GalatasarayTolga Aytöre: Futbolun ayak oyunları...

Tolga Aytöre: Futbolun ayak oyunları...

06.04.2014 - 22:07 | Son Güncellenme:

Türk Telekom Arena'da oynanan ve Galatasaray'ın Fenerbahçe'yi 1-0 yendiği derbi maçın ardından Fenerbahçe asbaşkanı Deniz Tolga Aytöre derbi hakkında konuştu.

Tolga Aytöre: Futbolun ayak oyunları...

Fenerbahçe Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Deniz Tolga Aytöre, Spor Toto Süper Lig'de Galatasaray'a 1-0 yenildikleri maç öncesinde ve karşılaşma sırasında yaşananlara tepki göstererek, "Bugün yenildik. Zaten sadece böyle yenilebilirdik" dedi.

Haberin Devamı

Aytöre, Türk Telekom Arena'dan ayrılırken gazetecilere yaptığı açıklamada, stada gelirken taşlandıklarını, statta küfürlere maruz kaldıklarını anlatarak, "Aslında söylenecek çok fazla bir şey yok. Bugün yenildik. Zaten sadece böyle yenilebilirdik. Biz futbolun ayak oyunu olduğunu biliyoruz ama bu şekilde bir ayak oyunu olduğunu bilmiyoruz. Stada gelirken taşlandık, futbolcularımız türlü yabancı cisimlere maruz kaldı. Stada geldikten sonra, ağza alınmayacak, galiz küfürlere maruz kaldık. Sonuçta futbolcularımız başta olmak üzere, futbol hak etmediği bir şekilde gerildi" diye konuştu.

Futbol için kötü bir gün olduğunu ifade eden Aytöre, şunları söyledi:

"Siz sormadan ben söyleyeyim. Hakem üçlüsü layıkıyla görevini yapmıştır. Kendilerini kutluyorum. Galatasaraylı bazı futbolcular da layıkıyla görevini yapmıştır. Ama kimse sevinmesin, kimse de heveslenmesin, Fenerbahçe şampiyon olacaktır. Fenerbahçe özellikle Türkiye'nin en büyük camiası ve en büyük kulübü olduğunu, bugün yaptıklarıyla değil yapmadıklarıyla da göstermiştir. Futbol için kötü bir gün olduğunu düşünüyorum. Çok iyi oynadık mı? Hayır. Bize yakışan mücadeleyi gösterdik mi? Hayır. Ama zaten biz bu şekilde yarışmayacaktık. Şampiyon olacağız, Fenerbahçe taraftarı bundan emin olsun."

Haberin Devamı

Sarı-lacivertli yönetici, açıklamasının ardından soru kabul etmedi.




KEŞFETYENİ
Survivor'ın eski şampiyonunu gören tanıyamıyor! 'Bambaşka biri'
Survivor'ın eski şampiyonunu gören tanıyamıyor! 'Bambaşka biri'

Cadde | 20.06.2025 - 06:31

Survivor 2023 şampiyonu Nefise Karatay, Instagram'ı sık kullanan ünlülerin başında geliyor. Yeni paylaşım yapan Nefise Karatay, yaşadığı değişimle dikkatleri çekti.

Yazarlar