oynadığı takımlar...

Tiago Çukur kimdir, kaç yaşında? Tiago Çukur oynadığı takımlar...

12.10.2021 - 16:46 | Son Güncellenme:

Tiago Çukur kimdir sorusu araştırma konusu olmaya devam ediyor. Türkiye U21'de forma giyen Santrafor mevkisinde forma giyen Tiago Çukur Hollanda'nın Amsterdam kentinde doğdu. Feyenoord ve Az Alkmaar altyapılarında forma giydi. Şu anda Doncaster Rovers'ta forma giymektedir.

Tiago Çukur kimdir, kaç yaşında Tiago Çukur oynadığı takımlar...

Tiago Çukur kimdir sorusu araştırma konusu olmaya devam ediyor. Türkiye U21'de forma giyen oynadığı futbolla göz dolduran Tiago Çukur kimdir hangi takımlarda forma giydi sorusu gündeme geldi. Kariyerine Feyenoord ve AZ Alkmaar alt yapısında forma giyerek başlayan Tiago Barbaros Çukur Ocak 2021 yazında Watford U23 takımı ile anlaşma sağladı. Sonrasında Doncaster Rovers'a kiralandı.

Haberin Devamı

TİAGO ÇUKUR KİMDİR?

Tiago Süer Barbaros Çukur 30 Kasım 2002 doğumlu, Watford'dan kiralık olarak İngiliz kulübü Doncaster Rovers'ta forvet olarak oynayan profesyonel bir futbolcudur. Hollanda'da doğdu, uluslararası düzeyde Türkiye'yi temsil ediyor.

Amsterdam'da doğan Tiago Çukur, Hollanda ve Türk uyrukludur vatandaşıdır.

Tiago Çukur, Ocak 2021'de Watford'a imza atmadan önce, 2020 yazında Feyenoord ve AZ Alkmaar genç takımlarından forma giydi. Watford U23 takımına transfer olan Tiago Çukur Temmuz 2021'de Doncaster Rovers'a kiralandı.

Tiago Çukur santrafor mevkisinde forma giymektedir. Türkiye U21 milli takımında forma giymektedir.