Antalyaspor Tolga Ciğerci sürprizi! Anlaşma sağlandı

Tolga Ciğerci sürprizi! Anlaşma sağlandı

23.06.2022 - 10:12 | Son Güncellenme:

Medipol Başakşehir'den ayrılan tecrübeli orta saha oyuncusunun yeni durağı belli oldu. Süper Lig ekibi, Tolga Ciğerci ile büyük oranda anlaştı.

Tolga Ciğerci sürprizi Anlaşma sağlandı

Süper Lig ekibi Medipol Başakşehir, dün Tolga Ciğerci ile yolların ayrıldığını duyurdu.

Haberin Devamı

Kulüpten yapılan açıklamada, "Turuncu-lacivertli formamız altında 1.5 sezondur oynayan ve sözleşmesi sona eren Tolga Ciğerci ile yollarımız ayrılmıştır. Başarılı futbolcuya kulübümüze vermiş olduğu emekler için teşekkür ediyor, kariyerinin geri kalan bölümünde başarılar diliyoruz" ifadeleri kullanıldı.

32 MAÇTA 1 GOL, 1 ASİSTLİK PERFORMANS

Süper Lig'de geçtiğimiz sezon 32 maçta süre alan Tolga Ciğerci, 1 gol ve 1 asistle oynadı. 30 yaşındaki oyuncu, daha önce Galatasaray ve Fenerbahçe formaları giymiş, 1 Süper Lig ve 1 Türkiye Kupası şampiyonlukları yaşamıştı. 

ANTALYASPOR'LA ANLAŞTI

Deneyimli orta saha oyuncusu ile ilgili sürpriz gelişme yaşandı. Ajansspor'da yer alan habere göre; geçen sezon Nuri Şahin yönetiminde rekor yenilmezlik serisine imza atan Antalyaspor, bonservisi elinde olan Tolga Ciğerci ile büyük ölçüde anlaşma sağladı.

Haberin Devamı

Kırmızı-beyazlı ekip, Tolga Ciğerci'yi içinde Galatasaray'ın da bulunduğu birçok kulübün radarında yer alan Fernando Martins'in alternatifi olarak düşünüyor.   

Yazarlar