Türkiye Kupası Timuçin Bayazit: "Skor biraz ağır oldu ama..."

Timuçin Bayazit: "Skor biraz ağır oldu ama..."

30.11.2017 - 00:14 | Son Güncellenme:

Adana Demirspor Teknik Direktörü Timuçin Bayazit, 6-0 kaybettikleri Fenerbahçe maçının ardından açıklamalarda bulundu.

Timuçin Bayazit: Skor biraz ağır oldu ama...

Adana Demirspor Teknik Direktörü Timuçin Bayazit, Ziraat Türkiye Kupası 5. turunda Fenerbahçe'ye deplasmanda 6-0 mağlup oldukları ilk maçın ardından, ilk hedeflerinin TFF 1. Lig'deki hedeflere ulaşmak olduğunu söyledi.

Haberin Devamı

"Fenerbahçe'ye karşı İstanbul'da oynamak kolay değil"

Teknik direktörlük görevine yeni geldiğini hatırlatan Bayazit, "Bizim için çok ani bir birliktelikti. Oyuncularla 2 gündür birlikteyiz. Çok fazla çalışma imkanımız olmadı. Fenerbahçe'ye karşı İstanbul'da oynamak kolay değil. Oyuncularımız iyi niyetle ellerinden gelen mücadeleyi gösterdi. Bizim asıl mücadelemiz kendi ligimizde. Oradaki durumumuzu düzeltip, kendi kulvarımızda hedeflerimize ulaşmak istiyoruz." diye konuştu.

"Skor biraz ağır oldu ama amaçlarımıza ulaşmak için çalışacağız"

Maç boyunca kendilerini destekleyen taraftarlarına teşekkür eden Timuçin Bayazit, "Buradaki mücadeleye, oyuna ve skora göre oyuncularımızı değerlendirecek pozisyonumuz yok. Kendi işimize bakacağız. Fenerbahçe'yi tebrik ediyoruz. Buraya kadar gelip bizi destekleyen taraftarlarımıza da teşekkür ediyorum. Skor biraz ağır oldu ama amaçlarımıza ulaşmak için çalışacağız." yorumunu yaptı.

Haberin Devamı